reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam i ja
A ja dzień zaczęłam od kupna torebki :-) W Lidlu od dziś jest promocja torebek Wittchen. Ich torebki kosztują 500 - 700 zł a ja kupiłam piękną klasyczną skórzaną torebkę za 250 zł.
Byłam już na Pilatesie ale teraz czas typowy weekend polek: sprzątanie, prasowanie itp.

bluecaat - witaj :)

Leemonca - szkoda, że się nie udało. &&& za następny cykl

reklama
witajcie,

bluecaat gratulacje, super, że się udało. Życze nudnej ciąży ;)

Ritta ekstra zakup, nie wiedziałam, ze Lidl ma takie ekskluzywne rzeczy. Ale zakup porządny

Leemonca ;( tule, kibicowałam Ci

MamaTomeczka ???? gdzieś Ty ? czekamy na dobre wiesci

A mnie mężowy dzis opuścił i pojechał w góry, w skaly się wspinać, a ja zostałam z córcią. No i też zaraz wezmę się za sprzątanie, obiadek ugotuję, zrobię sernik na jutrzejszą rocznice i pójde na spacer z córcią ;)

pozdrawiam cieplutko ;)

Ja też bym chętnie sobotę spędziła na sprzątaniu w domu, bo aż mieszkanie nam krzyczy o posprzatanie. Dziś i jutro jestem w pracy.
Ovufriend wyznaczył mi termin @ na jutro, bo ostatnio faza lutealna trwała u mnie 11 dni. Trochę się boję, że ona taka krótka.
Jeszcze mam parę testów z Allegro, więc będę testować pewnie, gdy wrócę z pracy i jutro rano. Cycki mnie pobolewaja, ale przy dotyku.

MamaTomeczka - jak u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Leemoncia, przykro mi Kochana <przytul> Następny cykl musi być Twój :* Trzymam mocno &&&&&&

bluecat, gratuluję :)

kontra, Piaska, dlatego też nie lubię soboty, bo cały dzień trzeba coś robić :p

Ja znowu nie wyspana i na dodatek nie w humorze ;/ Wstałam z łóżka, cały pokój zawalony w kocach (moja starsza córka lubi bawić się kocami), a u dziewczynek powywalane ciuchy, bo Oliwka szukała spódniczki. Mała modelka ubrała się dzisiaj w bluzeczkę na długi rękaw w księżniczki, miniówę i do tego bez majtek :-D Tak sobie dzisiaj myślałam, czy przypadkiem nie zrezygnować ze staranek. Ostatnio jestem przemęczona, bo dziewczyny dają mi popalić, najbardziej starsza ;/ Płakać tylko się chce.

wiiki, którą macie rocznice? Dzisiaj składam, bo jutro jeszcze zapomnę. Wszystkiego najlepszego Kochana :*

Malusiolka, ja Ci zazdroszczę dwóch księżniczek. Wiadomo, że dają popalić i człowiek czasem by się zamknął w osobnym pokoju i przez jakiś czas nie wychodził :p Ale to są dzieciaki :) Może jak odpuścisz to się od razu uda :)

Kurczę jak za długo posiedzę to mnie boli w krzyżu... :( W ogóle jakoś mnie plecy bolą... chyba źle spałam :/

Ostatnia edycja:
Badania zlecone od lekarza prywatnego są płatne. Jeśli nie chcesz płacić musiałabyś zajść do lekarza rodzinnego i poprosić go o przepisanie skierowania na badanie. Ale na to nie chcą się zgodzić raczej :baffled:

ja już poprasowałam, zupkę nastawiłam, posprzątałam w szafkach w kuchni i teraz chwila przerwy :tak: zaraz idę ciasto piec :-D

ja zazdroszczę Wam wszystkim, które już macie dzieciaczki my na razie nie mamy :baffled:

mąż się czuje od wczoraj gorzej coraz bardziej smarka i kaszle :wściekła/y: martwie się :baffled:

Malusiolka dziękuję ;) 1 rocznica ;) dlatego tak celebruje haha ciekawe czy chociaż kwiatka dostanę :p

Malusiolka a mi sie wydawało, że jak się ma takie male dzieci ( rocznikowo blisko siebie ) to jest łatwiej, razem sie bawią. Ale z tego co widzę chyba nie jest az tak kolorowo? Trzyma się kochana. Jak mąż wróci wyjdzz domu, idź na spacer, do kolezanki lub na kawę, zrób coś dla siebie a poczujesz się lepiej.

Ostatnia edycja:
Malusiolka wierzę, że takie dwie pociechy dają popalić i czasami ma się wszystkiego powyżej uszów ale z drugiej strony to na pewno tyle miłości, radości i szczęścia dają w zamian, że człowiek nie zamieniłby tego na nic innego :-)

Ja wstawiłam pranie ale sprzątać jeszcze nie zaczęłam...ale za to maseczkę na twarz położyłam :-D

reklama
wiiki, bawią się razem, ale nie zawsze. Oliwka kładzie się na Roksankę, a Roksanka ciągnie ją za włosy. Zawsze jest coś. U mojego męża w pracy mówili "Jeżeli wytrwacie rok po ślubie, to całe życie będziecie razem" - oby tak było :D :*

Ja wiem, dzieci są kochane i powinnam trochę inaczej na to wszystko patrzeć, ale nie da się. Całymi dniami sama jestem mąż jest w niedziele i nie zawsze jest czas żeby razem go spędzić, bo trzeba coś w domu zrobić. Mam nadzieje, że Oliwka jak skończy 4 latka będzie grzeczniejsza. W przyszłym roku dajemy ją do przedszkola i może czas spędzony z dziećmi da jej trochę do myślenia. Ale dziękuję dziewczyny. Mam cichą nadzieje, że jak będzie trzecie dziecko, to Oliwka poczuje, że jest najstarsza i będzie chciała mi pomagać. Na razie ma okres przejściowy, chce ją ubrać to ryk ;)

kontra, trzeba zadbać o siebie :D

Do góry