reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
zdjecie testu, co myslicie???

test 19.8.jpg

Załączniki

• test 19.8.jpg
    test 19.8.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 82
Straciatella :-D:-D:-D no moja Droga. Jest druga krecha!! Nie ma co! Gratuluję!!!!!
Rany, co się tutaj dzisiaj wyprawia :-)

susel, gratuluję również!!!!! :-D:-D:-D

Poziomka, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!

Arcala, nie martw się, czasami są takie dni. Tulę mocno, zobaczysz - będzie dobrze!

Hej dziewczyny! Pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamy:) ja właśnie się zarejestrowałam. Staramy się z mężem o dzidzię od grudnia 2012, niestety bez powodzenia. Okazało się, że mam cykle bezowulacyjne i za wysoką prolaktynę. Na to drugie brałam przez 3 miesiące Castagnus a na ovu lecytynę - nietstey nie pomogło a może nawet zaszkodziło, rozregulowało mi cykl i miałam okres co 2 tygodnie. Wszystko odstawiłam miesiąc temu i teraz czekam na koniec okresu i idę do innego lekarza, bo poprzedni po odstawieniu lecytyny kazał mi odczekać 3 miesiące i nic nowego nie przepisał.

Staramy się dalej, mam nadzieję, że w końcu się uda.

Pozdrawiam!

Siedze i rycze.. to jest niemożliwe.. :zawstydzona/y:

Dzięki kochane!!! Jeśli to jest TO, to teraz mam stresa że coś jest nie tak.. a pare minut temu miałam stresa przed zrobieniem testu, a wczesniej stresowało mnie samo to czekanie.. Jezu! Sam stres :eek:

Dziękuje kochane, naprawde. Gdyby nie wy, już dawno bym oszalala...

reklama
Do góry