reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny :-)

Temperatura pnie się w górę tak więc jestem zadowolona :-) tylko te ciągnięcia mnie coś martwią.. :dry:
Męża wysłałam na mecz z kumplami, dziecię śpi a ja mam luz blues :-D

Mika pewnie za wcześnie ten test :* temp poszła w górę więc jest dobrze!

Misis napiszę Ci za chwilę priv na temat T-mobile żeby dziewczynom nie zaśmiecać ;-) powodzenia na szkoleniach!

Marchew będzie dobrze, musi być! :tak:

Malena co to za pesymizm? W doopkę chcesz? :confused: głowa do góry, uda się!

Kobietka haha z meczem nie ma się szans ;-) ja swojego wysłałam i mam spokój :-p ..mi się też wydaje że owulka u Ciebie blisko:tak:

Brrrr przykro mi z powodu wyników męża.. :-( trzymam mocno &&&&&&& za Was!

Wikii hihi to powodzenia w celowaniu na chłopczyka :-) &&&&&&&&

Straciatella to czemu u nas nie bywasz? Przecież wiesz że jesteś mile widziana? :tak:

Lemonca każdy ma prawo wyrazić zdanie :tak: &&&&&&&&&&& za cykl!

reklama
Leemonca ja sie nie poczulam obrazona ani nic :D trafil swoj na swego ;p ja tez mowie to co mysle :) i absolutnie nie jestem zla ani tym bardziej negatywnie nastawiona do Ciebie ;p a to nie prawda ze nie nadajesz sie na takie fora ;p kazdy kto chce dzidziusia sie tu nadaje :p a roznica temperamentow jest tutaj zniewalajaca ale to dobrze :p

Leemonca mysle ze nikogo nie urazisz, kazdy ma prawo miec swoje zdanie i jak dla mnie masz poczesci racje... Jak bardzo sie czegos pragnie to tak jest...psychika wariuje... I szuka sie kazdego, najmnieszego objawu, jakiegos potwierdzenia itd. Wiec ja sie nie dziwi sobie i tym dziewczyna ktore chca robic juz test w 4 dniu od owulacji...ale prawda jest tez taka ze mimo wszystko powinno sie tez kierowac zdrowym rozsadkiem :)

Lamorela kochana nie zalamuj sie bo tak jak napisalas moze miec a to nie znaczy ze ma...czasami lekarze za szybko podejrzewaja raka... Badz dobrej mysli :*

Leemoncia, nie obraziłaś nikogo. Każda z nas ma prawdo napisać o myśli, po to mamy ten wątek :) Kochana, cenie szczerość u ludzi :* Dziękuję za kciuki, za Ciebie też trzymam i to bardzo mocno &&&&& :* Ja sobie postanowiłam, że w tym cyklu za bardzo nie będę się nakręcać. Co ma być, to będzie. Jak będzie ciąża, to nie ucieknie. A robienie milion testów tylko mnie nakręci, a nie chce już się więcej rozczarować. Dlatego też jeżeli uda mi się zajść w ciąże, to na pewno lekarz mi o tym powie. Do ginekologa mam się pokazać na początku grudnia.

lamorelka, a robiła już jakieś badania? <przytul> musisz być dobrej myśli, a będzie dobrze, zobaczysz :* Teraz jesteś jej bardzo potrzebna w tych trudnych dla niej chwilach. Moja mama miała raka szyjki macicy, ale dzięki operacji już jest dobrze.

Lamorela tak jak malusiolka napisala musisz byc silna dla mamy i ja wspierac...trzymam mocno kciuki zeby biopsa nic zlego nie wykazala...zobaczysz wszystko bedzie dobrze:)

Lamorela przykro mi.. :-( będzie na pewno dobrze więc głowa do góry :-) bądź teraz przy mamie bo tego najbardziej potrzebuję ale wierzę że Wy jesteście silne dziewczyny i sobie poradzicie! :*

oczywiście Poloczki przegrywają :dry:

reklama
Mar-chew gratulację i trzymam kciuki żeby została :tak:

Brr przykro mi, ale dacie rade... miłość wszystko pokona:tak: bądź silna!

Lamorela musisz być teraz silna za siebie i mamę... choć jest Ci ciężko pamiętaj, że jak Ty się tak martwisz to co musi czuć Twoja mama? siły i poprawy zdrowia dla mamy ;*

szczerość to podstawa dobrych relacji z innymi takie jest moje zdanie :tak:

a ja nadal plamię nie wiem już czy to plamienie śródcykliczne czy może hemoroidy, bo one są dziedziczne :baffled: ja nigdy hemoroidów nie miałam ... a do ginekologa najbliższy termin to koniec stycznia choć babka mnie obiecała upchać w listopadzie...

Ostatnia edycja:
Do góry