reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Malusiolka mysle że każda z nas targają czasem watpliwości. Może po prostu potrzebujesz odetchnąć skupić się na innych celach. Nie doradzę bo nie powinnam - to musi być Twoja decyzja. Jaką nie podejmiesz to stąd nie znikajJeszcze raz dziękuję :*
Tak sobie rano myślałam (mam problemy, o których nie chce pisać), aby zrezygnować ze staranek, ale od Was nie odeszłabym. A z drugiej strony chce mieć 3 dziecko. Nie wiem co mam robić Może pomyślicie, że jestem głupia, bo ciągle zmieniam zdanie, ale boje się. A tak poza tym dla humoru kupiłam 2 bodziaki dla niemowlaka na długi rękaw
SUPERRRR!!!! przeciez na macierzynskim wypłascja średnią z ostatnich 3 m-cy??? myślę że sobie poradzisz z planami bo przeciez teraz każdy ma telefonDostalam sie do pracy, babka powiedziala ze bezkonkurencyjna bylam. Nie wiem czy sie cieszyc... Ktos mi cisnieńie podniosl...
Ostatnia edycja:
Julia,Mississ -mój mąz po narodzinach młodej stiwerdził że jedno mu w zupełności wystarczy, dla mnie na początek tez był Ok bo byliśmy na dorobku ale po kilku latach zaczeło mi byc przykro ze nie bedzie mi dane miec 2 dzieciątka, potem jak zaczął sie przekonywac to straciił prace i znówtrzeba było czekać, a mi lata lecą wiec jak tylko nadarzyła się okazja to chcemy spróbowac
Leemonca - na froum wzajemnie się podkręcamy wiec trudno się opanować z tymi testami, ja zamierzam czekać do @ ale znając mój organizm to bedzie mnie oszukiwał
Natkusia - oby twoje ptrzeczucia się sprawdziły
Centka - no niestety wiek robi swoje i człowiek czuje dosłownie jak miesiące mu przez palce lecą, duchem jestesmy młode gdyby tak organizm słuchał głowy w tym przypadku
Mikkaa - ja nie karmiłam, młoda butelkowa ale do sciągania tez się niefane zrobiły:-(
Leemonca - na froum wzajemnie się podkręcamy wiec trudno się opanować z tymi testami, ja zamierzam czekać do @ ale znając mój organizm to bedzie mnie oszukiwał
Natkusia - oby twoje ptrzeczucia się sprawdziły
Centka - no niestety wiek robi swoje i człowiek czuje dosłownie jak miesiące mu przez palce lecą, duchem jestesmy młode gdyby tak organizm słuchał głowy w tym przypadku
Mikkaa - ja nie karmiłam, młoda butelkowa ale do sciągania tez się niefane zrobiły:-(
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej kochane
Lamorela
i co nie wytrzymalas i zrobilas test? :-)
Iwo
ja to uwazam ze zawsze jestbdobry czas mimo ze mowimy ze to nie bedzie dobrze. Jak bylam w ciazy maz stracil prace ale bardzo szybko znalazl. Tam na gorze nad nami czuwali hehe wiec mysle ze ten kto tam na gorze siedzi juz sie postara zeby dzieciatku zrodzoneu z milosci zle sie nie dzialo i nie zylo
Zaczynam sie cieszyc ze do pracy ide jutro na szkolenie , ale fajnie milego dzionka, lece mlodego do przedszkola ubieraci zawiezc
Lamorela
i co nie wytrzymalas i zrobilas test? :-)
Iwo
ja to uwazam ze zawsze jestbdobry czas mimo ze mowimy ze to nie bedzie dobrze. Jak bylam w ciazy maz stracil prace ale bardzo szybko znalazl. Tam na gorze nad nami czuwali hehe wiec mysle ze ten kto tam na gorze siedzi juz sie postara zeby dzieciatku zrodzoneu z milosci zle sie nie dzialo i nie zylo
Zaczynam sie cieszyc ze do pracy ide jutro na szkolenie , ale fajnie milego dzionka, lece mlodego do przedszkola ubieraci zawiezc
Ludzik
już dziś nie wytrzymałam. Test zrobiony, jedna niestety. Zobaczymy, co mój lekarz wymyśli mi teraz za badania. w którymś cyklu będzie dobrze. Mam tylko nadzieje, że niedługo okres przyjdzie a może trochę odpuścimy, będziemy żyć normalnie i jak wyjdzie to wyjdzie....
