reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka u mnie dobrze, dziekuje ze pytasz :) czekam kilka dni i biorę męza w obroty, chociaz to on mnie, bo umówilismy sie, że w tym cyklu to on decyduje o serduszkowaniu :) chce celować na chłopca :)
Nadii okres ząbkowania rozpoczęty :/ marudna się zrobiła i tak mi jej szkoda. Dziś pobiegłam po maść zobaczymy. W ogole to moje dziecko za chude jest i teraz muszę zrobić jej dużo badań, żeby wykluczyć choroby :/

Miłęgo dnia dziewczyny

Cześć dziewczyny,

Podczytuje Was regularnie. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne fasolki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak samopoczucia? Tęskno mi do was, jakoś tak sie odseparowałam na rzecz wątku Maj 2014. :zawstydzona/y: Wybaczcie...
Wspominam każdą z osobna, wszystkie razem i nieustannie Wam kibicuje :-)

masakra ostatnią @ miałam 26 a dziś koznowu plamię i to bardzo :baffled: a do lekarza może się na listopad uda dostać :shocked2:
Mychunia - to prawdopodobnie plamienie srodcykliczne, okoloowulacyjne. Jeśli jest większe, może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych. U niektórych kobiet plamienie okoloowulacyjne może trwać nawet 2 dni. Ja nieraz miewalam, w tym cyklu też. Może to być z nadżerki albo po przytulankach na sucho, bez dobrego nawilzenia. Tak czy siak warto iść do lekarza :-) Będzie ok :-)

Dziewczyny nie mam siły Was dziś nadrabiać. Głowa mnie tak napier.... że masakra... :no: Zuzia mi cały dzień daje czadu i nie mam siły.... :angry: Padam na twarz, wszystko mnie boli :( Nawet zdrzemłam się razem z nią popołudniu i też nie pomogło :(

mikaaa, połóż się i odpocznij <przytul> Moje też dają mi popalić ;/ Na nic nie mam ochoty.

wiikki <przytul> wiem jak się czujesz. Mojej Roksance też idą zęby i to 3/4 na raz dwójeczki.

Straciatella, dziękujemy za &&&&&&& miło z Twojej strony :) Prześlij nam swoje fluidy, może akurat pomogą. Kochana, jak masz czas to napisz czasami do nas, będzie miło. I nie martw się, rozumiemy Ciebie. Napisz co tam w ogóle u Ciebie słychać, jak dzidzia? Trzymaj się :*

kobietka22 wydaje mi się, że tempka powinna wzrosnąć tuż przed owulacją z tego co wiem ale mogę się mylić bo za dużego doświadczenia nie mam, sama mierze temp. od prawie miesiąca :sorry2:

dzięki dziewczyny no googlałam i piszą ,że spada tuż przed owulacją , no u mnie 13dc dziś czyli pasowało by tylko bólu jajnika nie mam co mnie dziwi bo przez ostanie cykle występował.

dobra to spijam herbatkę i lecę się wykąpać i będę molestowała męża ,tylko ,że on późno wróci i może nie mieć siły ;/

reklama
hej dziewczyny:) ostatnio jakos czasu mało nawet nie mam jak was podczytywac. widze ze dzieje sie sporo
Zafasolkowanym gratuluję;)) Oby kolejne testy z II kreskami sie pojawiały:)
My z mężem jestesmy po badaniach. Moja tarczyca jest ok. Dostalismy tez badania nasienia męża. I wyniki wszystkie wychodzą poza normę i to sporo:(
próbuje sie trzymać by wspierac meza ale nie jest mi łatwo. I nawet nie mam z kim z o tym pogadac.
Zaczełam czytac co za dieta pomaga "żołnierzykom"...
wiem ze troche wam marudze ale jakos mi tak dziwnie

Do góry