reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka, warto. Ale mam nadzieje, że wytrzymam do 18-tych urodzin :p

centka, proszę Kochana :* Dla 12-to latka pewnie spodobałyby się gry komputerowe. Ja w tym wieku lubiłam grać w Eurobiznes :) Może zaproponuj zrobienie pizzy, albo popcorn i fajna komedia :D

reklama
Dziewczyny to może ja zacznę.
Piaska rozumiem, że najlepszą nagrodą byłby test z II kreseczkami :-)Ludzik ja mam tak samojak idę do pracy to myśli o ciąży zostają w domu, a jak mam wolne tak jak dziś to nie mogę przestać myśleć, kurcze ale ze mnie wariatka, musicie mi do d*** nakopać bo zawsze mam tak po owulacji :-D

Starających się: 54!!

Zaciążonych potwierd
zonych: 28 !!!!

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88
II
mycha05 II
Abezela II
Asica II
biedroneczka II
___

Czekamy na potwierdzenie:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08

starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joa
ro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10

ewka358 - termin @ 13.10 7 cykl starań
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Mar-chew - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10

Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
kalisia - termin @ 30.10

Listopad
emkacafe - termin @ 1.11

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, karotka

ojejciu, ale ze mnie gapa. Biedroneczko - serdecznie gratuluję II kreseczek
:-)

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka - z tym narzekaniem na chłopa to święta racja - temat rzeka:-) A o kryzysach w związku to ja mogłabym duuuużo opowiadać. My mamy wiele za sobą i mam nadzieję że już będzie dobrze.

Ja jestem na początku drogi starankowej, to mój pierwszy cykl. Tylko nie wiem czy mam sama edytować listę ???

Dziewczyny, a może zróbmy tak że napiszemy, który to nasz cykl i jedna z edytuje za jednym razem. Tak aby nie robić bałaganu. Jak każda z nas będzie edytować listę, to nic z tego nie wyjdzie.

Jakby co u mnie 2 cykl staranek :)

Witajcie. :-) Nowa tu jestem (mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona...) i przyszłam się wygadać, bo sama ze sobą oszaleję... W poprzednim cyklu jakoś specjalnie się nie staraliśmy, bo byliśmy w rozjazdach, ale byliśmy blisko ze sobą 2 dni przed @. No i @ przyszła, ale jakaś taka inna, niż zwykle... Teraz mija 14 dzień od naszej bliskości, a ja czuję się od 2-3 dni dziwnie. Tzn. piersi mnie bolą tak, że mam ochotę je odłożyć na półkę :angry:, brzuch mi cały czas "ciągnie" tak, że najchętniej chodziłabym zgięta, w krzyżu mnie boli (dodam, że już raz rodziłam), szyjka hm... "swędzi"/łaskocze (?). Test rano zrobiłam, ale ujemny... Ale to pewnie za wcześnie... Kiedy go powinnam powtórzyć, co sądzicie? Przy staraniach się w okresie owulacji po prostu bym czekała na termin @ ale tak, to już kompletnie zgłupiałam. :confused: Sama nie wiem, co mam myśleć... Wkręcam sobie? Aż tak by mnie moje ciało oszukiwało tymi sygnałami? :confused:

U mnie tak na prawdę to też 1 cykl starań, bo w poprzednim to się leczyliśmy i staranek/konkretnych przytulanek jako takich nie było.
Centka To rzeczywiście niezły agent z niego.

a u mnie 12 cykl... ale może ostatni:) optymistycznym trzeba być:)

Centka, no rzeczywiście agent CI się na weekend trafił:)

reklama
Dziewczyny nie mogę tej naszej listy wrzucić :wściekła/y: wyskakuje mi taka informacja:

" Natknęliśmy się na następujące problemy

1. Tekst, który próbujesz zamieścić jest za długi (34929 znaków). Proszę zredukuj jego długość do 32000 znaków.

"

Do góry