reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

tak na zatoki choruję od 10 lat i mi lekarka powiedziała, że to się będzie odnawiać (miałam kiedyś bakterię w zatoce) i jest nieuleczalne... można robić co jakiś czas punkcję, ale w moim przypadku trzeba by było połamać przegrodę nosową, aby ja zrobić (mam krzywą przegrodę nosową od urodzenia i nie chcą mnie operować, bo mi się to z powrotem odkształci) albo robić punkcje przez skronie na co się nie zgodzę

reklama
Piaska ja właśnie też o to pytałam :-) ale dziewczyny chyba jeszcze śpią, albo są w pracy ;-) i nie ma kto doradzić :-) u mnie jutro 12dpo więc chyba zatestuję. Owulka była prawdopodobnie w 10dc.

wiikki, daj znać jak teścik. Trzymam mocno &&&&& :* Edit: Kochana, jeżeli będzie słaba masz jeszcze szanse :* Trzymam &&&& aby tak było :*

Piaska, już nie mogę się doczekać Twoich II kreseczek :):* &&&&

lamorelka, jak tam? Przyszła @?

susel, Grzaneczko, co tam u Was?

Cyntia, sio, sio z mdłościami. Miałam je przez dwie ciąże i to od prawie samego początku, do prawie samego końca ;/ Kochana, możesz dogadać się z ginekologiem żeby samo USG Tobie zrobił :) Będzie dobrze :* Trzymam &&&&&&

benfica, mam nadzieje że po @ będzie Twój cykl i w końcu pokażesz nam swoje II kreseczki :* &&&&

Kinia <przytul> kuruj się Kochana :* Oby to tylko było lekkie przeziębienie :*

mychunia, Ty też się kuruj :* Zdrówka dla Ciebie i męża :*

Miminoo, oby przeziębienie szybko odeszło :* Trzymam kciuki za II kreseczki&&&&&& :*

ewcia, dobrze że pozwolili Tobie przyjść dzisiaj do pracy. Mój mąż każdy dzień i godzinę pracy liczy, bo płacą im za godziny. Tak jak piszesz więcej pracy, więcej kasy. Teraz wszystko jest droższe, a małe zarobki. Poczekaj jeszcze z testowaniem parę dni, aby się nie rozczarować. &&&&&&& za testowanie :*:*

Ja miałam wczoraj przytulać się z mężem, ale nie było przytulanka :( Uczyłam się do 24:00, a mój M zmęczony poszedł spać, bo i tak o 5-tej pobudkę ma. Ale dzisiaj nie odpuszczę, nie ważne, że jutro zmęczona pojadę na egzamin, ale chce zajść w ciąże. Mam nadzieje, że nie przegapiłam owulacji :( Przedwczoraj było jedno przytulanko.

pietrucha, napisz jak tam Twoja betka :) Trzymam &&&& za wzrost :*

Ostatnia edycja:
wiki przytulam, ale następny cykl będzie Twój :tak:

dziewczyny macie jakąś wiedzę na temat leków antydepresyjnych? Można starać się o dziecko jeśli jedno z małżonków musi brać takie leki? Są jakieś przeciwwskazania?

reklama
trzymam kciuki za wszystkie, które mają zamiar robić test. i ja się zastanawiam...:)

w ogóle jak to nie będzie mój cykl to nie chcę już takich, bo od trzech dni, ciągle mnie boli podbrzusze, albo kuje jajnik, a do tego mam niepohamowane stany płaczu. jak jestem zła to zaczynam płakać. :szok: nie wiem czemu tak mi się zrobiło, nie chcę tego łączyć z żadnym podejrzeniem ciąży...:)

Do góry