reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka wiem... bo tak z Nadia zaszłam... ale wiesz kurde biore juz tabletki 2.5 roku gin mi dzis powiedział ze lepiej przez conajmniej 2 miesiace brac kwas foliowy

reklama
Emalia
no ba:)

Hmmm co do mojego okresu... Ostatni mialam jakos 12 kwietnia :/ :no: Masakra wiem... Juz nawet mierzenie temp. Mnie znudzilo ale znow zaczne po wizycie u gina, moze w tym tyg podskocze jak sie uda. Musze cos zrobic z tymi cyklami, nawet castagnus ziolowy bomziolowy ale mi nie pomogl. A kiedy bede miala @ teraz to zabijcie mnie ale nie mam pojecia :no::wściekła/y:co mnie strasznie irytuje

centka, może Twojemu R da do myślenia żeby już tyle nie pić :D Nasi chłopi to gorzej niż dzieci :D Jak to się mówiło..hmm.. Już wiem "chory chłop w chałupie jest jak wrzód na d.pie" :-D Ja tam ma jak mój choruje :p

ookatkaoo, rób jak uważasz, ale jak mam być szczera każdy ginekolog jest inny. Tak jak kobiety są w ciąży i muszą brać kwas foliowy, to jeden ginekolog każe brać k.f + witaminy, a inny tylko k.f. U mnie było tak, że miałam brać do 12 tyg a później odstawić i brać same witaminy. Dlatego warto się czasami sugerować swoim rozsądkiem, a nie to co lekarz powie :)

miissiiss, nie rozumiem. Jak to 12 kwietnia ostatnią miesiączkę miałaś? Byłaś u ginekologa na wywoływanie? To nie jest normalne nie mieć 6 miesięcy miesiączki. Może masz jakieś zaburzenia. Miałam koleżankę, która miała @ co pół roku (wychodziło na to, że 2 razy w roku tylko @ pojawiała się) i musiała to leczyć. Zrobiła wszystkie badania i lekarz przepisał jej jakieś tabletki (nie pamiętam nawet jakie), dzięki którym @ ma teraz co miesiąc.

Piaska ten cykl jest bardzo spontaniczny;-) robimy co chcemy, kiedy chcemy i jak chcemy. Pochwalę się mężem znowu dzisiaj podpisał umowę z patronką i od stycznia będzie oficjalnie aplikantem:tak: a za 3 lata pełnoprawnym radcą prawnym.

witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Cyntia - serdeczne gratulacje - cudna betka !!!
od wszystkich zafasolkowanych chętnie przyjmę ciążowe fluidki...

Lamorelka
- gratulacje dla męża

Malusiolka - trzymam kciuki za naukę i egzamin

ja jutro maszeruje wieczorem do lekarza i zobaczymy co wymyśli - jestem gotowa iść do szpitala, jeśli to wpłynie na skuteczność staranek... trzymajcie kciuki, może powie, że jestem zdrowiutka i zaraz zaskoczę ?! tak bym chciała... ale niestety ciągle ciągnie mnie w dole, po lewej stronie i obawiam się, że to może być endometrioza

[*] dla wszystkich bliskich, którzy odeszli - najważniejsze, że są w naszych sercach

reklama
Do góry