reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Susel - A ktoś wklejal w sierpniu link do takiego kalkulatora na countdownpreagnacy.com i sama chciałam wyprobowac. Ja nakrecaniem nazwałbym sytuacje gdybym wypadała w euforię, ze to ciąża, bo mnie np cycek zaboli. Przyglądam się swoim objawom jak większość tutaj, ale nie podchodzę do nich z hurraoptymizmem, ze to ciąża, albo z pesymizmem, ze mam sucho i będę teraz histeryzowac w domu pol nocy, bo jednak nie ciąża. Ja jestem realistka, ale BB to jedyne miejsce, gdzie mogę sobie podumac i się porozdrabniac. Mam nadzieje, ze nikomu nie przeszkadzam ze swoim dumaniem? W końcu większość z nas tutaj tak ma.

PIASKA - mnie też takie cuda wprawiał.

reklama
hej kobitki mnie znowu jakiś czas nie było, od dzisiaj mam parę dni urlopu i muszę wziąć się za siebie (ginekolog, kosmetyczka, fryzjer). Jeżeli chodzi o @ to jeszcze nie przyszła. Pytałam Was o luteinę, której w domu, przez ten nasz wielki bałagan remontowy nie mogę znaleźć - więc nie wziełam jej. Sama sobie teraz pluje w twarz, że nie mierzę tej temperatury, wtedy chociaż wiedziałabym na czym stoję.. ja uciekam zjeść śniadanko, a potem do Was zajrzę, nadrobić zaległości.

egh dziś nie jest mój dzień. Mimo wszystko jak się @ nie rozkręci pojadę do lekarza. Dodatkowo poleciala mi krew z nosa
.
Mamatomeczka Twój wykres wyglada bardzo ladnie, ja pewnie bym nie wytrzymała i testowała :) trzymam kciuki &&&&

Conti oby jednak małpa nie przyszła &&&&

Mamusiolka egh :( oby ten cykl okazał sie owulacyjny

Agamemnon ale Ci sie weekend szykuje, niech zaowocuje w przyszłości piękną fasolka :)))

Malusiolka - gratki i trzymam &&& za państwowy - z tym Twoim cyklem faktycznie dziwnie, ale skoro lekarz zalecił do grudnia II - to musisz się go słuchać :)

Susel - mnie boli coś od jakiegoś czasu po lewej stronie, w dole brzucha - myślałam, że to wina zatrzymywanych jajeczek, ale okazało się ostatnio, że nie tylko - mam skrzepy owszem, silniejsze @ (aż anemii dostałam) i w czasie badania zwykłego i USG ból, gdy po lewej stronie ktoś rusza - i jeden z lekarzy stwierdził, że to może być endometrioza po CC (w jamie brzucha) - ale jajniki ponoć mam czyste - więc muszę laparoskopię raczej wykonać, a przy okazji może HSG

wikkii - trzymam & żeby @ -pa się nie rozkręciła

ja biorę wiesiołka 2 x po 2 tabletki - tak jak jest na opakowaniu

agamemnon - cieszę się, że czeka Cię taki cudowny weekend, życzę duuużo owocnego serduszkowania

Grzankaa – myślę, że żurawit spoko, ale przede wszystkim musisz się wygrzać i to nie latać po domu w piżamce, ale z 2 dni w cieplutkim łóżku, bo wiesz, u kobitek to może mieć dalekie konsekwencje.

mamaTomeczka siła spokoju ;-)

conti, susel chyba zdecydowanie się na te wyjazdy to najlepsze wyjście... ja mogłam zmienić pracę na ciekawszą, ale ze względu na plany ciążowe nie zdecydowałam się i teraz żałuję... :dry: ale most już spalony niestety... tak to jest, że jak się dzieje, to wszystko na raz, jak Wam się uda wyjechać to super, jak będzie ciąża - może też się uda :tak: przecież ciąża niczego nie przekreśli, nie można tak zakładać ;-) &&& za Was :happy2:

cyntia Ty kiedyś wrzucałaś namiary allegro na testy ovu - mogę porposić jeszcze raz? ;-)

Ja nadal bez @, ale dziś jest 28dc, więc ciśnienia nie mam... no i czuję się okresowo... więc robię zaopatrzenie - zioła, testy... ;-)

Grzanka ja rok temu jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży bralam furaginum przez 2 tyg, zresztą w ciązy też brałam, bo musialam i Nadii nic nie było, także Zuravit mozesz spokojnie :)

reklama
Malusiolka- gratki z powodu egzaminu :):):)
no ja też nie kumam testy wychodziły , beta też ,a cykl bezowulacyjny dziwne ,no ,ale cóż teraz aby do grudnia i mam nadzieję ,że do tej pory Wam się uda trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MamaTomeczka- mi pierwszy test nie wyszedł jak byłam w ciąży także jeszcze jest nadzieja może co ?

u mnie 4 dzień cyklu @ zbliża się ku końcowi i zaczynam czuć tę adrenalinkę co kiedyś jak się staraliśmy już zapomniałam jakie to uczucie, ale pamiętam ,że dopiero jak odpuściliśmy to zaszłam tylko kurka jak to zrobić aby odpuścić już na starcie no chyba się nie da ja już taka jestem ,że dopiero jak się nie udaje z pół roku to sobie odpuszczam , zresztą każda z nas liczy na każdy z cykli starankowych ,że będzie tym szczęśliwym więc pewnie nie dam rady tak na luz wrzucić ,ale będę się starała jak poczuję ból owu to mam nadzieję ,że nie zeświruję bo mam to szczęście lub tego pecha ,że ten ból u mnie występuje i siłą rzeczy się o nim wie bo boli jak cholera.

Do góry