reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
tekla23 - trzymam &&&&&& za "te" dni :) mocno tulę i będę całym sercem z Tobą jutro i życzę Ci, żebyś już niedługo miała powody tylko do radości !!!!

agamemnon - o kuffaaa...ależ pyszności, mniam

Gofka - dzięki, obym mogła zatestować i wzajemnie życzę powodzonka

Tekla - witaj ponownie, ja też luzuję w tym cyklu , ale zaglądam, tyle że się nie nakręcam ;-) Trzymaj się w tej trudnej chwili.

mamaTomeczka - pięknie się zapowiada Twój wykres, obyś mogła zaznaczyć w końcu zieloną kropeczkę. Powodzenia

Uciekam na zakupy przemysłowe do firmy

Tekla :sad::sad::sad: bardzo wspolczuje kochana, trzymaj sie cieplutko.

Agamemnon podziel sie tymi pysznosciami, moga byc bez nawet lukru mniam mniam

MamoTomeczka trzeba miec nadzieje a jak @ jednak zawita to staranka od nowa, w koncu to sama przyjemnosc ;-) Powodzenia!

Witaj tekla23.
My się nie znamy ale troszkę podczytywałam Twoją historię.
Myślę, że to forum jest po to żeby wylać swoje smutki i żale. Czasem w realu nie ma komu. Jesteś bardzo silną kobietą. Życzę szybkiego zafasolkowania i szczęśliwego finału.

Ostatnia edycja:
Agamemnon mniam ale pyszności, podziel się :-D

MamaTomeczka oby na Ciebie wirus nie przeszedł, jelitówka to straszne choróbsko

Tekla
, trzymam kciuki, bierz męża w obroty i za tydzień będą piękne 2 kreski :)

Cyntia super wieści, oby była krecha coraz mocniejsza

A u mnie nadal cisza, temp póki się utrzymuje...dziwne to wszystko. W każdym razie chciałabym dostać @ żeby zaczac nowy cykl

Nie no tyle pochwał, więc wrzucam polukrowane :-D

Powinno mi wyjść z tego ciasta 24 bułki ale jak widać to są buły! Bo akuratnie M takie chciał, a więc niech ma :tak:

Cyntia, nie ma problemu, jakby co to na spotkanie moge upiec troche rzeczy :-)

mamoTomeczka super, że młodemu juz przeszło.
Mój synu wie, że dziecko w brzuchu jest od przytulania więc teraz chodzi i mówi, że musi z tatem porozmawiać zeby mnie mocniej przytulał, a nie tak słabo ciągle :-p

Gofka witaj, bo się nie witałam wczesniej :happy2:

wiikki no cisza dobra jest, nie? :tak:

Leemonka to trzymam &&&&& za niedziele :) ja tez odpuscilam troche formum bo zauwazalam symptomy i juz sie zastanawialam czy nie mam ciazy urojonej ;) faktycznie psychika ma wielką moc :) Będzie co ma byc :D

Tekla oczywiscie ze Cie pamietamy Kochana :) &&&& za seruszkowanie :) to dzis rób sie na bóstwo i molestuj męzusia :)
Współczuje ciezkiej rocznicy :( Jestem całym serduchem z Tobą w trudnych chwilach :*

agamemnon - udusze Cie .....teraz to musisz nas wszystkie zaprosic na buleczki ;-) one sa po prostu boskie :) Babo masz talenta :)

MamaTomeczka - &&& za testowanie (przed terminem @ to wynik malo wiarygodny, chyba ze dodatni ;) ) dobrze ze z synkeim lepiej :) A szczepilas go na rotwirusy?

Ostatnia edycja:
reklama
Tekla, żadna z nas o Tobie nie zapomniała <przytul> Całym sercem jestem z Tobą w tych trudnych dniach :(
[*] dla Twoich Aniołeczków :*

Cyntia, trzymam &&&&& mocno za grubszą kreseczkę :*

agamemnon, z tego co wiem, to ysmena pojechała do teściów.

U mnie tak sobie, kolejna noc nie przespana. Ostatnio śpię 2/3h ;/ Dziewczynki dają mi w kość. Czasami czuje się jak chodzący upiór. Dzisiaj byłam w Wordzie zapisać się na egzamin z teorii. Były jakieś problemy, bo z Komunikacji nie mogli pobrać moich danych, to babka powiedziała, że zadzwoni jak się odblokuje. Dzwoniła do mnie o 12-tej, że jest odblokowane i musi jeszcze zadzwonić do szkoły, w której miałam teorię i mam zadzwonić do niej o 13-tej aby ustalić tatę egzaminu. Mam nadzieje, że uda się na 8-mego, bo chce jak najszybciej mieć go za sobą. Nawet dzisiaj obiadu mi się nie chce robić, ale zaraz coś na szybkiego wymyślę, bo dziewczynki muszą coś zjeść. Buziaki i kciuki za testujące &&&& :*

Do góry