uffff :-) Witam się wieczornie. To był kolejny męczący dzień. W pracy wciąż bez zastępcy
więc tak naprawdę ciągnę dwa etaty) wciąż mam wrażenie, że nawarstwiają mi zajęcia, choć w większości ogarniam je na bieżąco.
Po pracy wybrałam się do kilku sklepów w poszukiwaniu butów na jesień/zimę
Wpadły mi w oko dwie pary, ale teraz pomysł musi nabrać mocy prawnej, potem szybki obiad, praca w ogródku
(wykopać cebule, inne posadzić, zacząć uprzątać letni bałagan), potem wyszłam pobiegać.........ale mnie się dziś nie chciało
Ale zaliczyłam 7 km...szybki prysznic i podczas kąpieli myślałam, że padnę... Dzwonił mój Małż....dzwonił i dzwonił.....w drzwiach łazienki leżała Kora (pies)...która w końcu się zniecierpliwiła i zaczęła wyć.... pomyślałam sobie, że chyba trzyma z moim Małżem....że mnie tak pogania
Teraz usiadłam z dzbankiem herbaty z miodem i limonką, musem malinowo-truskawkowym i zabieram się za czytanie
szukam co tam u Malusiolki
mikaaa - sztama
... Ja Tobie, a w zasadzie Wam, również życzę powodzenia i szybkiego ujrzenia II na teście ;-)
mamaTomeczka - nie ma to jak poprawić sobie nastrój czymś nowym. A nowa fryzurka cieszy tym bardziej... Ja w ubiegłym tygodniu zaliczyłam odświeżenie czuprynki i już się umówiłam na listopad....bo zawsze zapomnę i potem się wkurzam że włosy mi się nie układają
mychunia - chyba najlepiej będzie sprawdzić czy wszystko jest ok. Czasem stres związany ze staraniami powoduje zaburzenia. Mam nadzieję, że to nic poważnego
nadzieja210- witaj. Przygarniemy, będzie Ci u nas wesoło. Powodzenia, obyś długo nie zagrzała u nas miejsca, tylko szybko przeniosła się na lipcówki.
Gochson - masz więc pewność, że jesteście w stanie spłodzić dzieciątko. To co się wydarzyło - tak miało być. Czasem Matka Natura wie lepiej od nas co robi.
kobietka - najlepiej skonsultować z lekarzem. Ja nie mam ósemek ( i mam nadzieję że już nie wyjdą). Od razu spytaj, czy znieczulenie (jest miejscowe) może zaszkodzić w przypadku wczesnej ciąży. Z tego co wiem dentyści mają jakieś specjalne zastrzyki. Już doczytała resztę - nie masz szczęścia. A do jakiego wieku mogą rosnąć te ósemki???
okatko (można tak skrótem do Ciebie pisać??) - piękna z Was para.
julia - rozumiem Twój lęk. Też bałabym się stosować sterydy gdybym straciła dziecko. Trzymaj się. Co do zdjęc i firmy - ja nic nie słyszałam. Idź, może coś fajnego z tego będzie. Tylko bądź ostrożna. Czasem pod takimi sprawami kryją się oszuści. A skąd miała Twój numer??
Abezela - dzięki. Trzymaj się zdrowo. Fluidek złapany
wątpliwości - bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana. Następny cykl będzie Wasz
Ludzik - robisz sama badania czy ze skierowania (pewnie pisałaś, ale zapomniałam
)
Malusiolka NIGDY WIĘCEJ NIE MÓW, ŻE JESTEŚ GŁUPIA!!! NIGDY!!!
Bo nawet jak będziesz w ciąży to Ci kopa zapalę.... testy sa popiepszone i to nie Twoja wina. Ja praktykę zdwałam z 6 razy ( a z 6 razy nie pojechałam na opłacony egzamin) a teraz śmigam autkiem i Ty też będziesz
My musimy świadomie przytulać się, bo gdybyśmy postawili tylko na spontan, to byłoby jak wczęsniej. Seks raz na miesiąc....to są niestety minusy (chyba jedyne) bycia tak aktywnym fizycznie. Po prostu padamy jak muchy jak tylko w zasięgu wzroku pojawiają się nasze poduszki. Mam nadzieję, że dziś doczekam na męża - wraca o 22. Obiecałam, że go dziś przywitam jak mnie natura stworzyła. Tak samo, go dziś pożegnałam, bo wyszedł z domu jak ja akurat się ubierałam do pracy :-)