reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

missiiss1301 ja sama się zawiozłam na porodówkę, a jeszcze wcześniej pojechałam do pracy, więc da się ;)
Ale dobrze mieć też drugiego kierowce, jakby co.

reklama
cześć babeczki
ja dziś znowu miałam gości od rana , pewnie cały tydzień taki będzie
u mnie 10dc jeśli mam owy zwykle koło 14, 15, 16 dc to kiedy zacząć robić testy owulacyjne ????

trzymam za wszystkie kciuki oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

missiiss- no faktycznie masz problem z tymi cyklami , i też wydaje mi się ,że trzeba jednak coś z tym zrobić.

no i miałam coś jeszcze napisać ,ale umknęło mi jak mi się przypomni to napiszę ;)

Sąsiedzi nade mną robią dziś remont, ech. Do tego temperatura jest do *słowo na cztery litery*. Nie mam już sił, może odezwę się wieczorem.:no:

Postanowiłam sobie, że jak w tym cyklu się nie uda, to od następnego będę tempkę mierzyć. Trochę mi się nie chce, ale skoro mam już wykupione to konto na ovufriend, to jednak skorzystam. Ciekawe tylko, czy będę pamiętać o systematyczności.:baffled:

A to porada z dzisiejszego dnia z ovufriend : "Kochajcie się rano! Poranne współżycie może zwiększyć Wasze szanse na zajście w ciążę, gdyż ilość spermy rośnie w ciągu nocy." :-)

Piaska, to ja musiałabym wstawać o 4 rano, aby mąż zdążył do pracy na 7:00, 6:10 wyjeżdża do pracy :-D U mnie, to jest niemożliwe, bo w nocy zajmuje się dziećmi, a chociaż do 7:00 chce pospać :p

Gochson, będzie dobrze <przytul> :)

centka, a fajną masz tą teściową w Warszawie? Jak nie to może ona przyjechała zamiast ciotki :-D Trzeba mocno kopnąć w d.upe, aby jak najszybciej poleciała do domu :D Albo użyj mojego kija, którego zostawiłam pod oknem, abyś mnie obudziła na wspólne testowanie :-D :D

lamorelka Kochanie, nie smutaj się :( <przytul> :*

wczoraj wróciłam z wizyty bardzo zadowolona, HSG jest na NFZ czyli nic nie musze płacić, super wizyta, byłam umówiona na 18, gin miał dla mnie dużo czasu, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, no normalnie byłam mile zaskoczona,

przede mną była dziewczyna której gin robił usg 4d, no i gin pokazał mi jedno ze zdjęć, na co ja;

ja- panie doktorze, proszę robić wszystko, żebym za kilka miesięcy mogła ogladać takie same zdjęcia :-D
gin-no właśnie po to Pani pokazuje to zdjęcie, pokazuje je pacjentkom, one się zapatrują, zachodzą w ciążę i ja mam problem z głowy :-p dobra metoda?
ja- panie doktorze, każda metoda jest dobra pod warunkiem, że jest skuteczna :-D

wczoraj był super dzień a dziś wqurw... gin zadzwonił, że z tym miesiącu nici z HSG, po badaniu czystości pochwy wyszło, że mam jakąś drobną infekcję i dostanę recepte na globulki... infekcja drobna ale to niestety uniemożliwia przeprowadzenie zabiegu :-:)-:)-:)-(

tak więc HSG przełożone na kolejny cykl :-:)-:)-:)-:)-(

a już się nastawiłam, buuuuu

Karola
uszka do gory, ja to zawsze mowie ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, choc wiem ze to czesto wneriwajace jest i czasem sama staram sie popchac wszystko do przodu;-) trzymam kciuki za Twoja cierpliwosc i prosze nie smutaj sie!! Ja pewnie tez bede musiala czekac troche czasu az sie wyreguluje i porobiebadania ehh, moze jakos wytrzymam...

Gochson
no to niezle :) mnie taxi zawiozla :p

Hej dziewuszki

Jeszcze @ nie przyszla ale zrobilam rano test i Jedna krecha :( nawet malutkiego cienie cenia nie ma :(
Trudno...z moim M stwierdzilismy ze ten cykl byl rozpoznawczy a w nastepnym sie uda... W sumie dzieki formu i dzieki wam wiem jak za to sie porzadnie zabrac :) i M. Mnie namawiA zebym testy owulacyjne kupila ( szok ) ale ja tam chyba wole przytulac sie co drugi dzien - musi sie udac :)

reklama
Do góry