Marchew &&& za fasolkę
Lemonca Ja się nie do końca z Tobą zgadzam,ale wiadomo, że każdy ma tu prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Ty wolisz czekać dłużej na zrobienie testu i nie myślisz o objawach, ale każda z nas jest inna. Jedne są "w gorącej wodzie kąpane" i wolą zrobić (tak jak ja!) wczesniej, a inne wolą rozsądniej zaczekać do terminu @ lub później. Tak samo, jedne nie mówią nic o objawach a drugie tak. I każdy ma prawo do tego żeby wyrażać swoje zdanie. A jeśli uważasz, że zaśmiecamy tymi informacjami forum... trudno... Po to, to forum jest, żeby dzielić się swoimi wątpliwościami. W końcu nikt nikomu nie każe czytać wszystkich postów...
Ja osobiście przy pierwszej ciąży pierwszy test zrobiłam 12dpo i wyszły już wtedy dwie grube krechy mimo iż do dnia @ było jeszcze dwa dni, tym razem zaczęłam jeszcze wcześniej. Jak będę miała taką ochotę to mogę zrobić i 4dpo... Myślę że wiele dziewczyn nie miało odwagi po prostu napisać, że trochę przesadziłaś. Mnie osobiście Twoja wypowiedź trochę wkurzyła. Każdy ma prawo robić i pisać co chce, a jak Ci to przeszkadza to nie czytaj tych "śmieciowych" postów... Wszystkie się staramy o dzieciątko, w związku z tym robienie testów czy pisanie o objawach i wszelkich wątpliwościach jest częścią tego tematu i nie uważam tego za zbędne informacje! Reasumując każda z nas ma swoje zdanie na ten temat i ma prawo do jego wypowiedzi. Koniec kropka.
Malusiolka U mnie dziś zupka jarzynowa, a na drugie skrzydełka w kruchej panierce z ziemniaczkami i surówką
lamorela Bardzo Ci współczuję. Oby to jednak nie było to. Zdrówka dla mamy :* A co do Twojej tempki to bardzo ładnie pnie się w górę
iwo No to może być TEN cykl jak tak się zawzięliście
OBY OBY!
GosiaDr Jeszcze nie wszystko stracone. Wiadomo, że lepiej się nie nastawiać, ale póki @ nie ma jest nadzieja (jak to mówią często na tym forum
)
ewka Rzeczywiście ten drugi bardzo wyraźny!
Zazdroszczę
A co do pracy to sama musisz wziąć wszelkie za i przeciw. Ja jak się dowiedziałam o 1 ciąży to właśnie miałam zmieniać pracę. Już byłam jedną nogą w nowej pracy, a w między czasie dowiedziałam się o ciąży, no i nie chciałam być nie fair i nie poszłam... :/ Ale pewnie by mnie zwolnili zaraz po powrocie z macierzyńskiego/wychowawczego. Ale to tylko Twoja decyzja.
mychunia Jak uważasz że możesz czekać do listopada na wizytę to czekaj, ale być może trzeba wcześniejszej interwencji???
Dziewczyny czy jak kończy mi się abonament na Ovufriendzie i nie wykupię po tym darmowym miesiącu to całkowicie mi zablokują konto? Czy będzie się dało w jakiejś przynajmniej części korzystać z tego?