reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Natkusia
hehe :) a ty w duzym miescie pracujesz? Ciekawe jaka ja podstawe dostane, pewnie najnizsza a dodatkowo premie za sprzedaz. Wiec na macierzynskim i tak ta najnizsza. No ale nie kracze bo zobaczymy :) w ogole juz kazali mi na szkolenie isc a we wtorek praca a ja sie pytam czy jakis materialy ma do nauki dla mnie a ona ze nie trzeba ze wszystko w komputerze mam. Dechy. W orange to sterte dostalam i kulam a tu o... Ciekawe jak mi bedzie szlo. Orange praca z klientem wygladala tak ze trzeba bylo znac na pamiec wszystko a tu mowi ze nie- juz mi sie podoba:-)A jak w ogole Ci sie podoba ta praca?

Mychunia
juz mi lepiej hehe ale to niestety nie moja tesciowa a rodzona mama ;)

reklama
i niestety nic...z tego...

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.: 31,
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II
Czekamy na potwierdz.:
ysmena - @ 25.08
starduscik - @ 27.09
waiting4beans - @ 29.09
CarpeDiem - @ 29.09
Joaro - @ 1.10
Phoebe - @ 8.10
1cs
lamorela - @ 8.10
4 cs
Gofka - @ 8.10

Październik 2013
GosiaDr - @ 11.10
tamaguczi - @ 11.10

Ludzik - @ 12.10 12 cs
ewka358 - @ 13.10 7cs
emalia82 - @ 13.10
17cs
watpliwosci3 - @ 14.10
4cs
natkusia - @ 15.10
Grzankaa - @ 15.10
Mar-chew - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Mimimoo - @ 16.10
mikaaa - @ 16.10 1cs
Andzia15 - @ 17.10
maja35 - @ 17.10
Arcala - @ 17.10
tekla23 - @ 18.10
wanda_23 - @ 19.10
Kropka10 - @ 20.10

Piaska - @ 21.10
26cs
susel - @ 21.10
7cs
zeberka89 - @ 21.10 2cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
mychunia - @ 24-28.10
4cs
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
wikki
1cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
malena100 - @ 09.11

Macadamia 3cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, doska1, poziomk@, malponea

ja testy robie bo za 10 euro kupuje 50 owulacyjnych i 25 ciazowych . dla niektórych to nie potrzebny stres a dla drugich na odwrot :) robie testy kiedy mi sie podoba i przynajmniej wiem ze nie jestem w ciazy i przestaje maniakalnie o tym myslec :)

Mychunia
O to to, zgadzam sie, choc przyznam szczerze ze juz troche odpuscila bo kiedys gorsza byla. Ale teraz te jej napady mnie cholernie draznia.

Chyba ide sie myc, maz szybko nie wroci bo cos tam w pracy i pewnie bedzie po 23 ciej. Wiecie co? Dostal dzisiaj wyplate, jako kierownik slepu dostal az 650 zl na konto.... Prezes ma mu to jutro wyrownac inaczej sie zwalnia. Kieronikiem sklepu jest... Kpina kazdy pracownik nowo otwrtego sklepu tak dostal.... Jaja jakies

reklama
no wiec dziewczynki, musze sie z wami na jakies 10 dni pozegnac. az sobie tego nie wyobrazam. jutro odwiedzaja mnie rodzice i zostaja na 10 dni wiec pewnie nie bedzie wolnej chwili zeby tu do was wpadac. &&&&& za wszystkie niedlgo testujace &&&&&&&
witam nowe staraczki!

natkusia ovu pokazuje dni po owulacji w pakiecie premium. a co do testu to chyba forumowy rekord (5dpo) ;-) &&&& zeby jeszcze w tym cyklu byly II!

mikaa przytulanko by pasowalo do owu wyznaczonej przez ovu a do tej przeze mnie juz nie. niby sie nie staramy w tym miesiacu ale teraz chyba wolalalbym mimo wszystko zeby ovu mial racje, mimo ze wiem ze to sredni moment na ciaze:-p chyba nie da sie w 100% zabic instynktu... a teraz kciuki za Twoje testowanie &&&&&! jutro to pewnie za wczesnie ale zeby chociaz za kilka dni byly II!

fox gratuluje dobrych wynikow! kiedy badanie zolnierzykow?

Phoebe tak jak mikaa kup ten bardzo czuly test i jeszcze raz testuj rano! jak w poniedzialek zaczelas plamic i wtedy byla implantacja to teraz juz test powinien wyjsc! a poza tym to fajnie ze szkola potraktowala Cie powaznie, tak powinno byc.

ewka moja kochana! GRATULACJE!!!!! az sie wzruszylam ze wam sie udalo!!!! ale ekstra!! wrzuc nam tu zdjecie! musze sie napatrzec na ten Twoj test. wlasnie doczytalam ze w niedziele nam test wrzucisz, to ja jednak nie bede czekac 10 dni tylko wejde tu w niedziele :-) jak wszystko bedzie ok (bez plamien czy boli) to idz na bete i powtorz ja sobie po 48h a z wizyta u gina sie wstrzymaj.

malusiolka przykro mi:-( ale sluchaj meza bo ma racje! a poza tym 15.10 to juz nie dlugo.

lamorela u Ciebie jeszcze bardzo wczesnie wiec kobieta w rejestracji miala racje. &&&&& zeby z tego cyklu byla jeszcze wysoka beta!!

missiiss gratulacje!

Do góry