Grzankaa
Fanka BB :)
Centka podwójne dzięki to trzymajcie kciuki w poniedziałek od 9 do 12 (pewnie będę przy końcu bo po mężu nazwisko na S a wcześniej miałam na B) i we wtorek o 6 rano dacie radę?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macadamia- no coś Ty w ciążę chcę zajść i głodówka ? ja miałam zapalenie dziąsła wokół ósemki , miałam czyszczenie dziąsła metodą drastyczną jak dla mnie i mam tam ranę , ósemka mi wychodzi od poniedziałku i w poniedziałek ledwo jadłam ,a od poniedziałku to nic nie jadłam bo nie mogłam buzi otworzyć piłam tylko , w czwartek i piątek miałam czyszczenie dziąsła i przeszło mi , ale mam tam ranę i jem niedużo i same papki żeby mi tam nic nie powchodziło i żebym od nowa nie cierpiała , dlatego więcej piję niż jem , muszę tak wytrzymać do 12 listopada wtedy mam wycięcie fragmentu dziąsła i potem powinno już być ok.
Macadamia może sama gulka się wchłonie po kilku dniach. Mojemu mężowi kiedyś po wysiłku wylazła w pachwinie taka gulka i zeszła sama przed wizytą u lekarza.