K
kobietka22
Gość
Witajcie!
Czytam i czytam i gubię się szczerze pisząc... Lamorela? czy TAK??? wiesz że Ci kibicuję od początku i strasznie czekam na dobre wieści.
Wszystkim dziewczynom gratuluję które te I I upragnione ujrzały. Już jesteście wspaniałymi mamusiami bo świadomie chcecie i wierzę że to tylko kwestia czasu...
Ja męczę się z ostrym zapaleniem ucha środkowego. Dostałam antybiotyk ZINNAT 500 i teraz moje pytanie czy gdyby się okazało że ten cykl jest szczęśliwy (mam 22dc) to czy on może w jakiś sposób zaszkodzić bo nie wiem czy brać? macie jakieś doświadczenia z nim?
Tak się cieszę że jest weekend! od pon-ptk nie ma mnie w domu od 6stej do 18stej i nienawidzę drugich zmian męża!! bo kiedy ja wychodzę do pracy on jeszcze śpi a kiedy on wraca to ja już śpię! a więc widzieliśmy się ostatnio.... w niedzielę tylko telefony zostają! i jak tu nie narzekać "tradycyjnie po polsku" eh! ale dobrze że staranka wypadały na pierwszej zmianie bo w tym tygodniu nici by z nich były... pozdrawiam Was kochane! Idę sprzątać, gotować, i robić wszystko to na co nie mam czasu przez tydzień cały. No i nieustannie trzymam za Was kciuki!!!!
kochana z antybiotykiem ostrożnie jeśli to już ten dzień cyklu, a czytałaś ulotkę ? mówiłaś lekarzowi ,że się staracie ? nie wiem co Ci poradzić, ja teraz miałam zapalenie dziąsła w okolicy ósemki takie hardcorowe ,ale antybiotyku nie dostałam bo powiedziałam ,że się staramy i jestem w fazie po owulacji już , miałam czyszczenie dziąsła i lek miejscowy ,ale to nie był antybiotyk , nie wiem czy ja jestem w ciąży czy nie ale i dentystka i dentystka chirurg odradzały w takiej sytuacji antybiotyk ,ale czasem lepiej wyleczyć niż mieć potem powikłania jakieś bo wiadomo jak w organiźmie coś nie halo to dla ciąży też nie jest dobre na dłuższą metę.
no jestem dziś wypoczęta i bez bólu , mam nadzieję ,że tak zostanie już , kto tam na tapecie do testowania, kto testował ,a kto będzie? czy są nowe ciężarówki ???? co u Was kochane ? wiecie co nie jadłam prawie od poniedziałku do czwartku i wczoraj też niewiele i na wadze ujrzałam 65 kg , 3 kg spadło w ciągu tygodnia.