reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

jak czytam o zafasolkowanych to aż mi się leżka w oku kręci też bym już chciała ... jeszcze często bawię dzieci szwagierki (niecałe 3 latka i niecały rok)

reklama
Mychunia to tak jak ja ...jak na razie przelewasz swój instynkt macierzyński na inne dzieciaczki....ale już niedługo...będziesz przelewać swój instynkt na swoją dzidzię :tak:

Stazi ja zawsze wchodzę w "Twój profil" i tam jest "wszystko" każdy mój wpis jest zapisywany ...klikam "więcej" i jestem w miejscu gdzie ostatnio pisłałam :tak: Myślę że nie namieszałam ???:baffled:

Piaska twarda jesteś jak jeszcze nie zrobiłaś sikacza !!! Podziwiam !!!

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny. Jestem tutaj nowa :)
Mam nadzieję, że mogę się dopisać do listy staraczek :)
Staramy się z mężem drugi cykl więc można powiedzieć, że jestem początkująca staraczka :)
Mam 28 lat i mam nadzieję, że względnie szybko uda mi się zajść w wymarzoną ciążę.
A tymczasem idę skanować forum :-D

Dorcia - miałam też takie ciągotki w pachwinach :eek: Trzymam kciuki! Ode mnie stos ciążowych fluidków! ~~~~~~~~~~~~ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dzięki wszystkim, za gratulacje i w ogóle. Żeby tylko nie zapeszyć. Trzymam za Was kciukersy :tak: mocno w paluchach w nogach i rekach.

Piaska - kiedy testujesz?

Pobiegłam jeszcze zrobić bete, u nas w laboratorium do 18 można.. uf, zdążyłam.
Jutro wyniki. Rano powtórze teścior...

Nie wierze!
Jak mam teraz nic nie mówić małżowi? Chyba nie dam rady i dziś mu powiem...

Dziewczyny, nie mam w tym miesiącu nawet co testu wyciągać :-)
Od czterech dni plamię, więc raczej nici z tego. No i wyjechałam i nie mam testów. A, no i jeszcze mam to 5-cio centymetrowe jajko w sobie. :baffled:
Także w tym miesiącu mogę spokojnie zaoszczędzić na teście. :tak:

Ależ pełno dobrych wieści dziś:-):-):-) Super Straciatella GRATULACJE! Wszystkim zaciążonym gratuluje z całego serca!!!:tak::tak:

Mój Małż już wrócił:-):-) W koncu... teraz cierpliwie czekam na wrzesien:tak:

KasiaSierpien witam na forum :)

Mychunia ja podobnie mam dziś gorszy dzień. Chyba pokradnę od Ciebie pomysł dot upieczenia ciasta, może poprawi mi chodź trochę humor. Drożdżowego piec nie umiem ale może kruche jako tarta. muszę pomysleć. Na razie wybieramy sie z męzem na spacer i małe zakupki
Głowa do góry jutro będzie lepiej
:-)

Straciatella gratuluje II kresek :-)

reklama
pod moim suwaczkiem są dwa linki do moich blogów tam brrr85 znajdziesz sprawdzone przepisy, które zawsze wychodzą nawet jeśli chodzi o ciasto drożdżowe :-)

Do góry