reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Karola
no wlasnie sie zastanawialam czy to ta karola czy nie ta;-)

to sem ja :-D
no w sumie racja, na listopadówkach temat No.1 to wyprawki dla maluszków, pokoiki itd... fajnie poczytać ale nijak się w tym odnajduję... :baffled:

tutaj fajnie bo same staraczki ale znów tempo jest takie, że szok, tyle dziewczyn, nie sposób spamiętać co kto napisał i komu co odpisać, ja tam wolałam te wątki miesięczne, łatwiej było nadążyć, grono było mniejsze, łatwiej się było poznać, każda więcej wiedziała o każdej, na Facebooku się mamy w znajomych, łatwiej potem jakiś kontakt utrzymać poza forum. :tak:

reklama
Hej, testy już znalazły swoją nową właścicielkę;) Oby przyniosły szczęście!:)

missiiss1301 - niestety, jest nas sporo. Oby jednak nie przybywało nas... Mój Syn żył dwa tygodnie, dlatego go widziałam, mogłam dotknąć, jadł moje mleczko przez sondę... Ale Bóg miał inny plan i zaprosił go do swojego królestwa. Widocznie nasze dzieci były mu bardzo potrzebne. Światełka dla Twojego Aniołeczka
[*]

Dzięki dziewczyny, jutro powtarzam Betę, oby rosła. wtedy będę spokojniejsza.
Powodzenia Wam dziewczyny w staraniach, samych II kresek ;)

Karola
no wiadomo, ze lepiej bo mniejsze zamieszanie i latwiej utrzymac sama liste ktora kiedy ma testowanie hehe ;-) Szukalam staraczek pazdziernikowych ale nie znalazlam :-p

Pietrucha
Ladnie napisalas, dzieki! :tak:

Wlasnie sie zastanawiam nad kupnem testow owulacyjnych, ale teraz mysle z takie tansze sa dobre? a po drugie czy za bardzo sie niebede nakrecac...bo dopiero zaczynamy....

julia0903 Ja też się zastanawiała, bo wydawało mi się, że mniej więcej wiem, kiedy mam owulację no ale jak się okazuje chyba jednak nie :zawstydzona/y: Kupiłam te najtańsze i zobaczymy, a może akurat się uda :tak: jakby nie było to zwiększa szanse na zajście w ciąże :tak:

Kontra w sumie masz racje:) zawsze cos dodatkowego, moje szanse sie zwiekszajac bo biore leki na stymulacje od lekarza wiec szanse juz sa wieksze:) a marzy mi sie zeby urodzic jeszcze jak jest lato;p zdaje sobie sprawe ze rzeczywistosc jest okrutniejsza;/ ale pierwsza ciaza byla po 2 miesiacach starania ale nawet nie patrzylismy na dni plodne...druga strzal za pierwszym razem (mialam stymulowany cykl)..mam nadzieje ze bedzie podobnie choc wiek juz nie ten sam....;/

Kurcze jutro musze sie do dentysty umowic, bo mam 2 zeby do naprawy a do polowy cyklu mam czas bo ja bez znieczulenia nawet na fotel nie siadam;p

Kinia1 współczuję Twojej córze... ja juz nie mam migdałków, a problemy z uszami mam cały czas... kilka razy zapalenie ucha wewnętrznego, kilka razy zapalenie ucha zewnetrznego, kilka razy zapalenie ucha środkowego i cały czas mi uszy ropieją... :baffled:

To mnie nie pocieszyłaś. Ona też ma wycięte migdaŁY, w lipcu na zabiegu byłyśmy, a teraz jej zdiagnozowali alergię do tego wszystkiego ;/

mychunia – oj tam wrzasków się boisz, to małe piwko, jak Cię kruszynka parę razy ząbkami dziabnie, strzeli w ciebie kupką albo pociągnie z buta podczas brykania, to dopiero jest się czego bać :-D

To fakt, wrzaski to najmniejszy pikuś :)

Dobra dziewczynki lecę robić obiadek na jutro i kolację na dzisiaj :)

reklama
ale mam dzisiaj nerwa ... chcialam zrobic pranie nachylam sie do pralki a tam pelno popiolu ... ojciec mojego faceta siedzial sobie na kiblu i wiadomo co robil palac papierosa i petowal sobie popiol do PRALKI ???
czy to normalne i tylko ja jestem kosmita z madmaksa i mnie takie cos brzydzi i przechodzi moim zdaniem ludzkie pojecie ?

+ dzisiaj 26 dzien cyklu i test ciazowy negatywny ... kolejny miesiac w dupie :(

Do góry