reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Może i nowy cykl. Od wczoraj jakaś chodzę zakręcona. Wydawało mi się, że lekarz mówi o tym cyklu bezowulacyjnym, a nie o tym co był ;/ Głupia jestem, czy co? ;/ I dlatego też pytam, czy przy cyklu bezowulacyjnym może być śluz płodny?

reklama
ale u mnie owocny dzien dzisiaj! pogadalam z taka jedna przemila babka z HR'u i powiedzialam jej szczerze co mi lezy na sercu z tym wyjazdem i sie okazalo ze nie ma problemu :-) mam rezerwowac a pozniej najwyzej bedziemy odkrecac i powiedziala ze zyczy mi zebym nie pojechala :-D a poza tym karola zmotywowalas mnie i jestem w trakcie zalatwiania HSG! nie bedzie to prosta sprawa bo bede musiala popracowac nad cyklami zebym w trakcie przyjazdu do PL byla zaraz po okresie i musze znalezc jakiegos lekarza, ktory wypisze skierowanie najlepiej w ogole mnie nie widzac :-p ale dam rade! :tak: a poza tym to moja tempka sie chyba pomylila i w pierwszej fazie uparcie ma wartosci fazy drugiej :-D
Conti to widzimy sie w Waszyngtonie ;-)

Cyntia jej! chyba zle odebralas moj komentarz o nakrecaniu a wcale nie mial taki byc! jezeli nawet sie nakrecasz to duzo mniej niz wiekszosc z nas (w tym ja), a poza tym nawet jezeli nakrecalabys sie jak szalona to po to tu jestesmy zeby Cie wysluchac, wiec dumaj z nami ile wlezie ;-)
benfica testujesz jutro? :-)

Grzanka, emkacafe dziekuje ze pytacie! u mnie sytuacja jak wyzej.
Asica wow :szok: GRATULACJE!:-) ale swietnie ze wam sie udalo!

Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 28 !!!!

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88
II
mycha05 II
Abezela II
Asica II
___

Czekamy na potwierdzenie:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08

starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joa
ro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10
tamaguczi - termin @ 11.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
kalisia - termin @ 30.10

Listopad
emkacafe - termin @ 1.11

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, karotka

Ostatnia edycja:
centka, zobacz jaka jestem szczęśliwa z Twojego powrotu :D Nic się nie stanie jak będziesz mało pisać. Najważniejsze, że wróciłaś do nas :D

hw8rOTJ.jpg

Załączniki

• hw8rOTJ.jpg
    hw8rOTJ.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 86
centka!!! jak sie ucieszylam ze tu jestes a potem czytam i coraz smutniej mi sie robi... spojrz kochana na swoja sygnaturke, ukochaj meza i wszytsko sie ulozy! zycze Ci zeby ta @ nie przyszla i poprawila wszystkim humory! trzymaj sie kochana!

ja się staram do Was zaglądać - ale nigdy nie mam nic mądrego do napisania... nie wiem co ja nadal robie w poczekalni :-p bardzo ładnie proszę o wpisanie mnie na 18 października :tak:

a teraz pytanie... wczoraj i dzisiaj wyszedł mi pozytywny test owu... czy to oznacza, że owulacji jeszcze nie było czy nic to nie znaczy?

reklama
Centka - jak miło Cię widzieć! Cieszę się, że USG piersi wykazało, że wszystko jest ok! Ciężki czas mieliście. Współczuję :-( Przebrniecie przez to, zobaczysz, przebrniecie! Los Wam kazał ponosić ciężary - nic dziwnego, że nie macie ochoty na przytulanki. Musicie dać sobie czas. Życzę Wam byście szybko doszli do siebie. Przytulam....

Wyślę Ci w PW adres mailowy, bo bardzo mnie ciekawi Twoje rękodzieło i wyślesz jak już będziesz mieć spokojniejszą chwilę. Poczekam.

Coś dziś parę osób melancholia dopadła. Mnie też. Nie jestem w nastroju. Tak jakby PMS mnie dopadał.

Marchew - pozytywny test owu (taka sama testowa, co kreska kontrolna lub ciemniejsza od kontrolnej) oznacza, że owulacja będzie za ok. 24-36 godziny od pierwszego pozytywnego testu. Do dzieła!

Ostatnia edycja:
Do góry