reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
centka biedulko ale się nacierpiałaś :-( ale za takie pajace to ja bym chętnie ze schodów spadła :tak: zdrowiej szybko :tak:

lamorela i co z tym Twoim testem???

macadamia
może to powiększony węzeł chłonny albo jakiś ropień Ci się zrobił lub zrost skoro masz to na szwie?

malusiolka to korzystajcie z jutrzejszego czasu razem ile się da :tak: mój A dziś wrócił z delegacji, także weekend też będzie nasz :-p

mamaTomeczka, karola ja miałam konchoplastykę, ale nie ze względów estetycznych (choć nie powiem, taka też by się mojemu kartoflowi przydała :szok:) tylko miałam usuwany polip z zatoki szczękowej i prostowaną przegrodę. Po zabiegu najgorsze było posiadanie w nosie 2 m bandaża zakończonego zbiorniczkiem zrobionym z palca od rękawiczki gumowej :szok: jak wyjęli odżyłam ;-)

A ja mam jutro babskie przedpołudnie... nie nie nie, nie zazdrośćcie mi :-D spędzę je z: moją teściową :szok:, teściową mojego męża i z moją przyjaciółką w szpitalu - jutro jest "Dzień otwarty onkologii" i można bez kolejki zrobić mammografię, usg itp. Dziewczyny z Łodzi - warto, szpital Kopernika godz. 9-14!!! Moja mama np. idzie zrobić mammografię i pokazać onkologowi brzydkie znamię.

Ostatnia edycja:
Najgorsze były dla mnie ze 4 miesiące po bo nie czułam zapachu ani smaku. Wcalale i strasznie się bałam że tak już mi zostanie. W miarę ładnym nosem cieszyłam się trochę ponad rok. A później znowu garbik się powiększył i spiłowane części odrosły. Lekarz mówił że tak się może stać bo nos i uszy rosną całe życie. Mówił coś o ewentualnej poprawce ale jakoś nie zdecydowałabym się chyba na to.

że co? że jak? jak to może odrosnąć? :szok: dzizas pierwsze słyszę, to moze teraz po spotkaniu trzeciego stopnia z 250 kg jeleniem mój garb na nosie zaczyna odrastać :szok: oby nie, oby nie...

aż 4 miesiące nie miałaś smaku i powonienia, oj, strasznie długo, też pamiętam nie czułam jakiś czas zapachu, wszystko było bez smaku i bez zapachu a potem pamiętam jak dziś jak mama usmażyła schabowego, o matko, co to był za zapach, najpiękniejszy jaki kiedykolwiek czułam, a jak smakował, mniam, mniam :-D

z ciekawości napisz mi na priva ile płaciłaś za nos ;-)

Centka dzieki:) ja tez polubilam moja nowa ksywe. Wogole to przykro mi z powodu Twojego wypadku, uwazaj na siebie:* no to jak wstaniesz juz w nocy i rozbierzesz sie do polowy to mozesz to wykorzystac i pokusic:D

centka, i jak ja się teraz rozbiorę przed M? :( Zamiast ładnej różowiutkiej pupy, będzie wielki siniol :szok: Ale powiem, że to Twoja sprawka :angry::-D

benfica, już zazdroszczę Tobie babskiego popołudnia :p Ja to teściową mam na co dzień. Na szczęście w tygodniu widzę ją góra 30 minut, a za to weekendy praktycznie całe :no:

mamaTomeczka, haha! Twój tekst "Przeprosił cham jeden i już jest ok", bardzo mnie rozbawił. Dobrze, że zanim usiadłam Was czytać zrobił siusiu, bo inaczej nie wiem, czy wytrzymałabym :szok::-D:-D

Grzaneczko, a jak jutro będziesz miała jak albo Twój mąż to kupcie na wszelki wielki Reni :)

centka, oby tak było :D Jak wycałuje, to pozwolę w niedziele Tobie znowu na klapsy :D

Grzaneczko <przytul> bidulka :*

Ja Kochane uciekam, bo mąż właśnie wrócił i trzeba coś zjeść, wykąpać się i trochę co nie co musi dzisiaj być :zawstydzona/y::-D Dobranoc :*

reklama
Do góry