reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
bluecaat - po pierwsze pozytywne myślenie- nic tak dobrze nie wpływa na ciąże:-) a badania nie zaszkodzi zrobić

Witam :)

Dzisiaj udało mi się nawet wcześniej wstać jak na mnie, bo zazwyczaj w soboty śpię do 12 :-)
Póki co @ nie przyszła i już brzuch mnie nie boli a temperatura nie spadła więc jest git :tak: Ale wczoraj wieczorem miałam klasyczny ból brzuch i myślałam, że @ się pojawi lada chwila...
A moje bąble ( już nie bąbelki bo mi się troszkę urosło ) bolą przy dotyku jak nie wiem i tak mnie dziwnie ciągną...cały czas je czuje nawet jak nie dotykam :happy2:

Leemonca nie martw się...zobaczysz, że Wam się uda :tak: Zawsze trzeba być dobrej myśli a odganiać te złe:-)

ewka358 poczekaj do terminu...jeszcze wszystko jest możliwe :-) ja czekam cierpliwie do wtorku, ewentualnie do poniedziałku

Bluecaat moje gratulacje :-)

bluecaat - No jak się nie badałaś ??? Gin Ci nie powiedział ??? To jest podstawowe badanie w ciąży, chlamydia, cytomegalia, toksoplazmoza i rzęsistek. O zgrozo. Spokojnie, leć się przebadać, ale koniecznie z krwi i wymaz, jeszcze jest czas, a jak coś odpukać, to się da wyleczyć nawet w ciąży.
iwo:) - koleżankę też na te 4 przebadaj.

Iwo, no pozytywne myślenie to podstawa :) To jak mogę z tym skierowaniem iść do swojej przychodni? I zrobią mi je bezpłatnie?

Piaska, no ja mam zlecone badania z moczu, grupę krwi, toksoplazmoza, no i takie podstawowe z krwi.

Ostatnia edycja:
Starających się: 54
Zaciążonych potwierdz.: 29,
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II
mycha05
II
Abezela
II
Asica
II
biedroneczka
II
Czekamy na potwierdz.:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joaro - termin @ 1.10

Październik 2013
Cyntia85 - @ 4.10

mamaTomeczka - @ 7-9.10
malena100 - @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
/ 4 cs
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10

Ludzik - termin @ 12.10 / 12 cs
ewka358 - termin @ 13.10
/7 cs
emalia82 termin @ 13.10
/ 17 cs
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10 / 1 cs
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Mar-chew - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10

Piaska - termin @ 21.10
/ 26 cs
susel - termin @ 23.10
/ 7 cs
agamemnon - termin @ 24.10
/ 2 cs
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka
/ 2 cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
/ 1 cs
kalisia - termin @ 30.10
Conti - termin @ 31.10
/ 23 cs
Listopad
emkacafe - @ 1.11
leemonca - @03.11 / 5cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica

Cynta łatwo pisać ale poczekaj dwa, trzy dni i ponów test a na pewno kreska będzie wyraźniejsza i będziesz miała pewność albo w poniedziałek na badania krwi :tak:

Posiedzę jeszcze z Wami, wypije kawę i biorę się za robotę- sprzątnie, pranie, gotowanie itd...

reklama
Piaska dokładnie :-D
M. w pracy więc spokojnie posprzątam sobie do jego powrotu i mam z głowy...jak jest w domu to nie mogę sprzątać, bo mi po prostu przeszkadza, rozprasza mnie, wybija z rytmu dlatego też sobota to mój dzień sprzątania...

Na pewno nie jestem pedantką ( czasami żałuje ) ale muszę przyznać, że czasami sprzątanie mnie relaksuje :-)

Do góry