reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Pamięta mnie ktoś jeszcze?

Czytam Was w miarę codziennie ale nie miałam ostatnimi czasy jak pisać dlatego że:

Ostatnio dużo się u nas działo. Moja babcia w końcu ( po 2 latach) sprzedała mieszkanie we wrocku i kupiła mieszkanie mniejsze od mojej siostry a moja sister kupiła za tą kase dom w stanie surowym zamkniętym i tym samym trza było zrobić remont w mieszkaniu dla babci ( 2 tyg wycięte z życiorysu- wszystko sami z mężem robiliśmy i siostra pomagała ze swoim). Teraz siostra mieszka u nas dopóki nie zrobią domu. Tak więc mamy za sobą przeprowadzkę siostry do nas (2 + 3 dzieci), potem remont dla babci i przeprowadzka babci. w trakcie się mega pochorowałam, tak więc ostatnie wydarzenia dały mi w kość. Mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
Co u mnie. Tak jak moje kochane obserwatorki zauważyły owulka za rogiem i staranka w pełni. Nie wiem czy jest nadzieja po chorobie no ale czas pokaże . Jasiek też jest cały czas podziębiony i nie chce chodzić za bardzo do przedszkola.Ehhh

Niestety wczoraj moja druga babcia zmarła po cięzkiej i chorobie i jakoś mi cięzko ...widocznie tak miało być ehhhh:-(

Prosze mnie przywrócić na listę z terminem 13.10. To jest mój 17 cykl starań.

Pozdrawiam i trzymam za Was wszystkie kciuki.

Benfika- &&&&&&&&&&&&&

reklama
no i @ rozkręciła się na dobre i tym samym zaczynam 23 miesiąc starań
Ewcia, jak uda Ci się pokonać problem techniczny, to proszę przepis mi termin kolejnej @ na 31.10

centka80 - rzeczywiście niezły agencik. Powinnaś być z siebie dumna że się małolatom podobasz ;-)

Sąsiadka mi się kiedyś przyznała, że jej 14-letni syn się we mnie podko****e. Fajnie się poczułam :)

mamaTomeczka - racja, racja. Mój wyjechał na kilka dni w delegację. Wieczorami nawet nie chcę dzwonić bo zaraz mi się alkomat w uchu włącza :-)

mamaTomeczka, Ritta- oj już nie przesadzajcie:) ale o nich to rzeczywiście temat morze, a może bardziej ocean:):)

a takie pytanie czy Wasze rodziny wiedzą o Waszych staraniach?? bo u Nas mąż nic nie chciał mówić, ale ja już nie daje powoli rady, jak każdy pyta się, a kiedy będziecie prawdziwą rodziną...!!!

Witki mi opadły dziewczyny :wściekła/y: no nie mogę :angry: niech któraś spróbuje to zrobić bo ja już nie wiem czy jestem jakaś tempa czy co? Wykasowałam nawet słowo "termin" w całej liście ale i tak błąd wywala.

Malusiolka 2 cykl starań
Ritta 1 cykl starań
Mikaaa 1 cykl starań
Ludzik 12 cykl starań
Lamorela 4 cykl starań
Conti termin @ 31.10 23 cykl starań
emalia82 termin @ 13.10 17 cykl starań
ewka358 7 cykl starań

Starających się: 54!!

Zaciążonych potwierdzonych: 28 !!!!

7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88 II
mycha05 II
Abezela II
Asica II
biedroneczka II

Czekamy na potwierdzenie:

hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joaro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
4 cykl starań
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10

ewka358 - termin @ 13.10
7 cykl starań
emalia82 termin @ 13.10
17 cykl starań
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Mar-chew - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10

Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka – 2 cykl starań
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
1 cykl starań
kalisia - termin @ 30.10
Conti - termin @ 31.10
23 cykl starań

Mikaaa -
1 cykl starań
Ludzik -
12 cykl starań

Listopad
emkacafe - termin @ 1.11

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, karotka

Ostatnia edycja:
Lamorelka- no oby oby. Nosz przecież musi sie w końcu udać :) Trzymam kciuki żeby twoja owu była owocna :)
ewka- może napisz do moderatora? ja się nie znam na tych informatycznych sprawach.
Conti- :-(

reklama
Do góry