reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Dorcia - no właśnie chyba się całkiem rozregulowały, ostatni miał 26 dni, wcześniej był jakoś 35 dni... Już sama nie wiem co o tym myśleć... Dwa testy negatywne :no:

reklama
Wanda ja już chyba Ci wczoraj albo przedwczoraj pisałam że jak dla mnie to jesteś cholernie wytrzymała kobita...ja to bym już dwa razy na betę leciała...ot taki typ niecierpliwy !!!

applecrumble witaj w drugorocznicowych :-) mój mąż dostał porządne słuchawki do kompa żebym się nie denerwowała jak ogląda te swoje anime :tak: a ja mu to samo powiedziałam :-D

Ostatnia edycja:
Cyntia85 no muszę zacząć mierzyć, ale kompletnie nie mam o tym pojęcia. To jest drugi cykl starań o pierwsze dzieciątko, mam 22 lata więc trochę czasu przede mną. Z moimi cyklami jest taki problem że prawdopodobnie mam PCO ale każdy lekarz mówi mi co innego. Jak teraz się nie udało to idę do kolejnego lekarza szukać szczęścia;) dzięki za radę

Ps. Trzymam &&&&&&&&&& za dzisiejsze testowania!! I łapie ciazowe fluidy

Witam się z rana :happy:

w powietrzu już jesień, u nas od wczorajszego wieczora pada... ale ja lubię jesień :-p

ailatan Djerba... dobry termin na wyjazd macie - taki finał wakacji :happy: odpocznijcie porządnie :happy2:

wanda &&& ja dołączam do Ciebie w oczekiwaniu, u mnie dziś 29dc... w poprzednim cyklu zrobiłam test dzień przed @, a ona przylazła właśnie w 29dc, więc dziś jest mój dzień rozstrzygający... no chyba, że się okaże, że mi się coś hormony rozregulowały, a że mam wysyp trądziku na twarzy, to jakoś mnie nie zdziwi...

madziulka 22 lata... ale bym tyle chciała mieć :-D zobaczysz, że Wam się uda &&&

dziś to mi się śniło, że mój A przyniósł mi test i kazał nasikać :szok: ale on w realu całe szczęście jest zrównoważony i cierpliwy ;-)

Ostatnia edycja:
Wanda, nie martw się. Koniec końców wszystko się musi wyjaśnić, tak jak i benefica u Ciebie :tak: Ja ciągle trzymam kciuki!!!
madziulka, ani się obejrzysz i będziemy się tu wszystkie cieszyć z Twojego szczęścia, zobaczysz!

Też lubie jesień, ale coś mi się wydaje, że jeszcze trochę upałów będziemy musieli znieść.
Jednak po tej hardcorowej zimie i wiosnie, gdzie było słońca jak na lekarstwo, teraz chłonę każdą komórką to ciepło, żeby starczyło na długo.

Miłego dnia wszystkim starającym, oczekującym i zaciążonym ;-)

I czekam niecierpliwie na dalsze tak wspaniałe wieści!!!

Też odradzam kupno tych mikroskopow owulacyjnych. Nawet na forum jest wątek , gdzie dziewczyny mało pochlebnie sie o nich wyrażają.
A ja właśnie sie pakuje i wracam do domciu z wakacji. Ale leje...

Dzień doberek...

Ło rany, dlaczego wy jesteście takie cierpliwe? wanda, benfica? Ja bym nie dała rady :-)

Trzymam za was kciuki bardzo, bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia- piczolko, za Ciebie też :* &&&&&&&&&&&&&&&& aż dostaje skurczu kciuka :-D

Poziomk@ - melduj no :wściekła/y: Bo się nie umiem doczekać wyników :-)

U mnie teścior dzisiaj wyglądał tak, jak niżej. Chyba krecha ciut mocniejsza.

test 20.08.jpg

Załączniki

• test 20.08.jpg
    test 20.08.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry