reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

natkusia test zrobiłam coś około 31 dc i nie pozostawił żadnych złudzeń :no: zresztą to była tylko formalność, bo testy ovu robiłam od 8 do 17 dc i wychodziły negatywy i to takie ma maksa, bo drugiej kreski albo nie było albo była ledwo widoczna :no:

reklama
hej hej

ja zatestuje 06.11 takze zmienie to na liscie.

Natkusia &&&&&&

Benfica trzymam kciuki za udana wizytę &&&&

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.09
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
Joaro - @ 1.10
lamorela - @ 8.10 4 cs
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Ludzik - @ 12.10 12 cs

Październik 2013
natkusia - @ 15.10
1cs
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia

malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea

Witajcie dziewczyny!
Lamorela uda się wreszcie, mocno Ci kibicuję!
Ja dziś 20 dc, miałam w tym cyklu monitoring i jupi!! nie mam bezowulacyjnych! przynajmniej ten nie był :) pracowaliśmy więc ostro i czekam do przyszłej niedzieli 27.10 na testowanie, powiedzmy że "cierpliwie czekam"... To już 7cs tak na poważnie czyli z polowaniem na jajeczko no i 10 bez zabezpieczania więc już naprawdę mogłoby się udać bo nastroje już u nas z mężem nie za wesołe... zresztą co ja Wam będę tłumaczyć przecież kto jak kto ale Wy wiecie co się czuje kiedy ciągle nic i nic ... eh
Dziewczynki powodzenia! Możecie mnie podciągnąć na listę? jestem tu bardzo często ale niestety czasu brakuje na regularne wpisy.. ale jestem z Wami no i staram się oj staram....

Grzanka zobaczymy.. zrobię jeszcze w niedzielę jak małpa nie przyjdzie..

Benfica ja miałam owulkę w 20dc bo mi się przesunęła więc u Ciebie też tak mogło być.. wtedy test może Ci nie wyjść :-) &&&&&&&&

natkusia oj chciałabym, żeby to były prorocze słowa :sorry: ale ja wiem, że bym czuła, że jestem w ciąży, a nie czuję, więc... :-p pozostaje czekać na zalecenia lekarza :tak:

Hej dziewczyny :-) jakoś nie mogę przestać Was podczytywać i jakoś trudno przenieś mi się na czerwcówki :zawstydzona/y: mogę jeszcze z Wami trochę zostać? Chociaż do wizyty u gina? A tak w ogóle to wczoraj dzwoniłam się zarejestrować, nie spieszyłam się za bardzo z rejestracją bo u nas czas oczekiwania na wizytę to max 2 tygodnie okazało się jednak, że najbliższy termin na jaki mogłam się zarejestrować to 19.11 :szok: to będzie 9 tc. Myślicie, że to nie będzie zbyt późno? Kurczę u mnie w okolicy to trudno o dobrego gina, a akurat mojemu ufam i jestem zadowolona.

Cyntia tak mi przykro :-( przytulam mocno. Daj znać co u Ciebie. Ja też w 1 ciąży bardzo mocno krwawiłam, ale wszystko skończyło się pomyślnie i urodziłam zdrowego synka więc trzymam &&&& oby wszystko dobrze się skończyło.

kinia zdrówka

centka, Phoebe pajace do spania -wow. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje.

benfica powodzenia u lekarza

ewka ja chyba bym nie wytrzymała do 19.11

Ja dziś już w pracy zaopatrzona w miętę i sucharki. Dziś już czuję się dużo lepiej.

ewka zostań, zostań :tak: będziesz nam systematycznie podsyłać fluidki ;-) jeśli ufasz temu lekarzowi, to nie szukaj innego, bo Twój komfort i poczucie bezpieczeństwa są bardzo ważne. A jakby tfu, tfu, tfu coś się zadziało wcześniej, to najwyżej na szybko możesz pójść do kogoś innego :tak: będzie dobrze :tak:

Dzień doberek :-)

Nowa porcja leci do was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie fluidki :-D

Coś mnie przeziębienie trzyma, macie jakieś sposoby domowe ??

Benfica nie bądź pewna, że nici z ciąży. Zawsze jest nadzieja póki nie ma @, tak jak natkusia pisała owu mogłaś mieć później ;-)
Np. Ja w I ciąży: miałam plamienie w okolicach spodziewanej @, podbrzusze bolało typowo na @. Miałam temperature, a w tej? Od czasu do czasu poboli podbrzusze, cycuchy tez zero plamień a wieczorem zgaga aaa i gazy męczą (gdzie w pierwszej tego doświadczyłam później) no i zauważyłam że mam syf na twarzy bleh - jednym słowem typowe objawy @... Co do testów w I tydzień po terminie @ wyszedł bladzioch a tu w terminie @ ładne dwie krechy... Nie ma reguły na to, więc proszę mi tu nie załamywać się. W końcu dla wszystkich zaświeci słonko.

reklama
Do góry