reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Poziomk@ GRATULACJE!!! :-):-)

Straciatella
Piekna betka, gratulacje!!:-):-)

Ale sie posypalo fasolkami SUPER!!!:tak::tak::tak:

Dziewczyny mam pytanko... czy ktoras z Was miala kiedys zalozona spiralke?

reklama
Straciartella - no nieźle, maj to super miesiąc :tak:

Mycha - ​ja miałam spiralę, wyjęta rok temu w sierpniu, a czemu pytasz ?

Noooo Straciatella betka piękniusia !!! Ty mi tak kobito nie słódź...bo jeszcze w samozachwyt wpadnę....Jak mnie tak lubisz ( a powiedz że nie to ....) to mi wyślij priorytetem za potwierdzeniem odbioru fluidki co ... tylko dobrze zapakuj co by jakaś babka z poczty ich nie wsysła !!!!!!!!!!
No,bądź dobrą koleżanką ....podziel się !!!!!!!!!!!!

Poziomka opis "dolegliwości" poproszę...co bolało, gdzie i kiedy !!!!! Szybciutko !!!

Jejuśku laski ale się cieszę !!!!!! Nawet sobie nie wyobrażacie jak się ciesze....nie znam Was ...tak naprawdę...ale się kurda cieszę !!!!!!!!!!

No to co by nie przerywać dobrej passy....która następna ?????????????
Wanda .....lecisz na betę ???????

Madzia&Lenka - ​to mi podobnie wychodzi, tylko nadal wierzę, że ten cykl zakończy się ll, dziś 34 dc i nic... Wychodzi na to, że jak jest ciąża, to termin na kwiecień, jeśli nie, to na maj już się nie wyrobie, dopiero na czerwiec !

Ja mam dziś 43 dc.. owu wypadła na początek sierpnia, więc pewnie już bym na maj zaleciała z terminem. Też cały czas mam nadzieję.. dopóki nie ma @, to jest nadzieja :) więc trzymamy kciuki!

Poziomk@ moje gratulacje!!!! Bardzo się cieszę :-):-):-)
U mnie trochę pracy więc nie za bardzo mam kiedy pisać - ale czytam namiętnie i bardzo przeżywam wszystkie nowe fasolki oraz trzymam kciuki za te nowe zafasolkowania!!!!
Nie wiem jak będzie u nas ponieważ temat dzidzi "umarł" i jestem trońkę załamana....ale cóż przecież nie zmuszę.... Pozdrawiam wszystkie starające i przyszłe mamusie ;-)

Madzia&Lena ,Wanda &&&&&&&&&&&& trzymam !!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Mycha ja miałam przez 4 lata mirenę ... a dlaczego pytasz jeśli mogę spytać ???:baffled:

DorciaM skoro temat dzidzi ucichł może II wyskoczą...podobno jak się całkiem wyluzuje to niespodzianka się szykuje !!! Najlepiej kochać się dla przyjemności a nie dla II....Trzymam &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dorcia - kochana, fluidki spakowane, kurier DHL zamówiony :tak: Będą u Ciebie jutro, tylko daj adres :-p
DHLem same chłopy jeżdżą, wiec fluidków nie wezmą :-D

DorciaM - Oj.. ale staranka były? Nie rozmawiałaś z nim?

Powiem Wam dziewczyny, że jakoś tak boję się z M pogadać. Mamy teraz przeprowadzkę na głowie. Dzieci niedługo pierwszy raz do szkoły idą i wiele, wiele spraw ma głowie. Nie chcę być taka natrętna i przepierać go do muru. Pomyślałam, że chwilkę poczekam, może sam wróci do tematu.
A Poziomka o tych II też tak sobie pomyślałam, że może akurat.....trochę przytulanek było....:-) ale czy to wystarczy?

reklama
Hej Laski!

Straciatella i Poziomk@ - gratulacje!!! Prześlijcie ciążowe fluidy:)

emalia82, celta - dzięki, mam nadzieję, że będzie ok

Leemonca - jakie ziółka pijesz i na co?

Arcala - ja też się dowiedziałam, że będę ciocią - moja bratowa jest w ciązy:]

Susel - co brałaś na owu?

Życzę przewodzenia wszystkim staraczkom!:-) i głowa do góry!!

Do góry