reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka no niby wiem, ale na fasolkę to takie ni to małpowe ni to nie :confused: a ja oceniam przede wszystkim po śluzie, który zdecydowanie nie jest ciążowy :dry: no i mi testy ovu wychodziły negatywne :no: ewentualnie mogłam mieć ovu później, po 20dc, bo już wtedy nie sprawdzałam, ale to i tak nic by nie zmieniło :sorry2: więc @ może pojawić się za kilka dni... :sorry2:

reklama
Grzaneczko, powiedział że błędy się zdarzają i dlatego też mogłam mieć test bety pozytywny. Niby widział na prawym jajniku coś (mówił, że może jakieś zwyrodnienie, ale na razie poczekamy i mam się nie martwić). Po badaniu w nocy pobolewały mnie lekko jajniki, bo za mocno musiał dotknąć ;/

Kinia, zdrówka dla Nadii <przytul> :*

agamemnon, wiem że dziwne. Ale lekarz powiedział, że testy + objawy nie zawsze pokażą prawidłowo, że to ciąża. Dopiero badanie USG u ginekologa może w 100% ciąże.

wiiki, mam nadzieje, że jednak lekarz się myli co do mojej bez owulacji.

Przez wizytę u lekarza i egzamin jestem wykończona. Nie mam jakoś na nic ochoty. Stres widzę, że robi swoje. W piątek na kolejny egzamin muszę się zapisać. Jego się najbardziej obawiam. Nie mam aż takich warunków do nauki. Mąż ciągle w pracy, Oliwka w dzień nie śpi, a Roksanka max 1h. Zanim ogarnę się z obiadem, to wstaje. Jak chce robić testy przy komputerze, to pchają się do mnie i non stop coś wciskają ;/ Nawet mój instruktor powiedział, że powinnam być wypoczęta na jazdę, ale jak to zrobić, gdy w ciągu dnia dziećmi trzeba się zająć i w nocy jak wstają trzeba pójść do nich. Mój mąż nie wstaje, bo i tak śpi 4/5h i też potrzebuje odpocząć przed kolejnym dniem pracy.

Dzięki dziewczyny.

Piaska wiem, grzeję się od wczoraj, wieczorem już mnie nie bolało a od rana znowu. Zjadłam właśnie paczkę żurawiny:)

Malusiolka - dasz radę!! My kobiety to silne stworzenia jesteśmy i ogarniamy wszystko jak idzie. &&&&&&&&&

Susel jak tam Twój wykres dzisiaj?

witajcie! przesyłam piękne słoneczko ode mnie zza okna :-)
zrobiłam dziś sikacza... mam 42 dc
2013-10-02 07.58.51.jpgto wynik po około 3minutach, sorry za jakość ale ręce mi się strasznie trzęsły :tak: czy mam rozumieć, że mój test pozytywny?

2013-10-02 09.02.00.jpga to po godzinie, wiem, że już się nie liczy ale jakoś nie mogłam go wyrzucić...
boszee dziewczyny ja chyba śnię! wychodzi mi że to 6 tydzień do gina umówiłam się na następny wtorek, myślicie, że już coś będzie widać? przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

w poniedziałek jeszcze powtórzę test co by u lekarza zonka nie było ;-)

Załączniki

• 2013-10-02 07.58.51.jpg
    2013-10-02 07.58.51.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 63
  • 2013-10-02 09.02.00.jpg
    2013-10-02 09.02.00.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 57
Asica- moje gratulacje piękne dwie kreseczki :tak: wiesz jak pytałam mojego gina kiedy przyjść to powiedział ,że koło 40dc już powinno być coś widać ,ale ja jestem po poronieniu i mi kazał właśnie tak przyjść koło 40dc jeśli test będzie pozytywny , więc myślę ,że powinno być już widać co się święci w brzuchu.

reklama
Do góry