reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Straciatella - GRATULUJĘ i proszę o fluidki, dużo fluidków!!
U mnie coś lipa. Śluzu płodnego chyba ni ma. Jest kremowy ..choć w sumie nawet rozciągliwy. 14 dc powinien już być.. :-(

reklama
Wszystkim ślę fluidki :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kurcze... nie chcę zapeszać i w ogóle, ale moja radość nie zna granic. Wybaczcie..

Piaska Mychunia oooo Wy jutro rocznice macie...ileż to już latek po ślubie ???
Nam w tym roku stuknęło 10 !!!!!!!!!!!!!:eek:

Straciatella ...ojjj dziękuję kochana !!! Już łapię fluidki...(~) (~) (~) (~) (~)
Mam nadzieję że wystarczy !!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Piaska przepraszam zapomniałam że masz "niechcianego lokatora" ale może się wchłonął ??? Jest taka możliwość ??? Ja się wcale nie dziwię że "masz banana" ...ja to bym chyba ześwirowała ze szczęścia...jak z Młodą ... wszystkim po drodze od ginekologa oznajmniałam że zostanę mamą...kilka dni mnie taka "głupawka" trzymała :-D:-D:-D

OJ oj oj a gdzież to Karotka się podziewa heeee ???:confused:
Myje patelnie na wieczór ????? A może testuje pralkę z Grey'em w ręce ???????????:rofl2:

Ostatnia edycja:
mychunia. Ja wlasnie kilka razy w ostatnich dniach mialam takie pobolewania w boku.

Chyba @ bedzie juz lada dzien bo ciagle mam wrazenie ze juz dostalam i latam sprawdzac.
Cos mi sie wydaje ze w tym miesiacu nici, jakies takie przeczucia... A to bedzie oznaczac ze Mezus idzie na badanie nasienia a jak to nie wyjasni sprawy to kolejnym etapem jest nakuwanie prawego jajnika :-(

Mychunia "dopiero" druga...nie masz wrażenia że te dwa lata tak szybko zleciały ???
Gdyby nie to że przytyłam duuużo to miałabym wrażenie że nasz ślub był co dopiero...tak czas zapier..cza !!!

dopiero albo aż druga ;) w sumie to pamiętam jakbyśmy się wczoraj poznali a nie ileś lat temu ;) dziś mąż narzeka, że nie idzie ze mną wytrzymac takie mam wahania nastroju.

reklama
Straciatella, Susel, MamaPrawnik serdeczne gratulacje!!!!! Tak milo uslyszec czyjes dobre wiesci!! Od razu sie robi lepiej i z nadzieja czeka na testowanie!!!! :-)

Piaska mowisz o cyscie? Ja mialam jedna usuwana 2 miesiace temu, miala 10cm!!!! Pekla sobie i mialam troche nieprzyjemnosci (ale to zwiazane z moja choroba Czerwienica,wiec zdrowy czlowiek nie ma sie o co martwic i te badziewia sie wtedy wchlaniaja). Po wizycie u gin powiedziala,ze tam sobie jeszcze siedza takie mniejsze kulki.....say whaaaaaa????:no:...wiec wiem jak to jest. Trzymam za Ciebie kciuki!!!:tak:

Poza tym ja juz troche dostaje kota...nie wiem kiedy testowac. O przyszla wczesniej niz miala,to chyba testowac moge wczesniej,co???? Jestem dopiero 8dpo, wiec jeszcze conajmniej poczekam ze 3 dni. Eh.
A moje symptomy zabijaja logiczne myslenie ;-)heheh

Ale super,ze tyle tych ciazowych fluidow w tym miesiacu!!!!:-D:-D:-D GRATULACJE raz jeszcze!!!

Do góry