reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

tekla, trzymam mocno, mocno kciuki za wysoką betkę &&&&&&&&&&& :*

Ewciu, nawet się nie pytaj. Sieć z nami jak najdłużej i prosimy o fluidy :) :*

natkusia, może za wcześnie na testowanie? Trzymam kciuki oby tak było &&&&&:* Może jednak to implantacja :)

Cyntia, co tam? Jak się czujesz?

Leemoncia, fox, co tam?

Grzaneczko, jak przygotowania do egzaminu? &&&&& za poniedziałek :*

reklama
Malusiolka gdybyś nie była tak daleko to od razu bym wsiadła w samochód i przyjechała:) a na zupę buraczkową to już w ogóle:):):) a przygotowania... no uczę się po południami po pracy, ale nie za dużo, bo zmęczona jestem. Całą sobotę i nd będę się uczyć to mam nadzieję, że się nauczę:) dzięki za kciuki:)

tekla - &&&&&&&& za wysoką betę!!!!

agamemnon - powodzenia z greyem:):) jak trochę poczytasz to dobrze żeby Twój mąż się nawinął, bo będziesz miała na niego chcice:):)

tekla będzie wszystko dobrze! Choc całkowicie rozumiem , że wysiedzieć nie mozesz :happy:

Grzanka haha o kurde to ja chyba nie będę czytać, bo mąż to mi się za dwa tygodnie dopiero nawinie :-p

centka mam nadzieje, że wstawić zdjęcie tych pajaców :tak:

Uffff poćwiczyłam :happy: Jestem z siebie dumna i stawiam sobie medal z ziemniaka!
To co? Idę zobaczyć co to za amant z tego Greya ;-)

Dzięki dziewczyny :-) ślę Wam dużo fluidów *********** ******************** ************** *********** dla każdej z osobna i dla wszystkich pragnących ujrzeć II :tak:

Jak się czuję? Tak jak przed ciążą :tak: gdyby nie fakt, że nie ma @ to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży :-D

a tak w ogóle to muszę się Wam przyznać, że kilka dni przed wykonaniem testu ciążowego zżarłam mój jedyny słoik grzybków w occie który czekał w szafce. Obiecałam sobie kiedyś, że otworze go dopiero wtedy jak będę w ciąży niestety nie mogłam się powstrzymać tak mnie kusiło że nie wytrzymałam, ale w ciąży byłam więc obietnicy dotrzymałam :-D

tekla trzymam &&&&&&

tekla to &&&&&&&&&&&&&& :-D:-D:-D a ja dziś będę późno w domu :wściekła/y: i Twoją betę poznam dopiero wieczorem :confused2:

conti, mamaTomeczka ja też lubię ćwiczyć w domu, gorąco polecam na początek Jillian Michaels i jej 30 Days Shred :tak: no i bieganie :tak::tak::tak: ja w domu też ciut próbuję kombinować z ćwiczeniami siłowymi, ale mam ciężarki 2 x 4 kg + obciążniki na nogi 2 x 1 kg, co daje mi w sumie 10 kg - szału nie ma, ale powiem Wam, że nawet przy tak niewielkim obiciążeniu, ćwicząc 3 razy w tygodniu wygląd ramion i pleców jest zauważalny :tak:

Iwo ja nie wiem jak jest z tymi pakietami, bo mój mąż miał jakieś dwa w swojej firmie, tańszy i droższy i jeden był z prowadzeniem ciaży, a drugi tańszy bez prowadzenia ciaży. więc wybraliśmy ten z możliwością prowadzenia ciąży. To chyba zależy od firm, jakie maja pakiety podpisane w LuxMedzie.

a ja mam noc nieprzespaną za soba, tak mnie brzuch od @ zaczął w nocy boleć, że nie mogłam miejsca znaleźć, a w domu nie było nospy niestety. apap tylko trochę mi pomaga. Ale przynajmniej @się normalnie rozkręciła, więc trzeba się na wizytę umówić.

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10natkusia - @ 15.10 1cs
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10

Październik 2013
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea,
ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, mychunia, lamorela,

Ja już się nie nakręcam.. co ma być to będzie :tak: ale w razie czego następny cykl bez temp, bez testów i bez tego całego starania.. za bardzo się nakręcam :confused2: wolę spontan..

Co do Szarego to wczoraj skończyłam czytać i bardzo polecam :tak::-) przy pierwszej części co otworzyłam książkę to lądowałam na mężu :-D

Tekla mocno &&&&&&&&& trzymam!

Benfica Ty wracaj do nas szybko wieczorem z dobrymi wieściami :-)

Grzanka &&&&&&&&& za egzamin :-)

Ewka głupie pyt zadajesz :wściekła/y: pewnie, że możesz!

Iwo no doopa.. i już nie robię sobie nadziei..

Malusiolka ja robię na obiad łososia z frytkami (dla Michała ziemniaki) i chyba marchewka :-)

Ja Wam powiem, że mój mąż ostatnio działa mi na nerwy.. w ogóle jestem ostatnio nerwowa :confused2: chyba przez tą pracę...

reklama
jak ja Szarego czytałam to też tak było,a mojemu M tak się spodobała moja aktywność łóżkowa, że nawet czasem się pyta, czy może nie chciałabym poczytać innej tego typu lektury:)

Do góry