reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam:)

Ewka
no to graluluje piekne II kreseczki=)

Oczekujacym na zrobienie testu zycze II kreseczek:):):)

Dziewczyny ja sie dzis zalamalam...:( bylam u dermatologa bo ostatnio strasznie duzo wlosow mi wypadalo i wydaje mi sie ze przod przezedzil sie, niestety moje obawy zostaly potwierdzone!!! bo je sie ze zostane łysa! mialam zawsze geste gruge wlosy ....plakalam..;( dostalam mase rzeczy do wlosow, martwi mnie to ze czasem moze to byc "lysienie androgenowe" i nigdy sie tego nie wyleczy:(

reklama
Ja dni płodne obliczyłam z pomocą kalendarzyka w tel :) (...)
chyba ostatecznie wywale tą aplikacje z telefonu i zdam się na zycie :)
Chyba dobry pomysł ;-) Bo tak naprawdę, nie wiesz czy nie masz jak ja trochę później owulacji niż te kalendarzyki pokazują ;-)

Dziewczyny ja sie dzis zalamalam...:( bylam u dermatologa bo ostatnio strasznie duzo wlosow mi wypadalo i wydaje mi sie ze przod przezedzil sie, niestety moje obawy zostaly potwierdzone!!! bo je sie ze zostane łysa! mialam zawsze geste gruge wlosy ....plakalam..;( dostalam mase rzeczy do wlosow, martwi mnie to ze czasem moze to byc "lysienie androgenowe" i nigdy sie tego nie wyleczy:(
A dermatolog zlecił jakieś badania?

kobietka - to kciuki, by żołnierzyki zdobyły twierdzę!

Cyntia tak zlecil, mocz morfologie ASO TSH zelazo,w przyszlym tyg. biore sie za wykonanie badan. niewiem czy nie przejde sie do jeszcze jednego lekarza dermatologa, poniewaz dzis mi doktorka przepisala lek Loxon ktory jak zacznie sie stosowac to do konca zycia bedzie trzeba! j pierdziele jestem zalamana!!!!!

Wróciłam, jutro też od 8 do 14 tym razem, więc dużo krócej. Jestem ubita. Julia, ale aż tak mocno zaczęły ci wypadać? Może lepiej zacząć od jakiś szamponów, czy suplementów diety. Mi jak mocno wypadały, zaczęłam stosować szampon przeciwko wypadaniu i powoli, wróciło wszystko do normy.

Julia - może to zmiany hormonalne? Przyjaciółka mojej chrzestnej latami walczyła z przerzedzającymi się włosami, aż w końcu trafiła na lekarza, który przebadał hormony. A u Ciebie w rodzinie kobiety miały problem z włosami? Może rzeczywiście dobrze skonsultować to z dobrym dermatologiem.... Długo obserwujesz ten problem?

Cyntia85 wlosy wypaday mi od zawsze... a teraz to sie nasililo...!:( ostatnio sama zauwazylam ze widze przeswity skory;/ no wlasnie wiesz co moja mama niema problemu babcia rowniez...ale mojej mamy dziadek szybko mial lysinke wiec pewnie mial lysienie androgenowe, jego synowie tez kiepskie wlosy maja;/ ale niewiem czy po dziadku mozna to dziedziczyc...za duzo czytam w necie i juz mi sie wydaje ze bedzie tylko gorzej! oczywiscie niejestem jakas juz lysa...ale ja mialam mega geste wlosy wiec widze ze cos sie dzieje...myje wlosy to leca,po myciu jak rozczeszcze wlosy garsc, i na koniec po suszeniu i prostowaniu nastpna garsc wlosow..wypada mi pewnie jakies 200-300 wlosow;/;/ no nic ide wetrzec lek, jutro szampon ale z tym Loxonem ktory uzaleznia i bedzie trzeba brac do konca zycia sie wstrzymie szybko pojde do innego lekarza na konsultacje

no to juz masz winowajce ;p jak wlosy maja byc piekne i geste skoro najpierw suszysz je goracym powietrzem a potem palisz w 180/220 stopniach ? :p tez prostuje i mam ten sam problem :) wlosy stracily polysk i garsc wypada co mycie i czesanie :p ja uzywam SILICE i troche lepiej :p ponoc duzo osob to poleca :)

Hejka :-)

ale dzisiaj piękna pogoda była :tak: u mnie ok, podbrzusze i piersi pobolewają no i odliczam dni do wtorku choć podejrzewam, że to będzie jeszcze za wcześnie na test ;-) tempka nada śmiga w górę :-D

Kobietka niech ten cykl będzie Was :-) &&&&&&&&&!

Cyntia podoba mi się twój suwaczek ;-)

Mikaa jak się czujesz? Jutro też tempka pójdzie w górę :tak:

co do Lemonci to ja nie jestem wkurzona tylko jest mi po prostu przykro.. to ja jestem na forum staraczkowym czy gdzie? Poszukujemy tu wsparcia i mi nie przeszkadza, że ktoś pisze codziennie o testach, czy objawach ciążowych.. sama to robię i wydaje mi się, że to normalne.. jeżeli ktoś uważa, że to są tematy "śmieciowe" to trochę dziwne :confused2: ale cóż.. każdy może mieć własne zdanie..

Tekla gdzie jesteś? Jak tam?

Mychunia na pewno będzie wszystko dobrze :-)

Malusiolka
co tam? Dopadłaś męża w dni płodne? :-D

Julia kurcze.. może brakuje Ci witamin?

ta nasza lista jakaś rozjechana :sorry: trzeba wykonać kosmetykę :-D :

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.: 31,
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.09
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
Joaro - @ 1.10

Phoebe - @ 8.10
1cs
lamorela - @ 8.10
4 cs
Gofka - @ 8.10
GosiaDr - @ 11.10
tamaguczi - @ 11.10
Ludzik - @ 12.10 12 cs
Październik 2013
ewka358 - @ 13.10 7cs
emalia82 - @ 13.10
17cs
watpliwosci3 - @ 14.10
4cs
natkusia - @ 15.10
1cs
Grzankaa - @ 15.10
Mar-chew - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
mikaaa - @ 16.10 1cs
Andzia15 - @ 17.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia - @ 24-28.10
4cs
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
wikki
1cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
malena100 - @ 09.11

Macadamia 3cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea

Dziewczyny z czerwonej listy.. czekamy na potwierdzenie!! ;-)

coś mnie mocniej podbrzusze zaczęło boleć.. :/

Hej dziewczyny. Nie było mnie u Was że trzy dni jak nic. Ostatnio mam taki sajgon z praca, Nadia w przedszkolu zmuszana jest do spania, wiec wieczorem idzie spac o 23 (ona od poltora roku nie sypiala w dzien, bo nie chciala), wstajemy o 6, dziecko przezywa traume i w przedszkolu sika ciagle w majty, w nocy jak chodzi do przedszkola to też popuszcza, jak ma wolne to wstaje suchotka. Nie wiem co robic, znowu zmieniac przedszkole? Dodam, że w zeszlym roku chodzila do innego i wszystko było okej, od wrzesnia takie cyrki, że szok. Okazalo się, że dostala nagle silnej alergii, sika w nocy i w przedszkolu, zachowanie ma przerazajace, bije krzyczy, urzadza histerie non stop. Nie wiem co mam robic...

Zaraz się biore za poczytanie co u wad mimo, że w pracy jestem.

Zafasolkowanym gratuluje, testujacym powodz2nia :)

reklama
Do góry