reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
witam wieczorową porą :-D

ojej upadek ze schodów na pewno był bardzo bolesny współczuję... ja spadłam z trzech schodków, ale nie poszłam do lekarza, bo nie wiem... kulałam, noga spuchła... jak już się wybrałam do lekarza okazało się, że przechodziłam torebkę stawową i będę do końca życia czułą ból na zmianę pogody :-(

Co do nosa, on na starość rośnie bo chrząstki rosną całe życie. Tak samo mają uszy.
Mój test niby pozytywny, ale forum mnie nie lubi i nie daje mi zdjęcia wstawić. Z porannego moczyku wstawię, na razie nie gratulować:) Spałam sobie do teraz:-)

Lamorela gratulowac:) czekamy jutro na odzew:)

Dziewczyny jestescie udane:) czytam i sie smieje z waszych postow:)

Mnie dzis znow podbrzusze napieprzalo i jajnik lewy...jutro malz w domu mam nadzieje ze to ladnie wykorzystamy:)

Witam z rana :-)
Chciałam zgłosić, że mój wielki, niepęknięty pęcherzyk po 3 miesiącach się wchłonął i że na wczorajszej wizycie u lekarza podjęliśmy decyzję, że za 2 tygodnie podchodzę do inseminacji na cyklu nie stymulowanym. Cieszę się, bo wolę działać, niż czekać. :-)

reklama
Dzien Dobry:)

Piaska super wiesci:) to teraz &&&&& i czekamy na Twoje II krechy:) powodzenia!!!

Malusiolka jak tam M zareagowal na since? Zaopiekowal sie Toba? Milego dnia z mezem:):*

Karola i jak owocna noc?

Lamorela jak tam?

Centka jak sie spalo w pajacyku i jak sie czujesz?

Ja wstalam bo moj maz do pracy dzisiaj, ale chyba sie jeszcze poloze... taaaaak <spioch>

Do góry