reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cyntia strasznie mi przykro, trzymaj się kochana:-(
tekla, no niby wybieram się, ale nie mam z kim zostawić Małej, może w przyszłym tygodniu mąż będzie szedł później do pracy, to wtedy pójdę.
Malusiolka a mi jakoś chrapania nie przeszkadzają, ale to może dlatego że kiedyś miałam w pokoju klatkę z 12 myszoskoczkami i już żaden hałas mi nie straszny...:-p:-p

reklama
Gabryś śpi sam od dawien dawna, ale rano przychodzi do naszego łóżka na dospanie :tak: tzn., w tygodniu, jak ja idę rano do pracy, to dosypia z tatą, a w weekendy robi wszystko, żebym wstała :szok: Ale... jak A wyjeżdża, to lubimy z Gabciem razem spać :-D to jest nasza mała tajemnica ;-) on się co prawda wierci, ale mnie to nie przeszkadza :-Dwychodzę z założenia, że nadejdzie moment, gdy mamę zastąpi dziewczyną, więc korzystam - póki mogę :laugh2:

Malusiolka- jak byłam z mloda w ciąży to strasznie daleko dojeżdżalam do pracy, mimo iż pracowałam po 8 godzin to męczyłam się niemiłosiernie. Jak poszłam do gina to powiedział mi że zachodzac w ciąże wiedziałam gdzie pracuje i on zwolnienia mi nie da a ty byl 16 tydzień :( oczywiście zmieniłam gada od razu.

Wątpliwości-przytulam i niech dołek pójdzie precz!

Centka- ja też mecz oglądałam. Mąż obstawil wynik w pracy i wygrał :)
Co do prawka to myślę że podejście w Anglii jest bardziej ludzkie.

Ludzik- ja też mam luxmed. Zadowolona jesteś z zakresu badań?
Oczywiście obzarstwo w pierwszym dniu @ jest rozgrzeszone.

Ps. My od 16 lat śpimy pod dwoma koldrami i daleko nam do dziadków :)

iwo, cham z tego ginekologa. Mój to od razu się pyta czy chce zwolnienie, czy nie. Nie ważne jaką prace mam.

centka, rozbawił mnie komplement Twojego męża, że masz wysokie czoło :-D:-D:-D sorki, ale nie mogę powstrzymać się od śmiechu :-D :D Kochana, jeżeli tak się boisz męża, to może babcine majtasy ubierz :D Ja to śpię w koszulce na ramiączkach i w majteczkach. Nie lubię w piżamie spać :)

centka80 powiem Ci, że ten pomysł z kołdrą niezły

iwo, Ludzik ja też korzystam z Lux-medu. Póki co jestem zadowolona, szkoda tylko, że nie wszystkie badania mam w pakiecie i za niektóre musze płacić.

reklama
Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chew II
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.09
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
Joaro - @ 1.10
lamorela - @ 8.10 4 cs
Gofka - @ 8.10
GosiaDr - @ 11.10
tamaguczi - @ 11.10
Ludzik - @ 12.10 12 cs
Październik 2013
natkusia - @ 15.10
1cs
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
mikaaa - @ 16.10 1cs
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia - @ 24-28.10
4cs
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
wikki
1cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
Phoebe - 2cs
Andzia15
6cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea

Do góry