No i wreszcie mamy piątek
Wczoraj kurier przyniósł fotoksiążkę dla mojego A, którą dostanie, jak już będą II Mój urwis oczywiście zaczął się dopytywać, co to, więc mu pokazałam i powiedziałam, że ma tacie nic nie mówić. No i pierwsze słowa po wejściu A do domu to były:"Tata, masz niespodziankę". Na pytanie, jaka jest niespodzianka: "Taka z mamą i tatą". I teraz muszę zmienić kryjówkę, bo Królewicz wie, gdzie ją schowałam i jak A będzie drążył temat, to od razu ją zobaczy... a my rodzice tak się nie możemy doczekać, kiedy dziecko zacznie mówić
Wczoraj kurier przyniósł fotoksiążkę dla mojego A, którą dostanie, jak już będą II Mój urwis oczywiście zaczął się dopytywać, co to, więc mu pokazałam i powiedziałam, że ma tacie nic nie mówić. No i pierwsze słowa po wejściu A do domu to były:"Tata, masz niespodziankę". Na pytanie, jaka jest niespodzianka: "Taka z mamą i tatą". I teraz muszę zmienić kryjówkę, bo Królewicz wie, gdzie ją schowałam i jak A będzie drążył temat, to od razu ją zobaczy... a my rodzice tak się nie możemy doczekać, kiedy dziecko zacznie mówić
Grzankaa
Hej Dziewczyny!! Miałam wczoraj napisać, ale padłam po pracy i siłowni i spałam do rana przynajmniej się wyspałam
Malusiolka Słońce dla mnie i tak jesteś the best 1 punkt to nic, 15 na pewno zdasz ja 15 mam termin @ to może razem będziemy się cieszyć:-)
Susel to miłych odwiedzin i wracaj do nas szybko
Natkusia oby przeczucia się sprawdziły, ale nie testuj tak szybko Ty niecierpliwa Kobietko:-)
missiiss gratulacje
Lamorela będzie dobrze:-)
malena100 - w końcu się uda zobaczysz, tylko głowa do góry!
Chyba to wszystko co miałam napisać. 3mam &&&&&& za nas wszytskie!!!!
U nas dzisiaj fajnie ciepło więc moto do pracy śmignęłam
Ahaaa najważniejszy news!! Mój mąż wygrał wczoraj w esce rock bilety na rocktober fest i koncert Hurts więc jedziemy do Warszawy 5 listopada!!!! hehe nie mogę w to uwierzyć jeszcze masakra
Miłego dnia:-)
aha centka ja też mam skierowanie na wycięcie migdałków, ale jeszcze się nie zapisałam, trochę się boję
i w końcu ovu wyznaczył mi owulację i do tego dzisiaj piąteczek
Malusiolka Słońce dla mnie i tak jesteś the best 1 punkt to nic, 15 na pewno zdasz ja 15 mam termin @ to może razem będziemy się cieszyć:-)
Susel to miłych odwiedzin i wracaj do nas szybko
Natkusia oby przeczucia się sprawdziły, ale nie testuj tak szybko Ty niecierpliwa Kobietko:-)
missiiss gratulacje
Lamorela będzie dobrze:-)
malena100 - w końcu się uda zobaczysz, tylko głowa do góry!
Chyba to wszystko co miałam napisać. 3mam &&&&&& za nas wszytskie!!!!
U nas dzisiaj fajnie ciepło więc moto do pracy śmignęłam
Ahaaa najważniejszy news!! Mój mąż wygrał wczoraj w esce rock bilety na rocktober fest i koncert Hurts więc jedziemy do Warszawy 5 listopada!!!! hehe nie mogę w to uwierzyć jeszcze masakra
Miłego dnia:-)
aha centka ja też mam skierowanie na wycięcie migdałków, ale jeszcze się nie zapisałam, trochę się boję
i w końcu ovu wyznaczył mi owulację i do tego dzisiaj piąteczek
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Grzanka
dziekuje
Benfica
haha Dzieciaki sa przeslodkie poprostu ;-)
dziekuje
Benfica
haha Dzieciaki sa przeslodkie poprostu ;-)