reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Kontra trzeba miec nadzieje:) marzyl mi sie czerwiec bo corka w tym miesiacu sie urodzila:) ale lipiec lub sierpien tez piekne miesiace:) mozna pospacerowac i wogole:)

watpliwosci3 ja bym sie chyba wsciekla! nie pale i takie cos mnie brzydzi;/

hejka
dziewczynki możecie mi wpisac @ na 2.11 bo widzę że nie ma na liście

Karola - mam nadzieje ze się dobrze zapatrzyłaś na zdjęcie ;-)

Mikaaa - ja dziś tez z rana jakiś nerw miałam, normlanie zła byłam na wszystko :crazy:

Malusiolka - trzymam kciuki za zdany egzamin, prawko jest niezbędne jak się ma małe dzieci, te wszystkie badania itp. dopiero pojawienie się małej zmusiło mnie do pójścia na kurs
i udało się w pierwszym razem i to w W-wie ( tłumacze sobie że ktoś musiał zdać bo akurat wszystkich oblewali):-D:-D:-D:-D

Piaska - kurcze ja bym z chęcią poszła na SWAP, u nas pewnie tez jest ale nie mam z kim iśc :no:

co do objawów ciążowych to te nasze mózgi zawsze psikusy robią, ja myslę że jak zajdę to nie bede podejrzewała, tak jak z młodą - dopiero w 41 dc zrobiłam test bo mdliło mnie od dwóch dni:szok:

watpliwosc, współczuje Tobie <przytul> Mój teść pali tylko w kotłowni, w domu nikt nie może palić. Moja teściowa, to zawału dostałaby jakby teść tak zrobił :p

Pietrucha <przytul> moje kondolencję z powodu straty dziecka. Świeczka dla Twojego Stasia
[*] Trzymaj się Kochana :*

julia, ja chciałabym urodzić w czerwcu, bo z maja ja jestem i starsza córka, lipiec mąż i z sierpnia młodsza córka :)

Kinia <przytul> Moja siostrzenica ma 5 lat i miała zabieg w ubiegłym roku. Od tamtej pory non stop chora ;/ Zabieg miał jej pomóc.

Mnie cały czas pobolewa prawy jajnik i leje się ze mnie (mam bardzo dużo śluzu płodnego).

Ostatnia edycja:
ja nie powiem też popalam .. ale do cholery do pralki ?? obok stalo chociazby wiadro ..
On z nami nie mieszka ale niestety rano przychodzi do Nas robic kawe i zapalic bo pracuje z moim facetem .. a mieszka ze swoja kobita na przeciwko w bloku ..

u niej chodzi jak w zegarku .. zje od razu myje talerze, robi doslownie wszystko .. a do nas przyjdzie to jak robi kawe cala szafka w kuchni od fusow, ostatnio wylal mleko w lodowce tak ze cala kuchnia byla w mleku ... pali zostawia smierdzacą popielniczke na szafce obok chleba, swoje ciuchy rzuca w drugim pokoju w naszym mieszkaniu jak chce .. zanim polozylismy panele rzucal kipy na podloge kolo lozka :)
On jest u nas zameldowany bo jego kobieta dostaje dofinansowanie na mieszkanie . i ten drugi pokoj jest w razie czego gdyby ona wyjechala do polski . wchodzi do naszego mieszkania jak do swojego (placi tam jakas czesc bo w niemczech placi sie za osobe zameldowana w mieszkaniu nebel kosten czyli smieci i wode) ale wchodzi do mieszkania np o 10 rano w niedziele i drze sie 'DZIECI SPICIE' i zaglada do naszego pokoju ...

jestem taka nerwowa przez te wszystkie sytuacje i ciagle kloce sie o nie z moim facetem .. a on sie wstydzi mu zwrocic uwage ..

wiec dzisiaj ja przejelam inicjatywe i powiesilam w kuchni kartke ' NIE ZYCZE SOBIE WYRZUCANIA POPIOLU DO PRALKI LUB GDZIEKOLWIEK INDZIEJ GDZIE NIE POWINIEN SIE TEN POPIOL ZNAJDYWAC' czarnym markerem :)

jutro rano przeczyta :)) :angry::angry:

watpliwosc, Piaska ma rację.. hamulec z niego jest i to wielki ;/ Ja to takiego zjechałabym ;/ Kochana, a nie lepiej powiedzieć mu o tym, niż pisać na kartce? Szkoda pisania, bo znając taki typ człowieka zleje to co napisałaś ;/

Watpliwosci
oj ja bym sie wsciekla i to ostro, przeciez robiac pranie cholera wie czy smierdziec kiepami nie bedzie potem. Nie dziwie sie ze sie wnerwilas. Ciekawa jestem jak zareaguje na kartke. Malusiolka ma racje jezeli taki z niego typ moze olac i tylko sie zasmiac.

Malusiolka
to do dziela do dziela!!! :-):-) Upojna noc i za parenascie dni bedziemy gratulowac !:tak:

reklama
watpliwosci- do pralki ????? no to już jest coś okropnego , ja bym mu osobiście uwagę zwróciła ,no do kibelka ok ,ale do pralki masakra po prostu to jest co najmniej dziwne co on zrobił:szok:

dziewczyny zrobiłam test owulacyjny aby zobaczyć czy owu nie przyjdzie może wcześniej ,ale negatyw jak się patrzy chyba się wstrzymam teraz do 12 dc z testem kolejnym....

Do góry