Andzia15 lacze sie z toba w bolu.... (( mnie bola jak mam okres jak mam owulacje i po owulacji przed okresem juz czasami nerwy mnie biora :/ bylam kiedys u lekarza z tym problemem i nic mi nie pomogl ...powiedzial ze taka moja natura ..no dzieki a ja bez ketonalu w czasie okresu nie wytrzymuje (( w koncu juz sama nie wiem czasami czy to normalne czy nie bo zadnych plamien nie mam cykle prawie idealne itd. Wiec skad te bole? ((
U mnie przed ciążą 1 tak było, że podczas okresu mdlałam - to już się zaczęło jak byłam nastolatką, później anty, więc był luzzz. Teraz 1 cykl bez anty i się boję jak będę się czuła jak przyjdzie @, bez leków silnych pewnie się nie obędzie
katka -o ile mogę tak skrótowo:-) nie ma znaczenia ile się ma lat, kobieta czuje kiedy jest gotowa, ja urodziłam młoda w wieku 25 lat i dla mnie to było idealnie, teraz super miec takie odchowane dziecko, i choc jestem jej mamą to czuje się czasem jak siostra
hehe tak młodo wyglądam
Ja miałam 22 lata jak się Nadia uridziła i... była w pełni planowana
wkleilam liste z poprawkami okolo 30 stron wstecz
malusiolka jakbys mi w myslach czytala
dziewuszki jakby cos jeszce do poprwki na liscie to pisac a sie zmieni lub same edytujcie liste!!!!!!!!!!
emalia i benfica moje kondolencje, tez jestem swiezo w tym przykrym temacie:-(
witam wszystkie nowe staraczki!!!
cyntia gratulacje!!!!!
dziewczynki, zeby nie bylo. Moj R to normalnie pierwszy raz tak sie zalatwil! Nie powiem lubi sobie 1-2 piwka wypic na wekendziku ale wczoraj to normalnie poszalal
wydaje mi sie, ze w ten sposob odreagowal caly ten porabany wrzesien. Dzis w pracy tez cierpi a wszystkie wazne projekty zostawil na jutro, bo mu dzis myslenie ciezko chodzi
Jedyne pocieszenie ma takie, ze kolega mial podobnie. I wiecie jakie to glupki, zdziwieni sa moca tej zurawinowki, bo przeciez smakowala jak kompot
no rece opadaja!!!
U mnie 1 cykl starań to do dopisania tak
Co do męża to powiem Ci, że każdemu się zdarzyć może, a teraz wie jak bardzo źle zrobił cierpiąc
ja mojemu wypominam (oczywiście w żartach) jak kiedyś tak się spił - raczej mój ojciec go spił, że musiał wolne w pracy wziąć i ja do jego kierownika smsa musiałam w jego imieniu pisać. Ojjj to był hardcore
Bo on zazwyczaj pija 1-2 piwa w miesiącu, albo raz na 2 miesiące.
Piaska ten cykl jest bardzo spontaniczny;-) robimy co chcemy, kiedy chcemy i jak chcemy. Pochwalę się mężem znowu dzisiaj podpisał umowę z patronką i od stycznia będzie oficjalnie aplikantem
a za 3 lata pełnoprawnym radcą prawnym.
Gratulację dla męża. Serduszkowanie pierwsza klasa. U nas teraz pracujemy na zmianę, rano ja w pracy cały tydzień, po południu, do późnej nocy mąż w pracy, wcześniej ja miałam popołudniówki do 3 nad ranem
czekam na weekend może Nadię podrzucę do dziadka
ale ja znowu pracuję do 3 nad ranem
będę męża budzić jak sami będziemy
- albo i nie, bo mi się przypomniało, że @ mam dostać w czwartek ;/
Hej wszystkim
Dzisiaj mam okropny dzien
dół jak nie wiem
Jutro testuje ale raczej moje nadzieje prysly bo bardzo boli mnie brzuch i jajniki na @
o ja glupia a tak sie juz nastawiłam
Cyntia gratuluje !!! Bardzo sie ciesze ze Wam sie udało
Widze,ze jest nas tu co raz wiecej
Witam wszystkie nowe staraczk : )
Może jeszcze jest jakaś nadzieja? Kochana nie martw się, ja już dzisiaj też czuję się, że lada moment przyjdzie podła @
Ale trzymam jednak &&&& za Ciebie.
Ja zrobiłam sobie jakieś 45 minut temu heaven i jednocześnie bombę kaloryczną na noc. Ponieważ @ przyjdzie lada dzień - i nie ma innej opcji, bo już czuję charakterystyczny, coraz silniejszy ból brzucha - w zamian, ponieważ nic dzisiaj nie jadłam o 22 zrobiłam sobie smażone ziemniaczki z rybką, jajkiem sadzonym i buraczkami
mniam... a jutro będę płakać - po co ja to jadłam, na noc ;/
Dobranoc i miłych snów