reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benfica Za testuj! Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz :)
wikii Fajnie że wizyta udana. Zdrówka dla córci! Oby Wam się udało jak najszybciej z drugim dzidziusiem! :)
Ludzik Witamy i powodzenia w staraniach! :*

Dziewczyny znające się na wykresach, czy wg Was moja owu przypadkiem nie była 18-19dc? Bo póki co ovufriend uparcie zaznacza dużo wcześniej, ale ciekawe co zrobi po jutrzejszej temp? Bo nawet wg testów owulacyjnych ta owulacja dopiero co była teraz. Wydaje mi się że nawet była chyba wczoraj, bo czułam się fatalnie... :/ Brzuch mnie tak napierniczał i jajniki jak nigdy dotąd... :/ Co sądzicie?

reklama
jestem podłamana... wygląda na to, że testować nie będzie bo chyba zaczyna się @
rano zmierzyłam temp. i nawet podskoczyła w stosunku do wczorajszej i wtorkowej, więc się ucieszyłam, ze może jednak coś, ale potem z M. "poserduszkowaliśmy" i po tym wszystkim zaczęło się plamienie, teraz już w jestem w pracy i wygląda na to, że to plamienie raczej nie ustąpi - ostatnio tak mam, że @ zaczyna się plamieniem, a potem po jakiś 8 godzinach zaczyna się normalna @
smutno mi, dziś jest 13 dpo, 26 dc i wszelkie nadzieje prysły, nie wiem ile jeszcze dam rady

Cześć dziewczynki :-)

Ulika witaj kochana, długo Cie nie było, ale jak widzisz nie tylko Tobie się nie udaje :-( ja też nadal na staraczkach, ale nadziei nie tracę, twarda jestem :-)
Centka witaj słonko, trzymam kciuki żeby wszystko w końcu się ułożyło i zaczniecie staranka czym prędzej :tak:

Conti
zaraz po tyłku na trzaskam, proszę mi się tutaj nie poddawać i nie załamywać. Nie udało się teraz to uda się w następnym cyklu :tak:, ale póki @ się nie rozkręciła trzymam &&&
benfica musisz dziś siknąć bo to podejrzana sprawa z tym brakiem @... ;-) trzymam kciuki za pozytyw :tak:
wiki no to masz zielone światełko trzymam kciukasy oby szybciutko fasolka się pojawiła :tak:

ludzik witaj w naszym gronie :-) z nami weselej i raźniej :tak:

susel kiedy owulka się szykuje? Chcesz nam do USA wyjechać?? No nie... mam nadzieję, że zostaniesz z nami z powodu fasolki :tak: a tak w ogóle to fajnie sobie tak wyjechać w świat też bym chciała. Mój szwagier był w USA na szkoleniu jakimś, podobno fajnie było, a jakie samochody... nie to co tu...

Ja za tydzień testuje w niedziele :happy2: oczywiście jak @-szon wstrętny prędzej nie przyjdzie, kurcze stres mnie już dopada... mam wrażenie, że znowu się nie udało... :-(

Dziewczyny wpadłam na taki pomysł żeby do tej naszej listy staraczek dopisać jeszcze ilość cykli starań o fasolkę jak myślicie? Wiem, że każda z nas pisała, ale tyle nas już jest, że trudno zapamiętać.

Dzin dybry;-)
Ludzik, witaj!
Kontra kiedy testujes?
Mychunia, co Ty tak spac nie mozesz? Ja sie o 4 na drugi bok przewracam:)
Benfica, dawaj malenka, testuj :-)
Conti, nie zalamuj sie, kto wiem, moze to jeszcze nie @... wczoraj kobietka sie martwila ze jej meza zwolnia i sie okazalo ze wszystko sie skonczylo dobrze, trzymam kciuki zeby sie jednak nic nie rozkrecilo!
Uciekam syna do szkoly zaprowadzic, za pol godzinki sie zamelduje :)

ewka358 jesteś jak mój M.;), też nie chce słuchać marudzenia i jeszcze rano mnie pocieszał, że to może wcale nie @
tylko ja jestem na 98% przekonana, że to @, więc się nawet nie chcę łudzić, trudno, muszę się jakoś pozbierać
kolejne badania przede mną, posiewy, hsg i no i badania M. - to teraz najważniejsze
no i jeszcze postanowiłam, że musimy zmienić nasze nawyki żywieniowe, poczytałam wczoraj porady Piaski w poradniku dietetycznym i chyba to jest dobry moment żeby wreszcie na poważnie się za nas zabrać, bo ostatnio po pracy to razem z M. tylko wcinamy słodycze, jemy tego mnóstwo, i tak stwierdzam, zaczął się październik to akurat 3 miesiące zostały w tym roku i nie zamierzam ich zmarnować

Ulika
cieszę się, że wróciłaś do nas, pamiętam Cię z czerwca/lipca

ludzik witaj

benfica brak @ to dobry znak, może to jednak fasolka???

Witam was czwartkowo :) jutro już piąteczek :)

Na poczatku powiem Wam, że wszystko wskazuje na to że w czerwcu po raz drugi zostanę mamą :-):-) dziś dopiero 28dc i termin @ ale okres spóźnił mi sie dwa razy w życiu (jak byłam w ciąży 2 razy i dziś....) Dziś zrobiłam test i są II cieszę się jeszcze po cichu bo faktycznie jest wcześnie a kreseczka jaśniutka....ale nie pozostawia wątpliwości :) nawet moja 2letnia córka na pytanie ile kreseczek widzi powiedziala DWIE :-D zdjecie zrobilam ale bardzo slabo widac...Chyba powtórze test w sobote i wtedy oficjalnie pochwale sie zdjeciem :)

Conti - uszy do góry będzie dobrze lipiec jest pieknym miesiacem na porod :) (a póki nie ma @ to jest nadzieja) plamienie moze byc poprzytulankowe...lub implatacyjne ;) &&&

mychunia - ale z ciebie ranny ptaszek :) podziwiam i współczuję chorego męża duzo zdrówka dla Was obojga....wiem coś o wzajemnym zarażaniu się (3 tyg sie męczyliśmy)

Centka - ciesze sie że juz wróciłas do nas :) zobaczysz wszystko się jeszcze ułoży :) musicie dac sobie czas, takie wydarzenia zbliżają ludzi :tak:

wikkii - nic tylko serduszkowac :) trzymam &&& a przy karmieniu może to być faktycznie utrudnione (ja dostalam pierwsza @ 7 mies po porodzie) &&& mocno ściskam

benfica - testuj Kochana bo u mnie od wczoraj ból krzyża to kolejny objaw :) i pieknych II życzę

Powiem Wam że jesli faktycznie jestem w ciąży to chyba jestesmy mistrzami świata :-p bo w tym cyklu ze wzgledu na brak mojego meza w domu (praca....!!!!) serduszkowaliśmy 1 raz :-D:-D i to był złoty strzal :-D:-D a dodam ze normalnie nie uzywamy zadnej antykoncepcji po prostu uważamy ;)

reklama
Do góry