reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

centka, rozbrajasz mnie :D Ten szaman nie mógł mieć chociaż 2/3 włosków? taka łysa pała, że strach iść na ten egzamin :szok::-D Ale dziękuję :D:* A co do piżamki, to pożycz mi na dzisiaj, to przynajmniej mąż nie dobierze się do mnie :-D Chyba, że szybciej ściągnie ją ze mnie :-D

mamaTomeczka, i o to chodzi, aby go pokusić :D Niech się chłopina napali na mnie :-D On sam śpi w bokserkach (obcisłych :zawstydzona/y:), albo nago :D

Grzaneczko, ja będę Twoim szamanem :D:* YjtFDnh.jpg

Załączniki

• YjtFDnh.jpg
    YjtFDnh.jpg
    1,3 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chew II
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.09
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
Joaro - @ 1.10
lamorela - @ 8.10 4 cs
Gofka - @ 8.10
GosiaDr - @ 11.10
tamaguczi - @ 11.10
Ludzik - @ 12.10 12 cs
Październik 2013
natkusia - @ 15.10
1cs
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia

malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
wikki
1cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Phoebe - 2cs
Andzia15
6cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea

Gratuluję II kreseczek i zdrówka dla Was dziewczyny!!!!!
Cyntia Mocno trzymam &&& żeby okazało się że to nic złego!!!! :*

Witam, produkcja idzie strasznie szybko tu:)

Cyntia kobietko wierze ze bedzie dobrze!!! trzymam mocno kciuki!!!!!!

mamaTomeczka niestety ja kupilam koldre 200x220 z nadzieja ze przekonam meza na spanie ze mna a tu du...pa;p a po slubie jestesmy dopiero 2 miesiacye hehehe!!!!!! nie lubi i tyle w sumie mi cieplej jak spie sama bo on zgarnia do siebie a potem w nocy sie mecze;/;p

A ja po malu sie zblizam do owulacji niby dzieki obliczenia ovufriend mam miec od poniedzialku, juz diody na twarzy mam...wogole jakis dziwny sluz mam moze przez te tabletki..taki jakis pomaranczowy hehe;p

Witam się z Wami ! Nie mam jak zaglądać w pracy do was, w domu jestem ok 17 i nadrobic was jest niemozliwe :(:( Musialabym siedziec co najmiej godzine a nie moge bo synek mnie ciagle potrzebuje :( eh.... Wybaczcie ... Wogole denerwuje mnie opcja odpisywania na posty bo przekierowywuje mnie do nowego okna :( nie moge uzywac emotkow i nie moge zmieniac czciąki :( :( nie wiem dlaczego tak jest ! jeszcze niedawno bylo normalnie !... Pragne pogratulowac dwuch kresek dziewczyna :):) bardzo się ciesz :):):) chetnie wciągam fluidy :D:D:D:D ! Ja dzisiaj humor srednio na jeza :( eh... ta jesien i te starania mnie psychiczie rozwalaja :/... Boli mnie troche brzuch wiec pewnie czeka mnie kolejny cykl :O:O taka bezradnosc mnie ogarnia i smutek ! Najchetniej bym sie polozyla na sofie i nie wstawa z niej wogole nooooooooooooooo ! br... Sorki dziewczyny ze ja tak tylko o sobie, ze wam zgrzedze jak stara baba :O ale nie bardzo mam komu tak jeczec :( buziole dla Was :*:*:* niech was takie humory nie lapia :) duzo siły wam zycze ! Ja wzmacniam się wami :*:*:* :D

Przepraszam ze nie edytuje wiadomosci ale mam z tym problem... jak edytuje i daje zeby to zaakceptowalo moj komputer nie reaguje :(:(:( TESTY OWULACYJNE JAK ROBILAM MIESIAC TEMU TO WYCODZILY MI PARE DNI Z DWOMA KRESKAMI ALE TYLKO JEDNEGO DNIA WYSZLA MI TAKA NAPRAWDE CIEMNA :)

reklama
centka mi wlasnie przez 3 dni wychodzily 2 kreski takie same a teraz ta 2 jest ciemniejsza od kontrolnej, na testach jest narysowane ze tez to jest test pozytywny wiec juz sama nie wiem:no: a najlepsze z tego wszystkiego jest to ze Ovufriend nie wyznaczyl jeszcze owulki:zawstydzona/y:

Do góry