reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

leemonca ja też się tego trzymam i póki co - biegam, ze złości na to wszystko to nawet więcej ;-) i jeśli będą II, to jak będę mogła, to będę nadal sportować ;-)

dorciaM masz rację, jak się chce dziecko, to mimo chwil zwątpienia wszystko powraca :tak: wrócicie do pieluch - wcześniej czy później ;-)

reklama
Benfica Jest dokładnie tak jak mówisz. Dzieci są jak narkotyk - przynajmniej dla mnie - jak raz spróbujesz to chcesz więcej. Ja widzę wszędzie po pierwsze ciężarne kobiety a po drugie, słodkie małe bobasy...zwariować można ;-)

Poziomk@ przeogromniaste gratulacje:-):-):-) magiczny ten sierpień:-) mam nadzieję, że do końca miesiąca jeszcze więcej II wyskoczy na naszej liście, ale i tak wygląda już imponująco:-)
Leemonca, bardzo dobry tok myślenia :tak:

Straciatella ostatnio gdzieś wyczytałam, chyba nawet na ovufriend, że picie zbyt dużych ilości zielonej herbaty w trakcie owulacji jest niewskazane, bo uniemożliwia zapłodnienie. Może teraz też za dużo nie pij, lepiej dmuchać na zimne:happy:

A do nas jeszcze ten deszczowy front nie dotarł, mamy śliczną, słoneczną pogodę i upał;-)

Leemonca jakie resztki ??? ...ja jutro DHLem mam dostać najświeższe od Straciatelli !!! Adres na PW już wysłałam...ciekawe ile sobie policzy za wysyłkę ???
Jak się ładnie uśmiechniesz to podzielę się z Tobą...obiecuję !!!!!!!!
Dobre masz podejście kochana...bieg na 10 km...padłabym po pierwszym...metrze !!!!!!!

sagga DorciaM...u mnie klamka zapadła...wałkowaliśmy temat dłuższy czas aż do momentu jak mój M stargał receptę na anty...to był znak że nie ważne że ja nie mam pracy, że moje zdrowie kuleje,że mieliśmy dylemat czy nas stać na drugie dziecko...starania czas zacząć !!! Od tego czasu rozmawialiśmy na temat staranek ze dwa razy...mnie to wystarczy bo mój M nie jest wylewny...ale widzę że zaczyna mieć doła że tyle czasu a tu dzidzi nie ma...wczoraj byłam na badaniu krwi i mówię M że wyniki w środę...a on z tekstem że jak moje wyniki będą ok to on chcę sprawdzić żołnierzyki....szczęka mi opadła normalnie...mój mąż , ten który miał opory oddać mocz do analizy mówi o badaniu nasienia...no po prostu szok !!!!!
Ale zobaczymy co to będzie...tak czy siak też jestem zdania że decyzja musi być WSPÓLNA !!!

Witam z kawusią :)

Poziomka- to było pewne.Wielkie Gratki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rośnijcie zdrowo :)
Saga- no to gratki dla mamusi i cioci :)
Leemonca- no to bedziemy testowały razem i wrzesień musi być szczęśliwy :)
Tekla- strasznie niska ta tempka. Sprawdzałaś progesteron? Robisz wykres?
DorciaM- powiem ci że z facetami ciężko jest żeby się otworzyli. Oni wolą nie myśleć i się nie nastawiać jak my baby. Oni uważają że jak ma być to będzie i po prostu czekają:)

Ja dzisiaj jade do babci do szpitala. Jutro mam mieć poważną operacje usuwania tarczycy. Proszę o modlitwy za nią,żeby wszystko przebiegło pomyślnie :-(

Dorcia, Wanda Pytam, bo przez chwile przeszly mi glupie mysli przez glowe, ze przez spiralke nie bede mogla zajsc w ciaze. Chyba juz popadam w paranoje:baffled: Ale juz poczytalam na necie i jestem spokojniejsza... Z reszta spiralke sciagnelamj w grudniu wiec juz na pewno wszystko w porzadku z moimi cyklami...
Wczoraj rozmawialam ze Mezem i naszykowalam go psychicznie, ze co drugi dzien bedziemy dzialac:tak: Oczywiscie ucieszyl sie na te mysl;-)

Emalia Wszystko bedzie dobrze!!! Glowa do groy Kochana!:tak:

Ostatnia edycja:
Sagga coś mi się pomyliło z poprzednim postem :baffled: Oczywiście to miało być do Ciebie, że wszystko o co chodziło w Twoim poście zrozumiała bardzo dobrze i zgadzam się w zupełności. Czasem można się dogadać i bez słów - mam na myli mojego M. :tak:

benfica - ja też mam taki zamiar, jeżeli z ciążą będzie wszystko ok, to tak długo jak będę miała na to ochotę będę uprawiać sporty. W zdrowym ciele....zdrowe cielę :-D Uwielbiam bieganie i zawsze cieszę się, kiedy spotkam kogoś kto też to lubi...

applecrumble - myśląc inaczej dostałabym do bani...

Dorcia - ja poproszę, ja zapłacę za DHL-a..... na mój koszt ślij....plissss:sorry2:

Emalia82 - wrzesień musi być szczęśliwy, będę mieć na Ciebie oko :tak:

Emalia, zanim się przemogłam ze starankami to wszystko było, ładnie i pięknie... tylko ten cykl jakiś taki kopnięty. Chyba się za bardzo nakręciłam :-( Za Twoją Babcię, oczywiście kciukasy już zaciśnięte.

reklama
Ja nałogowe jeżdżę na rolkach (jazda szybka). Na początku września maraton o puchar śląska.. Ale chyba jednak sobie daruje, choć już jestem zapisana.. :dry:

Edit: Właśnie zadzwonił do mnie tata z gratulacjami :szok: A powiedziałam tylko babci....

Ostatnia edycja:
Do góry