Malusiolka
Potrójna mamusia :D
centka, nie tak mocno, bo będzie boleć tyłek Pisałam Kochana o nie staraniu się, ale nie o odejściu. Nie mogłabym Was zostawić. Przywiązałam się do Was Mam śluz płodny i lepie się ze mnie niesamowicie, ale przedwczoraj, wczoraj miałam kochać się z mężem, ale nie było przytulanek, bo za bardzo byłam zmęczona. Dzisiaj muszę się ogarnąć i poprzytulać się z mężem. Teściowa mówi żeby się wyłączyła i nie myślała dzisiaj w ogóle o testach, a dobrze mi to zrobi.
Phoebe, nie mam wglądu i to mnie boli, bo nie wiem gdzie zrobiłam błąd ;/
lamorelka, nie denerwuj się na zapas. Najlepiej poczekaj do poniedziałku i powtórz betę. I najlepiej nie nakręcać się wiadomo po mnie. Nakręciłam się i okazało się, że jednak ciąży nie ma Trzymam &&&& aby się udało
miissiiss, przyjdzie też czas na Ciebie z II kreseczkami. Jak nie w tym cyklu, to w następnym. Trzymam &&&&& :*
Phoebe, nie mam wglądu i to mnie boli, bo nie wiem gdzie zrobiłam błąd ;/
lamorelka, nie denerwuj się na zapas. Najlepiej poczekaj do poniedziałku i powtórz betę. I najlepiej nie nakręcać się wiadomo po mnie. Nakręciłam się i okazało się, że jednak ciąży nie ma Trzymam &&&& aby się udało
miissiiss, przyjdzie też czas na Ciebie z II kreseczkami. Jak nie w tym cyklu, to w następnym. Trzymam &&&&& :*