miissiiss, dziękuję :* Muszę zrobić sobie prawko, bo mój mąż pracuje na dwie zmiany, a jak ja chce do miasta jechać, to muszę w okejkę się pchać i nie zawsze przyjeżdża, a jak jest, to nawet po 1/1,5h. Ile można z dwójką dzieci czekać. Mogłam zdać jak byłam w pierwszej ciąży, ale na głowie miałam ślub, a później Oliwka się urodziła, to raczej nie chciałam, później mąż przy drugiej ciąży namawiał mnie, ale od 12 tygodnia już dokładnie nie pamiętam miałam zagrożoną i musiałam odpoczywać i brać 2 razy dziennie luteinę dopochwowo. Krwawienie przeszło po 20-tym tygodniu, a i tak nie chciałam iść, bo od prawie samego początku do prawie końca miałam mdłości. I tak Roksana się urodziła, a temat prawka skończył się. I jakoś tak kwiecień/maj planowaliśmy z mężem kupno drugiego auta i już nie miałam wyboru od lipca poszłam na kurs, później jazdy i teraz egzamin. Przynajmniej nie będziemy do siebie uzależnieni. Będę chciała jechać do miasta, to biorę dziewczynki i jadę, albo zostawiam dzieci z M i jadę sama
Zawsze jak sobie jakieś zadanie postawie, to mi się udaje. I teraz moim zadaniem jest zdać
centka Kochanie, ja do Ciebie zaraz przyjadę i tą wredną ciotkę z Warszawy wywalę na kopach z Twojego domu
Może m@łpiszon na banana pójdzie
Conti, moja siostra miała taki posmak jak dowiedziała się, że jest w ciąży
Trzymam &&&& aby wszystko było dobrze :*
Gochson, a ubierasz dzieciaczkowi na słońce okularki przeciwsłoneczne? Wiesz, skoro miał badania, teraz krople to może lepiej na razie chronić oczka?
Będzie dobrze, nie martw się :* Mojej siostry córeczka ma 2,5 roku od ponad roku chodzi do okulisty i okazało się, że jedno oczko jej ucieka. Okulista kazał zaklejać na godzinkę po oczko, ale to i tak nic nie daje, tylko mała się denerwuje ;/