reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Straciatella tak to jest z tym macierzyństwem. Najpierw stres o ciążę, później ciągły stres o dziecko itd...ale najważniejsze jest to, że się udało. Wszystko będzie bardzo dobrze, zobaczysz.:tak: Jeszcze raz gratuluję!!!!!:-D

reklama
Straciatella babooooooooooooooo ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisz mi proszę wszystkie swoje objawy...ostatnimi dniami...co Cię bolało a co nie !!!

Ilo dniowe masz zwykle cykle ???

Ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurna ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dorcia .. kochana, dalej nie wierze :-) Umówiłam się do ginka, ale dopiero na 29.08. Mam nadzieje, że bedzie wszystko ok..

Cykle z reguły 27-28 dniowe. Objawów miałam całą mase.. caluśką.
Czułam, że to będzie inny cykl. Pamietasz jak tu pisałam o tych wrażliwych sutkach? To był pierwszy objaw. Od 19 dc lekki ból na ja @, później moniejszy. Plamienie delikatne, ból piersi, jakies takie pełne się zrobiły. SAME WYŁAŻĄ ZE STANIKA (a natura nie obdarzyła mnie pod tym względem). Do tego silne pragnienie, wiecznie chce mi sie pić. Zmęczenie już od 20 dc, mdłości raz miałam.. nerwowość itd. Taki typowo okresowy miks :-)

Straciatella czyli ja mogę być już pewna że mam modlić się o płodny wrzesień,bo nie mam nic z tych "dolegliwości" jedynie ból pachwiny...troszkę jak na @ :-(
Ale wiadomo każda z nas jest inna !!! Moja znajoma dowiedziała się o ciąży jak była w 7 tygodniu...nic nie czuła...po prostu nic wcześniej nie czuła ... ehhh

Czyli jednak mooocno trzymałyśmy kciuki...ależ się cieszę !!! Co najmniej jakbym to ja zobaczyła te II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic się nie martw do wizyty nie daleko...wszystko będzie dobrze !!!!!!!!!!!!
Który to Wasz cykl starań ???????

Poziomka ja na szczęście rano posprzątałam, pomyłam i poprasowałam więc teraz mam wolne ręce i nogi żeby kciukasy trzymać ... rano podwójnie !!!!!!

Ostatnia edycja:
Kurczaki ale fajosko ,ze sie Straciatelli udalo!!:) prosimy o fluidki ciazowe;)

Ps. Dziewczyny ponawiam prosbe o tym byscie pomogly jak sie daje watki do obserwacji czy czegos takiego by szybko znalezc watek w ktorym sie pisze:) Help:)

reklama
Staciatella gratulacje :)
stazi24 klikasz u góry "narzędzia wątku" i "subskrybuj ten temat" i potem będziesz go miała w "na skróty" --> "subskrypcje wątków"

Ja czekam na okres niby jeszcze 9 dni, ale chyba przyjdzie szybciej ;/

Do góry