reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczynki
mój mąż ma dziś urodzinki wiec zaraz znikam - urodzinowe przytulanko juz było rano :-D ale młoda leci do kolezanki więc same wiecie:-):-):-):-):-)

Lamorela - gratki kochana, niedługo beta wystrzeli w górę

Ewka - tobie tez gratuluje:-D chcialabym zobaczyć twoja minę po tych 5 minutach - byłas w końcu na tej rozmowie????

Phoebe - cos czuje że i u ciebie jest fasolka,z tym smoczkiem miałaś rację na pewno sie przyda

Malusiolka - dla mnie jestes super babka, te testy sa mega trudne i ja na bank bym nie zdała, 15.10 bedzie do przodu;-)wymieni się szamana i bedzie OK

Mississ - jak rozmowa o pracę bo chyba nie pisalaś?

Conti - ja bym chciała do Izraela na pewno jest tam pieknie a o turystów dbają wiec się nie strachaj

reklama
Jeszcze raz dziękuję :*

Tak sobie rano myślałam (mam problemy, o których nie chce pisać), aby zrezygnować ze staranek, ale od Was nie odeszłabym. A z drugiej strony chce mieć 3 dziecko. Nie wiem co mam robić :( Może pomyślicie, że jestem głupia, bo ciągle zmieniam zdanie, ale boje się. A tak poza tym dla humoru kupiłam 2 bodziaki dla niemowlaka na długi rękaw :szok:

ewcia, dobrze zrozumiałam? Teścik pokazał II kreseczki, ale jedna jaśniejsza? Trzymam kciuki za grubą kreseczkę &&&& :*

Cyntia z allegro i peppino. Oba o czułości 10. Te z allegro nigdy mnie nie oszukały (już kiedyś je miałam) zawsze były negatywnie, negatywne, aż zrobiłam go z wody i wszyszedł negatywny, bez cienia drugiej kreski.

Malusiolka
Ciesze sie ze juz humor ciutke lepszy, jeden punkt to niewiele wiec 15 na 100proc. Zdasz :tak:teraz to byla wina stresu a nie nieprzygotowania. Wiec nie lam sie i uwierznw siebie! Fajnie sobie poprawilas humorek :-)

Iwo
dziekuje, wydaje mi sie ze byli zadowoleni, ale sie okaze :)

Mikaaaa
ja tam bym pewnie zrobila bo bym niewytrzymala :) wiec rob jak masz ochote hehe :)

Jak ja nie cierpie tych okresow co pol roku tak mnie wszystko boli po sam zoladek, a skrzepy mam takie jakbym conajmniej rodzila :( na szczescie watroba jest wporzadku, lekko powiekszona, ale ok, za to woreczek zolciowy mi daje tak czasem popalic, mam przewlekle zapalenie woreczka zolciowego i w przyszlosci czy jakbym zaszla w ciaze moglyby mi sie zrobic kamienie :/ ale wazne ze watroba cala. Mam przestrzegacdiety we wtorek dostane kilka lekow i jedna sprawa bedzie z glowy. Milego wieczorku zagladne jeszcze pozniej :)

Malusiolka kochana, nie przejmuj sie egzaminem, jak teraz zabraklo 1 punkta to nastepnym razem bedziesz miec 100% odpowiedzi. Masz wglad w testy zeby zobaczysz gdzie popelnilas blad?
Zrobilam test i jest 1 krecha. @ ciagle brak i plamien tez. Moze jakies badziewne testy mam, jutro jak sie nic nie rozkreci kupie apteczny.
Iwo, moj mial wczoraj urodziny:)

Ech dziewczyny, ale ze mnie głupol. Siedziałam dziś i zbierałam wpłaty w przedszkolu i się na te maleństwa napatrzyłam. A że mam katar i mnie suszy, to z butelkę wody wypiłam, ledwo do domu dobiegłam, ściągam spodnie ... i patrzę, jaki mam piękny brzuszek, jak ciążowy, taki twardy, duży, okrąglutki ... no przepiękny.... Ale głupol ze mnie... :-D

Dziwna sprawa. Kurcze. Jak się okazuje, to testy coś potrafią w konia robić. Jak zobaczysz te prawdziwe 2 kreseczki, to na pewno pomyślisz, że znowu testy plataja figla :-/

Cyntia ja wiem, że mnie one w konia robią i robić będą. Wiesz co jest najlepsze? Ja się w tym cyklu nie nakręcam, tylko wkurzam, bo moja twarz wygląda jak pole minowe, całe w pryszczach, do tego nie mieszczę się w biustonosz! Do tego mam mój ulubiony PMS zjadłabym wszystko, w każdych ilościach. Idę po jogurt:)

reklama
Mnie kiedys test w konia zrobil, jak pierwszy raz staralismy sie o dziecko, dwie kreski to byl pink, nie ufam tym testom. Ale teraz z checia bym zrobila test i zobaczyla dwie kreski, a przez forum to jeszcze bardziej nakrecam sie na dzidzie :) a wizyte u gina mam w czwartek o 11 :)

Do góry