reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Ulika - taktycznie łatwiej zacząć od zbadania nasienia męża (zrobić spermiogram). Możesz się badać i badać - a to czasochłonne, bo często wymaga odczekania do określonego dnia cyklu, a u mężczyzny to nie ma znaczenia (wystarczy jakiś czas wstrzemięźliwości). Spróbuj namówić męża. Choć mówi się, żeby dopiero po roku bezskutecznych starań się badać (więc nie przejmuj się jeszcze - może trzeba Wam jeszcze troszkę poczekać i nie panikować na zapas.. - wiem, wiem łatwo się pisze..).

reklama
Dzięki dziewczyny za przywitanie :) Lamorela! :) twój schabik zapiekany pamiętam do dziś! ach! Bo wiecie dziewczyny nie wiem czy Lamorela się chwaliła ale talent kulinarny to ona ma... oj ma!
Malusiolka, założyłam że to po mojej stronie coś sie hm.. "spsuło" od ostatniej ciąży ale rzeczywiście kolejnym krokiem będzie badanie męża, bo w sumie zmienił pracę w ciągu tych paru lat i tryb życia diametralnie teraz różny prowadzi - a to niestety nie pozostaje bez wpływu na płodność.. no ale uszy do góry no nie? :) daję nam jeszcze luzik do końca roku, a może tyle wystarczy...? oby.. jeśli nie - to cała machina w ruch ...: badanie plemniczków, bad. drożności, ewentual. leki ble ble ble..
Suseł mam teraz 5d.oficjalnie 7c.s. a więc termin @ prawdopodobnie 26.10.

Zerknełam na liste i malena100, pheobe, Conti, lamorela wychodzi Że będziemy testować razem :)

Centak zobaczysz wszystko się ułoży, niestety tak w życiu bywa, że jak się wali to wszystko naraz ale poźniej już jest tylko lepiej :)

Ulika dobrze Ci powiedział ten lekarz, nie ma co czekać i tak jak dziewczyny pisza męża też na badania...

Myślę że jak nam się nie uda po kilku miesiacach to też bedziemy się badać i szukać przyczyny... Lekarze mówia że do dwóch lat starań niby jest norma ale nie ma co tyle czekać, lepiej się przebadać od góry do dołu, wzdluż i wszerz :)

witam z rana :-D

dziś to już poszłam po bandzie :-( Pierwsza pobudka 4:30, druga pobudka 4:50, w końcu wstałam 5:10 :-( i jak ja mam być wyspana jak od 4:30 w sumie drzemałam :confused: :baffled:

mąż dalej bardzo kaszle, ale czuję się wg mnie już lepiej, bo mnie wczoraj dorwał i było bardzo przyjemnie :-)

mnie coś gardło pobolewa, ale to może być wina suchości w mieszkaniu. Wprawdzie mam nawilżacze na kaloryferach, ale i tak jest za sucho. Tym bardziej, że łóżko mamy między dwoma kaloryferami (nie ma innej opcji żeby go ustawić). A kaloryfery działają w systemie 0 lub 1. Na 6 grzeją na maksa poniżej w ogóle :baffled:
pozytywnych testów i owocnego dnia ;-)

I ja witam się wczesnoporannie. Za oknem -2!!!! Mam nadzieję, że dziś, jak w poprzednie dni wyjdzie słonko i będzie pięknie.
O 9 jedziemy na grzyby, więc za chwilę jadę do firmy, coby później mieć spokój.
Objawów żadnych :D Mam nadzieję, że brak objawów to dobry znak.
Spokojnego i słonecznego dnia Kochane.
Zaraz idę skrobać szyby...

reklama
I ja witam z rana, też mam -2 :baffled:
Muszę mięśnie zacząc trenować, żeby podczas odśnieżania mi nie wymiękły :-p
Jadę zaraz syna zawieźć i na zakupy , spis muszę zrobić co kupić.

Trzymam dzisiaj &&&&&&& za testujące!

Do góry