reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

malusiolka :* powiem Ci, że mam teraz taki młyn w pracy, że nie wiem, jak się czuję :-p lada moment będzie @, bo wczoraj wzięłam ostatniego dupka :happy2: jedyne co pamiętam, to żeby wieczorem zaparzyć ziele i wypić je :-p zamierzam na własną rękę zbadać hormony, no i 17.10 idę do gin+usg - to będzie pewnie ok. 8dc, nie wiem, czy coś powie, może zobaczy chociaż jakiś dojrzewający pęcherzyk - jeśli będzie :sorry2: i w zasadzie tak jak teraz, to powinnam mieć zawsze w okresie gorącym (płodnym :-p), bo faktycznie, mało myślę o pozycjach, zapłodnieniach, owulacjach itp :-p

Spokojnej nocy kobietki (albo i burzliwej - wedle chęci, potrzeb i możliwości :-p)

reklama
Malusiolka - nie boję się USG, boję się badania ręką.. Wtedy mnie lekarz wymacał w środku i powiedział, że jeszcze nic nie czuje (ok. 6 tyg. ciąży byłam), a na USG za wcześnie chyba będzie jeszcze, by coś zobaczyć. Dobrej nocy!

Na USG to już ok 6/7 tc będzie słychać serduszko, ja z Nadią miałam usg właśnie w 7 tc i to w szpitalu, więc sprzęt bez rewelacji i było widać wykres serduszka, także nie bój się niczego i idź do lekarza. Najważniejsze, żeby sprawdzić czy fasolka się dobrze rozwija.

Dziewczyny ja tylko na moment, bo niestety zaspało mi się, więc na biegu z kawą wpadłam się przywitać. Widzę, że ja dzisiaj robię pierwszy wpis. Melduję, że @ tuż tuż o kroczek za mną, bo już ją czuję - uczucie jak zawsze 1 d przed @. Na dodatek chyba jAakieś choróbsko mnie bierze,więc ból brzucha potworny, zimno mi, a i oczywiście spać mi się chce. Kiedy ja będę miała chwilę odpoczynku?? nigdy chyba ;/

karola nie znam sie za bardzo ale jeden cykl to chyba troche za krotka przerwa.

Cyntia dziekujemy za rady i fluidki! oby Ci te mdlosci jak najszybciej przeszly! ja bym na wizyte i tak poszla, chociaz rad posluchac.

Ja dziś od rana mam chwilkę, więc zaglądam na BB, a tu widać, że w nocy żadna nie nudziła się i nie próżnowała ;-):-D coś się tam w moich jajnikach dzieje, bo obudziły mnie ok. 2 w nocy :szok:

Witam i ja! Dziś Zuza znowu nam zrobiła wczesną pobudkę. Tempka poszła w górę, ale nie ma się chyba co jarać, bo w każdej chwili może iść w dół, nie?

Czy ktoś dziś testuje?? Albo jutro???

hej dziewczyny :-)

i jak tam? testowała któraś?

ja korzystam z uroków L4 i spałam do 8 z mężusiem (on biedaczek na antybiotyku wylądował) :-) ale w nocy jakoś spać nie mogłam, śniły mi się koszmarki :baffled:

biorę zaległe leki i musiałam to podzielić na części, bo niezłą aptekę teraz przyjmuje:
rano: żurawit, folik, calcium (bo mnie komar tak pogryzł, że szok), zyrtec, zatoxin, ibuprom zatoki
w południe: 4flex i piascledine
na wieczór: ibuprom zatoki
na wieczór zostawiłam jak najmniej, bo zapominam :baffled: ale patrząc na listę leków czuję się jak babcia....

udanego i owocnego dnia :-D

Dzień dobry :-)

Oj długo mnie tu nie było, czuję się jak nowa hihi, ale podczytywałam Was.

Gratulacje dla tych co ujrzały dwie kreseczki i trzymam kciuki za fasolki aby były zdrowe i silne :-D

Również trzymam kciuki za staraczki!

U mnie czas leci pędzikiem, w połowie września się na siłownie i do szkoły, tak więc czasu mam jeszcze mniej :-( ale plus jest taki że nie myślę tak o fasolce (chociaż czym bliżej terminu @ tym gorzej). Przeziębiona jestem, a chciałabym taki fajny prezencik w postaci ll kresek dać mężowi na urodziny. Muszę Wam powiedzieć że synka spłodziliśmy właśnie w dniu ur mojego A hihi

mychunia biedulko kuruj się szybko :-( a swoją drogą, to nieźle Cię wzięło :szok: chociaż wyśpijcie się z małżem, tyle dobrego z choroby ;-) a Ty masz generalnie jakieś problemy z zatokami?

reklama
Cześć dziewczyny :-) u mnie dziś tempka hop :tak: poszła w górę, ale @ pewnie przyjdzie :crazy:

wiki miałaś dziś testować czekamy na info :tak: trzymamy &&&

Wczoraj pojechałam zrobić zdjęcie legitymacyjne młodemu i przy okazji wjechałam do firmy w której pracuję (przez agencję pracy) zawiozłam swoje cv i chciałam się dowiedzieć czy dałoby radę żeby ten mój grafik był jakiś pełniejszy bo w sumie w tym tygodniu mam tylko 2 dni pracy :baffled: a chciałabym częściej bywać bo zawsze więcej zarobie prawda? No i kobitka mi powiedziała, że mam iść do działu personalnego i zapytać więc poszłam i się grzecznie pytam czy jest szansa, żeby częściej pracować, a ona mi mówi że w sumie to oni nie mają na to wpływu bla bla bla, ale jak chcę i jak już przyszłam to mogę zostać bo akurat potrzebują :szok: dobrze, że teściowa mieszka obok to małego zostawiłam u niej i poszłam do roboty :-D

tak sobie myślę, że jutro będzie 12dpo czy mogę już zatestować? Czy wstrzymać się jeszcze? Termin @ mam w sumie na 13, a ovufriend wyznaczył na 12.10.

Do góry