reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mam na obiad spaghetti z sosem pomidorowym z mięskiem z indyka.
Mam męża geniusza, znalazłam dziś w pralce mokre pranie, mój kochany mąż zrobił wczoraj pranie (o którym mi nie powiedział) i je tak zostawił.

reklama
Mam męża geniusza, znalazłam dziś w pralce mokre pranie, mój kochany mąż zrobił wczoraj pranie (o którym mi nie powiedział) i je tak zostawił.
haha mój chyba lepszy....kiedyś prosiłam zanim wyszedł do pracy, zeby kupił chleb i coś do chleba. Wraca wieczorem, patrze chleb jest i.....czteropak piwa :baffled:

Ja właśnie zrobiłam makowe nadzienie do bułeczek drożdzowych, pycha! :tak:

Ja obiad mam dzisiaj na biednego, bo barszcz czerwony :happy2: a mój A pół godziny po zupie jest już głodny :cool2:

Dziewczyny jak myślicie - czy zioła o. Sroki można zacząć pić nie od 1dc tylko w trakcie cyklu? Bo jak mi dziś test wyjdzie negatywny (na 98%), to chcę coś działać. Dziś lub jutro przyjdą zioła, to bym od razu zaparzyła :sorry2: mam jeszcze 10 tabletek duphastonu... czyli na 5 dni... NO COŚ ZROBIĘ NA PEWNO - TYLKO CO :confused:

czytałam wczoraj ,ale mój mąż jest zagorzałym kibicem i nie wystarcza mu mecz , który leciał on musi jeszcze śledzić wyniki w necie bo meczy było kilka i wszystkie wyniki musiał znać na bieżąco i mi grzebał w laptopie :sorry2:

Centka- witaj kochana, przytulam cieplutko i trzymajcie się :* powodzenia w czasie weekendu ;p coś czuję ,że relacja będzie bardzo ciekawa :)

Biedroneczko - moje gratulacje !!!!!!!!!!!! tak bardzo się cieszę jakbym to ja ujrzała II już się boję co będzie jak je ujrzę, a teraz pytanie do kobitek które już ujrzały II jak się zachowujecie? ja jak ujrzałam po raz pierwszy w moim życiu II to byłam w szoku cykl mi wyglądał na bezowulacyjny i ogólnie odpuściliśmy wtedy i kompletne zaskoczenie to było dla mnie, zrobiłam test w terminie @ bo mi śluz nie pasował ,ale test wyszedł negatywny potem @ nie było ,a byłam u ciotki i ona powiedziała ,żebym powtórzyła tak dla bhp no i ja zrobiłam ten test patrzę I i wychodzę ,a ciotka patrzyła dalej i mówi chodź tu i patrz ,a tam drugi bladzioch moja mina podobno była bezcenna :-D:-D:-D potem była wielka radość, natomiast moja kuzynka z każdym dzieckiem "wpadała " z pierwszym jak wpadła to była jeszcze panną i był płacz ,że ona nie gotowa jeszcze, z drugim po 2 latach był płacz bo miała cc i jak to będzie ,a jak jej coś się stanie ?! po kolejnych 2 latach znowu płacz bo może znowu jej coś grozi i tak każde jej II kończyły się płaczem ja się tak zastanawiam jak ja zareaguję teraz bo miałam kiedyś też II ,a potem @ przyszła i była załamka boję się ,że będę się bała cieszyć tym razem.

Emalia- przyjmij moje kondolencje z powodu śmierci babci :( (*) trzymaj się kochana.

no i zapomniałam co miałam napisać, chyba benfica pisała o cyklu bez owu , kochana ,a miałaś monitoring ??? czy tempka nie spadła i testy nie wyszły po prostu??? bo ja w niby bezowulacyjnym cyklu zaszłam wtedy miałam bóle owu i śluz piękny płodny w cyklu zaciążonym nie zauważyłam żadnego z objawów owu.

u mnie 1 cykl starań :) @ się spakowała zaobserwowałam tylko niewielkie plamienie dziś.No to zaczynamy :tak:

Benefica- piłam zioła dwa cykle. Z tego co sie orientuje to właśnie od 1 dc powinno sie je zacząc pić, więc chyba powiinnaś się wstrzymać aż @ przyjdzie- oby jednak nie. Trzymam z całych sił za II kreseczki.
Malusiolka- :*

A ja mam na obiad pierogi ruskie od babci :p A co się będę wysilała. :)

Dziewczyny bo ja jestem dwa razy na liście: przy terminie @ który mam na 16.10 i na samym dole listy.

U nas dziś zupa koperkowa i spaghetti bolognese :) Idę się brać za spaghetti bo jeszcze nie zrobione :p

u mnie na obiad wczorajsza zupa jarzynowa , tak mam lenia :zawstydzona/y: nieziemskiego najpierw spałam do 11 , a potem siedziałam w laptopie i siedzę do teraz :zawstydzona/y:

aha no zapomniałam na śmierć

witam nowe staraczki , trzymam za Was mocno kciuki kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i coś jeszcze miałam napisać , ale to jak sobie przypomnę, a już wiem zerknijcie na moją tempkę w tym cyklu jest jakaś kosmiczna jak był ten wielki skok to wstałam tylko nie wiem o której bo było ciemno musiałam iść siusiu to możliwe aby aż tak skoczyła nagle w czasie @ ? no i bolało mnie wtedy gardło.

kobietka22 - jak ja ujrzałam dwie kreseczki to bardzo się ucieszyłam. Mimo, że byłam na 4 roku studiów dziennych, mąż daleko, rodzina daleko. Zrobiłam rano test i od razu zadzwoniłam do męża. Był zaskoczony ale również się ucieszył. A życie jakoś się ułożyło. Przecież dziecko to szczęście :-)

reklama
witam nowe staraczki i życzę nam wszystkim rychłego ujrzenia upragnionych II kreseczek:-)

gratuluję nowo zaciążonym :-D

emalia moje kondolencje
[*]

ja na obiad mam kurczaka po chińsku :tak:

a i teraz rozpoczęliśmy 4 cykl starań ;-)

Do góry