reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Ja już po pracy, zajadam się właśnie ruskimi pierogami (kupnymi) :-p
Byłam dzisiaj u koleżanki która ma w domu dwutygodniowego Stasia....jeny, aż mi się łezka zakręciła w oku

biedroneczko - GRATULUJE!! Super wieści! :-D
Ludzik witaj :tak:

Kurde przeczytałam na jedno okno i teraz ze sklerozy nie wiem co komu napisać :-(

co do cykli to będzie mój 2 cykl

reklama

Starających się: 54!!

Zaciążonych potwierdzonych: 28 !!!!

7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88 II
mycha05 II
Abezela II
Asica II
biedroneczka II

Czekamy na potwierdzenie:

hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joaro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
/ 4 cykl starań
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10

Ludzik - termin @ 12.10 / 12 cykl starań
ewka358 - termin @ 13.10
/7 cykl starań
emalia82 termin @ 13.10
/ 17 cykl starań
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Mar-chew - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10

Piaska - termin @ 21.10
/ 26 cykl starań
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
/ 2 cykl starań
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka –
2 cykl starań
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
/ 1 cykl starań
kalisia - termin @ 30.10
Conti - termin @ 31.10
/ 23 cykl starań

Mikaaa -
1 cykl starań

Listopad
emkacafe - termin @ 1.11

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka

Ostatnia edycja:
mariaa – witamy, a te objawy to nie starzenie się ? :-) hi hi oczywiście żartuję ;-)

U mnie uwaga 26 cykl starań. Oczywiście nie mogę powiedzieć, że we wszystkie miesiące się tak samo staraliśmy, bo pierwszy rok był na luzie, a w drugim nawet przerwa była, ale od lipca dwa lata temu cały czas marzę o drugim dziecku. Ale zleciało …

Dziewczyny, ja na mojego M. tak bardzo nie mogę narzekać. Wady ma, jak każdy ale ogólnie jest ok :-) Gotuje, sprząta (ale bez przesady), dzieckiem się zajmuje, zakupy robi, prezenty i kwiaty przynosi, pociągam go nie mniej niż kiedyś. Czego więcej chcieć :-)

Co do staranek wie tylko siostra i chyba tak pozostanie. Mieliśmy trochę zawirowań życiowych i rodzinka zapewne nie przypuszcza, że myślimy o kolejnym. Fajnie byłoby ich zaskoczyć że będzie kolejny wnuk.

mariaa, gorgusia, witajcie :)

emalia, przykro mi Kochana <przytul> Zapalam świeczkę dla Twojej babci
[*], nich spoczywa w spokoju. Ciesze się, że wróciłaś do nas :)

centka
, no to udanego weekendu :D Dobrze, że chociaż frytki chce jeść :p A jak będziecie robić fytasy, to z chęcią do Was przyjadę, bo też lubię :-D

Conti, życzę Tobie abyś jak najszybciej zobaczyła swoje upragnione II kreseczki :* 23 cykl? A robiliście badania, czy wszystko w porządku?

Piaska, Tobie też życzę abyś jak najszybciej zobaczyła upragnione II kreseczki :* 26 cykl? Robiliście badania? Pytam, bo widzę, że Ty i Conti staracie się już około 2 lat.

Kochane, co macie dzisiaj na obiadek? Ja właśnie gotuje gulasz i do tego makaron świderki :D <mniam> :D

Ostatnia edycja:
malusiolka ja po bodajże 18 cyklach zrobiłam wszystkie hormony, które wyszły bardzo dobrze no i do tego teraz miałam cykl monitorowany z podaniem zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka (wcześniej 2 raz na USG przed @ wyszły mi niepęknięte pęcherzyki, stąd było i jest podejrzenie, że być może z tym jest problem), mój M. w tym miesiącu musi zrobić badania, bo cały czas to odwlekał, a ja jeszcze muszę zrobić posiewy bakteryjne, potem pewnie HSG

Obiad... :) jak mąż wróci to ugotuje, bo ja mam nakaz leżenia w łóżku i nie mogę iść do sklepu po produkty:) ja mam dbać o siebie, aby być szybciej zdrowa, bo to tylko utrudnia i badania i starania:) więc grzecznie słucham:tak::-)

reklama
Do góry