reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
brrr - a mąż niech się zbada u urologa też czy nie ma żylaków w okolicach jąder. Poczytaj o tym w necie - często to jest przyczyną przegrzewania się jąder, a co za tym idzie kiepskiej wartości nasienia, ale da się to naprawić, jakby co. Koleżanka latała ze sobą, później z mężem po lekarzach, klinikach, aż w końcu mąż trafił właśnie do urologa i zdiagnozowali u niego żylaki powrózka nasiennego.

Cyntia biorę witaminy dla kobiet starających się i tam jest witamina B6...nie tyle co się stresuje ale po prostu mam obawy, staram się nie myśleć w taki sposób ale wiadomo, że mimo wszystko gdzieś tam to siedzi z tyłu głowy...

Brrr85 racja, zróbcie wszystkie badania im więcej będziecie wiedzieć tym lepiej a co do spięć to wiadomo, że takie sytuacje sprzyjają kłótnią bo stres, nie pewność itd ale musicie się nie dać i wspierać nawzajem a przede wszystkim nie poddawać się i walczyć :tak:

Witam o poranku:) zaraz idę na autobus i wio na uczelnie! Dzisiaj temperatura ładnie powędrowała w górę, z czego jestem bardzo zadowolona.

Cześć laseczki :-) witam w sobotni poranek :tak: melduję, że @ brak, czuję się dobrze, brzuch nie boli czasami tylko lekko zakuje :tak:. W czwartek zrobiłam 2 testy. Jeden rano z bledziochem i drugi po południu bo mąż nie wytrzymał i kupił test i kazał natychmiast robić więc zrobiłam :tak:, a oto rezultat:

1. Test z rana:
Zdjęcie-0124.jpg mam nadzieję, że coś zobaczycie na tym zdjęciu ;-)

2. Test robiony tego samego dnia po południu
Zdjęcie-0123.jpg tu już chyba gołym okiem widać :-)

testy są o tej samej czułości 25, ale inne firmy.

iwo tak byłam na tej rozmowie i w poniedziałek mają dać odpowiedz. Sądzę, że będą na tak, a ja teraz nie wiem co robić czy się zgodzić czy nie? Będzie nie fair z mojej strony :baffled: nie wiem co robić.

Załączniki

• Zdjęcie-0124.jpg
    Zdjęcie-0124.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie-0123.jpg
    Zdjęcie-0123.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 70
Mar-chew to po testach można stwierdzić przyrost bety? A tak w ogóle to gratuluję :tak: właśnie doczytałam, że masz II :tak: super :tak:

Ostatnia edycja:
ewka358 jak się robi testy tej samej firmy i o tej samej porze to widać jak kreska ciemnieje - od bledziocha do dwóch grubych krech, co oznacza że jest coraz więcej hcg i beta przyrasta :) A powiedz, jakich firm były testy? Bo rozumiem, że robiłaś tego samego dnia i rano był bledzioch, a po południu ładna kreseczka, więc ten popołudniowy chyba musi być dobry jakościowo :) trzeba będzie zakupić taki sam :-D

rodzinka spi wiec wpadlam na sekunde i mysle ze tak bede robic przez to 10 dni:-)

ewka bardzo sie ciesze ze akurat trafilam na Twoj test, ale ten drugi jest piekny!! normalnie cud miod!! GRATULACJE!!!

Mar-chew GRATULACJE!!!

ale sie dzieje! to teraz wszystkie dobrze znane staraczki beda odpadac ze staraczek jedna po drugiej! :-):tak::tak:

reklama
tekla 1 test to jakiś QUIXX a 2 to PINK TEST :tak:

dziewczyny powiedzcie co mam zrobić jak będą chcieli mnie zatrudnić? Teraz jestem bezrobotna więc jak dostałabym tą umowę to zawsze jakiś dodatkowy grosik wpadnie, ale boję się, że będę musiała iść na zwolnienie, a tym samym mój pracodawca po macierzyńskim nie będzie chciał, abym wróciła :-(, a z drugiej strony boję się trochę bo to ciężka praca fizyczna, a nie chciałabym narażać fasolki.

Do góry