reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

centka, nie umiem pisać komplementów dla tak seksownej piżamki <hahahaha> :D Jest boska :D Idź, idź odpoczywać, to jest teraz najważniejsze:*

Grzaneczko, jak się czujesz? Przeszła zgaga?

reklama
Lamorela albo dziure wyciac:D

Malusiolka dziekuje:* mialam jeszcze przed poludniem dzisiaj ale juz teraz cisza. Tylko dol caly czas czuje nie wiem dlaczego, nigdy nie mialam az tak dlugo takich bolow.

Grzaneczko, będzie dobrze :* Nawet dzisiaj dobrze się czuje. Jak się uda, to możliwe, że dzisiaj z m będziemy się przytulać :D Bardzo bym tego chciała, ale zobaczę, czy mąż przypadkiem nie wróci do domu zmęczony. Dziewczynki nakarmiłam, wykąpałam i niedługo położę spać :)

Ale mam ochotę na Maka :D

centka, nie bij!!!!!!!!!!!!! To boli. Ałaaaaaa!! ;( Biją :p

Ostatnia edycja:
Napy miedzy nogami!:-D:-D Dobre :-)

Centka
znajdz sobie na googlach w grafice, takie pizamy w primarku to standard i dla mezczyzn i kobiet :tak::-) Ja tam polewe z tego mialam ale napewno musialo byc w tym cieplo ;-)

Karola
w pelni sie z Toba zgadzam, ja po kolejnym dziecku plastyke napewno sobie zrobie :) niezle przeszlas z tym nosem.

Lamorela
i co z tym testem??:-)

reklama
Do góry