reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam Kochane :* Dzisiaj w nocy małe co nie co było :D

centka, pupcia była wycałowana i to jeszcze jak :D Kochana, masz u mnie pracę :-D:-D :p:p

Grzaneczko, działo się, działo. Ale noc nie przespana, bo dziewczynki coś spać nie mogły. Ale jak M do 15-tej w domku to dam sobie radę :) A jak się czujesz?

lamorelka, gdzie jest ten test ciążowy, bo ja go nie widzę? :p Jesteś w ciąży, czy nie, bo ja już ogłupiałam :szok:

U mnie dzisiaj 26dc i znając moje szczęście za parę dni werdn@ cioteczk@ z Warsz@wy nadjedzie ;/

reklama
Hello sobotnio :-)

Centka
to upoluj jakiegos krolika , maz sie napewno ucieszy !:-)

Lamorela
i jak tam? Dzis pewnie ciemniejszy :-)! No. Gitarrra, kolejna fasolinka :tak:

Piaska
super ze gin cos konkretnego zadecydowal:tak:&&&& zeby od razu sie powiodlo :) !

Malusiolka
jakas glupia noc byla, moj jasiek sie darl pol nocy, 5 x wstawalismy do niego- mozeprzez ta pelnie...

Piaska no to lafdnie teraz trzymam kciuki:) za powodzenie:)
Centka no mi by sie przydal taki stroj do snu bo rowniez zmarzluch;p
Lamorela czekamy na wiesci i zdjecie testu!
Malusiolka byla pelnia moze dlatego dziewczynki tak kiepsko spaly...u mnie corka dobrze spala:) nad ranem mezulek przyjechal:)
ostatnio mam ochote na szare kluski ale troche duzo roboty;/ wiec dzis spagetti bedzie mezulek ma ochote:)

Mimimo - jeszcze raz gratki!

Lamorela - ja też czekam z niecierpliwością!

Centka - współczuje. Króliczka gonilas? :-p

U mnie w sumie plamienie to bardziej brudzenie i to coraz jaśniejsze i coraz bardziej skąpe. W poniedziałek mam zrobić betę, by wiedzieć na czym stoję. Mierze temperaturę. W środę, gdy zobaczyłam żywa krew ze skrzepami, to myślałam, ze jest po, ale lekarka dała mi nadzieję. Nie zbadała, bo powiedziała, ze lepiej sobie odpuścić ponowne USG teraz. W poniedziałek beta prawdę powie. Do tej pory będę w niepewności. Ale póki co próbuje wierzyć.

Witajcie!
Czytam i czytam i gubię się szczerze pisząc... Lamorela? czy TAK??? wiesz że Ci kibicuję od początku i strasznie czekam na dobre wieści.
Wszystkim dziewczynom gratuluję które te I I upragnione ujrzały. Już jesteście wspaniałymi mamusiami :) bo świadomie chcecie i wierzę że to tylko kwestia czasu...
Ja męczę się z ostrym zapaleniem ucha środkowego. Dostałam antybiotyk ZINNAT 500 i teraz moje pytanie czy gdyby się okazało że ten cykl jest szczęśliwy (mam 22dc) to czy on może w jakiś sposób zaszkodzić bo nie wiem czy brać? macie jakieś doświadczenia z nim?
Tak się cieszę że jest weekend! od pon-ptk nie ma mnie w domu od 6stej do 18stej i nienawidzę drugich zmian męża!! bo kiedy ja wychodzę do pracy on jeszcze śpi a kiedy on wraca to ja już śpię! a więc widzieliśmy się ostatnio.... w niedzielę :) tylko telefony zostają! i jak tu nie narzekać "tradycyjnie po polsku" eh! ale dobrze że staranka wypadały na pierwszej zmianie :) bo w tym tygodniu nici by z nich były... pozdrawiam Was kochane! Idę sprzątać, gotować, i robić wszystko to na co nie mam czasu przez tydzień cały. No i nieustannie trzymam za Was kciuki!!!!

Cyntia jak to mówią - wiara czyni cuda ;-)

Rozumiem, że tempka w górze? To już jest plus no i brak już krwawienia i plamień. Będzie dobrze, musi być, a beta tylko Cie w tym upewni :-)

Lamorela, jak teścik?

Ja zaraz w poniedziałek umawiam się na wizyte, znalazłam super lekarza prywatny ale też przyjmuje na nfz.

Wysyłam Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki :-)

Malusiolka no to super:D ja dzisiaj ok, wyspałam się i czuję się świetnie. Na forum tylko na chwilę, bo lecę się uczuć..:-(

Cyntia - mocne kciuki za betę!!!

Centka ja też jestem zmarzluch to by mi się taki pajacyk przydał, ale żeby się rozbierać na każde siku to nie wiem:-)

Lamorela i jak tam??

Mimoo dasz namiary? gdzie przyjmuje, bo ja też z wlkp jestem:) i łapię Twoje fluidki - łaps łaps łaps :)

Dobra spadam, wrócę jak się trochę pouczę:)

Hejka :-) ale tutaj wesoło ostatnio :-D u mnie 33dc (13dpo).. temp leci w dół.. szyjka zamknięta.. wczoraj miałam malutkie plemienia brudną krwią, dzisiaj już prawie nie ma i co dalej? Miałam 3 dni leciutkich plamień (jedna wkładka na dzień wystarczyła) i nie wiem czy to przyjąć jako @, czy zaraz mi się rozkręci czy co to jest? :/ Cyntia mocno &&&&&&&&&& zaciśnięte za ładną betę! :*** Centka ałć to musiało boleć.. mam nadzieję że już lepiej :-) Grzanka a robiłaś test? Mimimo też łapie fluidy łaps ładps!! :D Malusiolka &&&&&&&& za ten cykl :) Lamorela gdzie jesteś???? Misis i jak Twoje kontakty? Mam nadzieję, że się szybko dostaniesz do lekarza :* Benfica co z tymi Twoimi plamieniami? @ się rozkręciła? Buziaki :* P.S: zniknęły mi narzędzia do pisania i minek nie mogę robić..

reklama
Nie robiłam.. Zrobię chyba jutro ;-) no raczej @ to to nie jest ale jak nie przyjdzie to chyba będzie trzeba ją uznać..jak ja nie lubię być taka zawieszona w przestrzeni..

Do góry