reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

bedziesz mogla korzystac ale wsyzstko bedzie czarno - biale , nie wyznacza dni potencjalnie plodnych i chyba nawet terminu @ dlatego ja dokupilam sobie bo strasznie mnei to wkurzalo :p
abonament na miesiac 15 zl na 3 miesiace 30 :)
temperatury wspolzycie i objawy dalej bedziesz mogla nanosic tylko ze na czarno bialym wykresie:)

reklama
mikaa tak będziesz mogła normalnie korzystać z ovufrienda tylko niektóre funkcje będą niedostępne np. detektor oznak ciąży i nie będzie Ci liczył ten program dpo te pola z których nie będziesz mogła korzystać będą zaznaczone na szaro, a tak poza tym wszystko po staremu :-) nikt nie zablokuje Ci konta ;-)

Malusiolka - ja ten zabieg mialam już w styczniu i nadżerki nie ma ale upławy są:wściekła/y::wściekła/y:

Ewa - ja mam trudna sytuację w pracy, ale opiszę wam innym razem

Mikaa - no zobaczymy jak bedzie ;-), ostatnio młoda oznajmiła ze jak bedzie miała młodszego brata to nazwie go Julian - jak tez z Madagaskaru,hmm:cool:

u nas dziś gulasz wegierski w plackami, sałatka z fetą ..............mniam

]też myślałam, że w staraczkach będzie więcej o staraniu, a nie robieniu testów:)

Dobre. To tak jakby się zdziwić, że keczup jest z pomidorów! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ludzik, jesteś to od niedawna, więc może nie wczułaś się jeszcze. Tu oprócz samych faktów na temat starania się piszemy jeszcze na całkowicie poboczne tematy, jak: problemy z partnerami, dziećmi, o obiadach, pracy, koleżankach, ciuchach, zwierzętach, pasjach, wymieniamy się kontaktami, zdjęciami - i to właśnie dlatego tu jest taka fajna atmosfera. Tak, jak Mikaa napisała, nikt nikogo nie zmusza do czytania wszystkich postów i odpowiadania na nie. Niemniej, zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie.

PS Jak ktoś kupi sobie 40 testów to niech sobie nawet testuje 4 razy dziennie. Naprawdę nie rozumiem dlaczego to komuś może przeszkadzać. Trzeba się uczyć empatii i wyrozumiałości, bo jak będzie maluszek, to one się bardzo przydadzą :tak:

Mychunia - a mówiłaś telefonicznie o tym krwawieniu? :-( Kurczę, zawsze możesz pojechać na Izbę Przyjęć. Nie bierzesz pod uwagę, że w poprzednim cyklu jednak się udało, a teraz coś się dzieje? Moja kumpela (której zwierzyłam się, że jestem w ciąży) powiedziała mi, że w zeszłym miesiącu poroniła. Dowiedziała się w trakcie (właśnie na Izbie Przyjęć), gdy zaczęła nagle dość obficie krwawić tydzień po skończonym okresie.

Na razie szukam dobrego lekarza w W-wie, miałam super lekarke ale na inny abonament poza tym teraz robi specjalizację i na razie nie przyjmuje,a skoro mam za free to czemu nie przynajmniej nie bede musiała o usg się prosić:-)

mowilam dlatego w listopadzie jest szansa że mnie przyjmie... na izbę przyjęć nie chcę jechać.... a krwawienie wystąpiło na 16 dzień od pierwszego dnia ostatniej miesiączki....

no jestem dziewczyny ;D jestem cała happy ;D

bo dziś temperatura sobie wzrosła ,a test owulacyjny pozytywny wyszedł , wczoraj udało mi się męża skusić i tym sposobem pojawiło się serduszko na moim wykresie ;)

dziś ugotuję coś dobrego na kolację, miałam gości dziś kuzynka z trójką dzieci, ugotowałam obiad dla wszystkich , potem robiłyśmy ciasta do szkoły dla mojego chrześniaka ,a potem pojechali , mój mąż pojechał właśnie na zakupy i powiedział ,że mi kupi niespodziankę ;p no ,a ja cała w skowronkach bo mój mąż chyba bardzo chce tego dziecka już dziś zaczął żartować sobie pytał co mi kupić czy ma być kwaśne ,słodkie czy może słone :-D do tego posprzątał w mieszkaniu po chłopakach jak już pojechali sam z siebie normalnie go nie poznaję , jak tak ma być to jestem jak najbardziej za :) przede mną 2 tygodnie oczekiwania na @ no chyba ,że coś się przesunie , ale postaram się za bardzo nie nakręcać ,a jak wyjdzie to się okaże:)

idę doczytać co się dziś działo u Was :)

reklama
Dziewczyny rozumiem Was:)

U mnie okresu nie widać, jak do wtorku nie dostanę to zrobię kolejny test:) ale pewnie czekają mnie kolejne badania. Pan doktor będzie musiał się wykazać:)

Jutro w Poznaniu Maraton, więc trzeba będzie się ciepło ubrać i pokibicować znajomym:) kurcze podziwiam wszystkich biegaczy:)

Do góry