reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczynki, pozwoliłam dopisać się na listę, ostatnio rzadko kiedy zaglądam, w pracy coraz więcej obowiązków, jedna dziewczyna się zwolniła, a nikogo na jej miejsce nie możemy znaleźć. Tak więc mam pełno nadgodzin, za które oczywiście firma mi nie zapłaci a odda w dniach wolnych. Jak tak dalej będzie to będe mieć miesiąc wakacji. Ostatnio doszłam do wniosku, że przez tą pracę, nie mam nawet czasu żeby iść na rozmowę w sprawie innej pracy, tej konkretnej. Najchętniej to bym się zwolniła i odpoczęła psychicznie, bo wiecznie aby nagonka na szybką pracę i wieczne niezadowolenie szefowej. Marzy mi się tak miesiąc urlopu:sorry:

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.09
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
Joaro - @ 1.10
lamorela - @ 8.10 4 cs
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Ludzik - @ 12.10 12 cs

Październik 2013
natkusia - @ 15.10
1cs
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia

malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
doska1 - @ 06.11.
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea

reklama
Hej

Jestem juz po wizycie u gina i mam skierowanie do szpitala :eek::sorry: Tego sie nie spodziewalam.... No ale mam isc badania porobic wszystkie hormony i z badaniami wrocic do niego. Na dodatek dowiedzialam sie ze mam zmasakrowana szyjke po tym zakichanym szwie i jest w kiepskim stanie. Wkurzona jestem i wyc mi sie chce...
na dodatek moj pan maz nienchcial ze mna jechac bo powiedzial ze nie bedzie siedzial wpoczekalni jak ja na samolocie bede wiec stwierdzilam ze go nie interesuje co sie ze mna dzieje wiec teraz jest obrazony bo nie chce z nim gadac i powiedziec jak bylo. Pewnie moj wpis przeczyta wiec: Drogi panie mezu juz wiesz co mi jest wiec mnie nie wnerwiaj jeszcze bardziej!!!

Ehh:zawstydzona/y::-(

hha Gosia mówisz, że się wierciłaś? ;-)Ja lubię czytać, bardzo ale u mnie w biblio książek jak na lekarstwo to raz, dwa czasami ciężko mi stwierdzić na co mam w danej chwili ochotę. Lubię coś z dreszczykiem emocji, np King ale jestem sama i boję się czytać :)
Podaj te Greyopodobne książki, może jak nie dostanę innych części w biblio to wypożyczę :happy:

missiiss kurcze, przykro mi :( Ale w szpitalu faktycznie zajmą się Tobą jak trzeba.

Miiss, trzymam kciuki za badania :* Będzie Kobrze Kochana. Powinnaś się cieszyć, że dostałaś skierowanie do szpitala. Dzięki temu będziesz mogła szybciutko wrócić do staranek :)

natkusia, nie dajesz Michałkowi frytek? Moja co jakiś czas je :) Frytki robię w piecyku i praktycznie bez oleju.

Dzieki dziewczyny
wiecie co bialej goraczki zaraz dostane. Dzwonie po szpitalach z oddzialami endokrynologicznymi we wrocku i opolu i co? Miejsce od polowy 2014 roku albo od 2017 r. To jakas paranoja!!!!!! :eek::szok::angry: Nie mam sily :-(

Dziewczyny a czy ktoras z was badala sobie prolaktyne? Jak to sie bada, w jakims okreslonym dniu cyklu? Po posilku, na czczo ? Chyba sobie zrobie ta prolaktyne i pojde z nia do innego gina. Jezeli do szpitala dostane sie dopiero w 2014 roku...

Ostatnia edycja:
Ja tak na szybko, bo lece obiad robic, wlasnie przyjechaly moje zakupy:)
Phoebe ciesze się, że tak załatwili sprawę w szkole. Znaczy się, pozytywnie :happy: Jak syn się czuje??
Co do myszoskoczków to pokaż zdjęcie jesli możesz :happy: Bardzo mi sie podobają te gryzonie.
Syn czuje sie dobrze, on nie byl jakos mocno nabity, ale na pewno byl bardzo przejety ta cala sytuacja. Tym bardziej ze nie powinno sie to wydarzyc na boisku szkolnym!
Tutaj pokazuje Ci moje ogonki. Nie wiem czy linki zadzialaja, ale mam nadzieje ze tak, jak nie to pozniej sprobuje jeszcze raz.
Chlopaki (3):
http://imageshack.us/a/img854/1382/46tq.jpg
http://imageshack.us/a/img9/4859/31yn.jpg
Dziewczyny (5):
http://imageshack.us/a/img18/8201/75i5.jpg
http://imageshack.us/a/img69/2443/f4q4.jpg
Uciekam, wieczorkiem sie odezwe :*

mamaTomeczka ja też Graya nie czytałam i jest mi z tym dobrze:tak: Mojej @ dalej nie ma, więc mnie szlak trafia, ale spokojnie.
Wczoraj dowiedziałam się, że idę na spotkanie blogerek, od dawna chciałam poznać inne dziewczyny z Podlasia, więc jestem przeszczęśliwa:)

reklama
Lamolera
To fajnie :) ja pamietam jak bylam na grudniowkach i w 4 dziewczyny zesmy sie spotkalu w pasazu we wroclawiu w 6 czy 7 miesiacu ciazy :-) Fajnie to wyglaalo jak 4 ciezarne szly calym przejsciem ;-)

Do góry