reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

kontra, skoro jeszcze @ nie przyszła, to jest jeszcze jakaś szansa. Możliwe, że owulacja się przesunęła i testy nie wychodzą, albo cykl bezowulacyjny. Stawiam na przesunięcie się owulacji. Nie załamuj się <przytul> Trzymam &&&&& aby się udało :*

centka, aż strach z Tobą zadzierać :-):-D Szukaj, szukaj tego kija, bo chce Ciebie zobaczyć w końcu w II paku :) :*

A mnie jajniki pobolewają ;/ Mam nadzieje, że to jest to i w końcu się uda.

karola <przytul> będzie dobrze Kochan tylko nie smuć się :*

Dziewczynki poprosimy fluidy dla nas, a najwięcej dla karoli na pocieszenie :)

Leemoncia, jak tam Kochana? Dobrze się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ja rowniez prosze i wpisanie mnie na liste starajacych sie:)

Ja dzis mam 3 dzien @ juz sa resztki, program ktory ktoras polecila wyliczylo mi dni plodne na 16-20.10 akurat zalapie sie na wekeend:) no my tylko w wekenndy mozemy &&&&&&:) poniewaz mza od poniedzialku do piatku niema;/ aczkolwiek czasami zjedzie na na dluzsza chwile,

lamorelka, fajne :D Ja miesiąc temu na pocieszenie kupiłam sobie takie buciki - Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://allani.pl/system/products/thumb/32c/19e_5e4fcb76a605810c1045f59c16c8de4624cd3ae4.jpg :)

julia, witaj :) Życzę powodzenia w starankach :) Nie martw się, że rzadko się staracie, ja mam podobnie. Tylko, że u mnie jest tak, że masz wychodzi rano, a wraca około 21/22-giej i nie ma czasu na przytulanie, a soboty nie ma go od 6:00 - 3/4:00 do niedzieli. Dlatego też Kochamy się rzadko, a chciałabym to zmienić.

Dziewczyny ja jestem laik straszny wiec wybaczcie te pytania:
Kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia - przed owulacją, w czasie, po ?
No i jak rozpoznać owulację ? Zakupiłam sobie testy ale coś mi się wydaje, że nie dojdą na czas.
Najgorsze, że u mnie cykle różne, bo 23, 24, 25, 26 dni. Ostatnia @ 1.10.

dziewczynki ponawiam pytanie bo chyba przeoczyłyście , od kiedy testy owulacyjne robić skoro ból owulacyjny mam około 14,15 lub 16 dc ???????

14 dc wypada na sobotę :-):laugh2: to dobrze bo wtedy mój ślubny wie ,że w niedzielę pośpi dłużej i mu się zbiera na amory ;D

Gochson Moim skromnym zdaniem lepiej przed i w dniu owulacji, po można też, ale max 1 dzień, bo potem już marne szanse. A owulację ciężko rozpoznać "na własną rękę". Wiele , objawów się na nią składa,a każda z nas jest inna. W tej kwestii nie pomogę. :/
kobietka22 Ja np zaczełam testować od 10dc na wszelki wypadek jakby miała się pojawić wcześniejsza niż zwykle owulacja. W efekcie końcowym owulację miałam w 19dc. Więc rób jak uważasz.

Dziewczyny rano wstałam z takim nerwem że masakra. Bez kija nie podchodź. Wszystko mnie wkurw..ło. Teraz oczy by jadły. Naładowałam sobie 9 pierogów, a po 4 już mi tak nie dobrze, że zostawiłam to w cholere i teraz mi dalej nie dobrze... Ech... masakra... :/

Hej staraczki!

Mam do sprzedania 6 testów owulacyjnych, ważne są do końca roku. Mi już mam nadzieję, nie będą potrzebne;)
Dla forumowiczki sprzedam za 25zł z przesyłką - starczy mi na powtórzenie Bety ;)). Na allegro 7 takich testów + jeden ciążowy kosztuje 99zł.. Jest to coś takiego jak tu: CLEARBLUE TEST OWULACYJNY 7szt +TEST CIĄŻOWY 1szt (3556629698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jeżeli którąś z Was jest zainteresowana - proszę o wiadomość na Priv;)

OWOCNYCH STARAŃ! :*

Pozdrawiam, staraczka po straconej ciąży...

reklama
Pietrucha chetnie odkupie:) prosze info na priv

Moge gratulowac?:) dobrze wyczytalam miedzy wierszami?:) i poprosze o instrukcje hehe bo nigdy nieuzywalam takiego czegos:)

Ostatnia edycja:
Do góry